Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dataflow specialist med interesse for håndtering af komplekse IT-systemer

Forsvarets Efterretningstjeneste

København, Storkøbenhavn

Indrykket
06-08-2022
Kontakt
Forsvarets Efterretningstjeneste
Kastellet 30
2100
København Ø
Tlf
33325566
Praktisk information
Oprettet
06-08-2022
Udløber
07-08-2022
Kviknummer
331225829
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Er du interesseret i at håndtere big data dataflows og komplekse IT-systemer?
Vi søger en ny kollega til at opsætte og vedligeholde vores systemer og dataflows. Du kan være nyuddannet eller have erfaring, det vigtigste er interessen for emnet!

En af dine opgaver vil blive flowhåndtering i NiFi, hvor der løbende skal laves og vedligeholdes en række flows, således at de både er robuste og skalerer ift. performance og kompleksitet.

Du vil også være med til at opsætte monitorering, så vi kan opdage og lokalisere fejl så hurtigt som muligt vha. sporbarhed og fejlsøgning.

Du vil også komme til at hjælpe udviklergruppen med at håndtere vores egenudviklede IT-systemer, som skal deployeres, så de kører skalerbart og robust. Det vil være en fordel med kendskab til Docker, Linux systemer og script programmering i f.eks. Python.

Du får udfordringer og plads til at udvikle dig
Du bliver IT-specialist på en række af FE’s indhentningssystemer, hvor du får et tæt samarbejde med IT-drift, indhentningsspecialister og in-house udviklingsteams.

Du bliver en del af et agilt team, der teknologisk spænder bredt. Vi er med i hele kæden fra indhentning til processering og databehandling helt frem til de brugervendte applikationer. Du får derfor mulighed for selv at være med til at præge både dine arbejdsområder og din faglige udvikling.

Du vil blive et medlem af en gruppe udviklere og få til opgave at opsætte og monitorere vores systemer og dataflows.

Din baggrund
Vi ser gerne du har en relevant IT-faglig uddannelse, men det vigtigste er, at du har en generel og bred IT-viden, samt erfaring med Linux baserede installationer.

Du har en grundig viden og forståelse for IT-arkitektur, design og drift af IT-miljøer.

Du er nysgerrig og opsøger sparring og samarbejde med dine kolleger. Du arbejder struktureret, er kvalitetsbevidst og du tager ansvar for dine opgaver og team’ets fælles mål.

Du trives i et arbejdsmiljø, hvor der er fokus på stabil drift af systemer, implementering af nye teknologier og hvor ændringer kan ske hurtigt. Du værdsætter en dynamisk hverdag, hvor du både skal arbejde selvstændigt og indgå i et samarbejde med kolleger om at nå forretningens mål.

Dine ansvarsområder omfatter blandt andet:

  • Dataflow håndtering i NiFi
  • Arbejde med indhentningskapaciteter
  • Konfigurering, fejlsøgning og optimering
  • Automatisering og optimering
  • Deltagelse i drift- og udviklingsprojekter
Du kommer til at indgå i et team af udviklere. Teamet har en uformel tone og er bygget på tillid, samarbejde og tværfaglighed. Vi støtter hinanden, og værdsætter det gode humør.

Din nye arbejdsplads
Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) er Danmarks udenrigsefterretningstjeneste og arbejder – hemmeligt og åbent – for at beskytte Danmark og danske interesser i en foranderlig verden.

Vi er ikke alene om at beskytte Danmark, men vi er den eneste myndighed, der har fået mandat til at udnytte helt særlige midler til at afdække, hvad andre stater og udenlandske aktører forsøger at holde hemmeligt. Det giver mening for os at bidrage til fred, tryghed og sikkerhed for danskerne, både i den analoge og i den digitale verden og det gør vi ved at afdække, vurdere, rådgive om og modvirke både aktuelle trusler og trusler under udvikling.

Vi værdsætter styrken i vores mangfoldighed med dybe fagligheder og specialister og vi er en helt speciel og operativt orienteret vidensorganisation, der har mange forskellige opgaver, men fælles for dem alle er det vidensgrundlag, som vores efterretningsarbejde skaber.

Din lønpakke afhænger af dine kvalifikationer
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Derudover har du mulighed for at forhandle løntillæg efter kvalifikationer. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer om ugen inklusiv betalt frokostpause. Til stillingen hører en pensionsordning, som FE betaler.

Som ansat i FE er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse. Som i resten af forsvaret har du pligt til kortvarig udsendelse til udlandet.

Sådan søger du stillingen
Du skal sende din ansøgning og CV via stillingsopslaget, senest den 7. august 2022. Vi forventer, at de indledende ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 32 og stiler mod en ansættelse fra 1. oktober.

Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du er velkommen til at kontakte den lokale HR-partner på 33 32 55 66, hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker flere oplysninger.

Du kan også læse mere på http://fe-ddis.dk/, hvor du blandt andet finder vores ”Beretning” og kan få et mere detaljeret indblik i FE´s opgaver, FE som arbejdsplads og yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Forsvarets Efterretningstjeneste

Forsvarets Efterretningstjeneste

Forsvarets Efterretningstjeneste
Virksomhedsinformation
Forsvarets Efterretningstjeneste
Kastellet 30
2100
København Ø
Tlf
33325566
Praktisk information
Oprettet
06-08-2022
Udløber
07-08-2022
Kviknummer
331225829
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed