Gem annonce

Data engineer, kan du håndtere oceaner mængder af data?

Forsvarets Efterretningstjeneste

København, Storkøbenhavn

Indrykket
20-07-2021
Kontakt
Forsvarets Efterretningstjeneste
Kastellet 30
2100
København Ø
Tlf
33325566
Praktisk information
Oprettet
20-07-2021
Udløber
31-08-2021
Kviknummer
330749648
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
IT-ingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

… så kan du forandre historien, redde liv og beskytte demokratiet sammen med fantastiske kolleger i en uformel og løsningsorienteret atmosfære med familievenlige arbejdstider.

Hvis du synes det lyder for godt til at være sandt – så er det ikke en joke, men en beskrivelse af dit nye job.

Du får udfordringer og plads til at udvikle dig
Du bliver en del af et team, der har ansvaret for at udvikle BIG Data løsninger. Vi arbejder agilt med masser plads til gode ideer og initiativer fra både brugere og udviklere.

90 % af tiden vil du kode i Java, men Python og Scala kan dukke op fra tid til anden. Vi bruger moderne værktøjer til version control, dependency management, automated builds and test, containarization osv.

Du og din baggrund er vigtig
Vi leder efter en person, som både har:
• Flere års erhvervserfaring med distribuerede datasæt på platforme som Hadoop og Spark.
• Mere end tre års erhvervserfaring med at skrive produktionskode i Java/C# eller andre statiske typer OOPL
• Værdsætter muligheden for at lære nye teknologier og værktøjer
• Samarbejdserfaringer med brugerne af dine softwareløsninger.

Vi foretrækker personer, som har erfaringer med ”rodet data”, at udfordre og forbedre ”best practice” når det kommer til softwareudvikling, graph analysis og containerized løsninger som docker og kubernetes samt er open minded, har humor og sjældne hobbies.

Din nye arbejdsplads
Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) er Danmarks udenrigsefterretningstjeneste og arbejder – hemmeligt og åbent – for at beskytte Danmark og danske interesser i en foranderlig verden.

Vi er ikke alene om at beskytte Danmark, men vi er den eneste myndighed, der har fået mandat til at udnytte helt særlige midler til at afdække, hvad andre stater og udenlandske aktører forsøger at holde hemmeligt. Det giver mening for os at bidrage til fred, tryghed og sikkerhed for danskerne, både i den analoge og i den digitale verden og det gør vi ved at afdække, vurdere, rådgive om og modvirke både aktuelle trusler og trusler under udvikling.

Vi værdsætter styrken i vores mangfoldighed med dybe fagligheder og specialister og vi er en helt speciel og operativt orienteret vidensorganisation, der har mange forskellige opgaver, men fælles for dem alle er det vidensgrundlag, som vores efterretningsarbejde skaber.

Din lønpakke afhænger af dine kvalifikationer
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Derudover har du mulighed for at forhandle løntillæg efter kvalifikationer. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer om ugen inklusiv betalt frokostpause. Til stillingen hører en pensionsordning, som FE betaler.

Som ansat i FE er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse. Som i resten af forsvaret har du pligt til kortvarig udsendelse til udlandet.

Sådan søger du stillingen
Du skal sende din ansøgning og CV via stillingsopslaget, senest den 31. august 2021.

Vi forventer, at de indledende ansættelsessamtaler vil finde sted fra uge 36 og stiler mod en ansættelse fra 1. december 2021. Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du er velkommen til at kontakte den lokale HR-partner på 33 32 55 66, lokal 2215 fra uge 33, hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker flere oplysninger.

Du kan også læse mere på www.fe-ddis.dk, hvor du blandt andet finder vores ”INDBLIK” og kan få et mere detaljeret indblik i FE´s opgaver, FE som arbejdsplads og yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Forsvarets Efterretningstjeneste
Kastellet 30
2100
København Ø
Tlf
33325566
Praktisk information
Oprettet
20-07-2021
Udløber
31-08-2021
Kviknummer
330749648
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
IT-ingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce