Gem annonce

Datakonsulent til Ledelsesinformation i Borgmesterens Afdeling

Aarhus Kommune

Aarhus, Østjylland

Indrykket
13-01-2021
Kontakt
Aarhus Kommune
Rådhuspladsen 2
8000
Aarhus C
Praktisk information
Oprettet
13-01-2021
Udløber
28-01-2021
Kviknummer
330479241
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Om jobbet:Har du lyst til at arbejde med modellering af data til ledelsesinformation i Aarhus Kommune, tæt på det politiske niveau og med en unik mulighed for at blive superbruger af TARGIT?
 
Vi laver bl.a. ledelsesinformation til Aarhus Byråd, som afrapporterer på de væsentlige politikområder, byrådet bruger i deres styring af Aarhus. Du kan se vores løsning her: www.aarhus.dk/ledelsesinformation.
 
Vi baserer vores ledelsesinformation på en lang række datakilder, fx Danmarks Statistik, Jobindsats.dk, FLIS og Aarhus Kommunes egne data, samt diverse ad hoc datainput.
 
Vi står overfor nogle store udviklingsopgaver med økonomi- og personaledata, som vi gerne vil have hjælp til. Udover afrapporteringen til byrådet på økonomi- og personaleområdet, så laver vi også intern koncernledelsesinformation og sygefraværsafrapportering til Borgmesterens Afdeling, Kultur og Borgerservice, samt Teknik og Miljø, som i dag er baseret på nogle månedlige udtræk af økonomi- og personaledata, som indeholder en KMD-modellering. Løsningerne skal automatiseres på daglige data, modelleret i vores fælles datavarehus (SQL).   
 
Alt efter dine kvalifikationer og interesser kan dette blive din primære opgave, men vi er også åbne for at omfordele opgaverne iblandt sektionens medarbejdere.
Din profil:Din baggrund er formentlig en videregående uddannelse indenfor økonomi, datalogi eller lignende.
 
Du brænder for at arbejde med data og ETL-processer. Du kan lide at arbejde med store datamængder og formår at skabe overblik og se sammenhænge i komplekse data flows. Du skal have interesse for ledelsesinformation og styringsværktøjer, fx TARGIT.
 Du er struktureret og analytisk og har lyst til at forstå sammenhængen i arbejdet med data fra kilde til resultat. Du er metodisk, nysgerrig og vedholdende i din tilgang til både opgaver og kolleger. Du skal have flair for IT, dvs. være fortrolig med regneark og databaseprogrammer, fx SQL, SSIS, Python og/eller R.

Derfor skal du vælge os:Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i en engageret og ambitiøs sektion, hvor humøret og arbejdsmiljøet er højt. Vi har fokus på at omsætte data til ledelsesinformation, som skaber værdi for forretningen. Vi er hurtigere til at omsætte ord til beslutning og handling. Vi tilpasser løbende vores løsninger til de konkrete behov og på baggrund af den læring, der opstår i takt med at vores prøvehandlinger gør os klogere på det, der virker.
 
Du bliver del af en mindre sektion i en stor organisation, hvor forretningskonsulenter og datakonsulenter arbejder sammen om ledelsesinformation. Du vil få kontor på Aarhus Rådhus, sammen med resten af sektionen for Ledelsesinformation i Økonomistyring og Finans, hvor du efter oplæring indgår på lige fod med de øvrige medarbejdere. Kulturen er uformel og ligeværdig, hvilket giver rig mulighed for indflydelse og medbestemmelse. Vi forventer til gengæld, at du er engageret, initiativrig og tager ansvar for dit arbejde.
 
Under COVID-19 hjemsendelse har du mulighed for at tage bærbar, tastatur og skærme med hjem, sådan at du kan arbejde hjemmefra.
 Løn og ansættelsesvilkår:Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst og er afhængig af uddannelsesniveau.
 
Ugentligt timetal: 37

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til sektions- og ledelsesinformationskoordinator, Jesper Jørgensen på tlf. 8940 2121.

Ansøgning:Stillinger i Aarhus Kommune søges elektronisk. Klik på ”søg job” for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Kopi af eksamensbevis skal vedlægges.
 
Ansøgningsfrist: 28. januar 2021
 
Vi forventer, at 1. samtale finder sted i uge 5. Evt. 2. samtale finder sted i uge 6.
 
Aarhus Kommune ser mangfoldighed som en styrke. Vi opfordrer derfor alle uanset alder, køn, religion og nationalitet til at søge.
Om osVil du vide mere om Borgmesterens Afdeling, så se på:
www.aarhus.dk/borgmesterensafdeling

Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Aarhus Kommune
Rådhuspladsen 2
8000
Aarhus C
Praktisk information
Oprettet
13-01-2021
Udløber
28-01-2021
Kviknummer
330479241
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce