Gem annonce

CW A søger konstruktionsingeniør

CurtainWallAdviser Denmark ApS

Aarhus, Østjylland

Indrykket
15-09-2021
Kontakt
CurtainWallAdviser Denmark ApS
Skanderborgvej 238
8260
Viby J
Praktisk information
Oprettet
15-09-2021
Udløber
05-10-2021
Kviknummer
330828875
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik, Jordbrug og miljø
Stillingsbetegnelse
Bygningsingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Curtain Wall Adviser (CW|A) søger en konstruktionsingeniør, der vil arbejde med udvikling af og projektering af glas- og facadekonstruktioner med opstart hurtigst muligt.  Vi er hos CW|A på udkig efter en dygtig ingeniør og en god kollega, som brænder for udfordringer, indflydelse og udvikling af moderne byggeri. Du vil få en nøglerolle i en mindre virksomhed i udvikling, og du vil få stor indflydelse på din egen hverdag. Dine kollegaer og samarbejdspartnere har alle dét til fælles, at de har stor viden inden for glas- og facadekonstruktioner. Det er nemlig CW|A’s kompetenceområde.

Jobbeskrivelse

Som konstruktionsingeniør hos CW|A vil du udføre statiske beregninger og projektlede egne projekter inden for glas- og facadekonstruktioner. Du vil eftervise og udføre statisk dokumentation for facadeelementer, beslag, beklædning og glas med avanceret og specialiseret software samt håndberegninger. Arbejdet foregår i tæt samarbejde med vores kunder – på både små og store projekter. Du vil skulle levere en totalløsning til kunden, hvilket betyder, at du vil komme til at lede dine egne projekter, definere egne opgaver samt udarbejde og eftervise sunde og optimale løsninger – alt dette med tæt sparring fra dine kolleger.

Faglig og personlig profil

Vores drømmekandidat har stor interesse indenfor statiske beregninger, og kan se det smukke i både Excel-ark og FEM-software. Du er nysgerrig på nye muligheder med software, og det er en fordel, hvis du allerede har erfaring med FEM-software. Vi ser gerne, at du har erfaring inden for facader, men det er ikke et must. Vi tror nemlig på, at viljen til at lære er en vindende faktor. Du må gerne have erfaring med beregninger af stål- eller/og aluminiumskonstruktioner.

Hvis du bliver vores nye kollega, vil du blive oplært inden for glas og facader, hvor du vil sidde tæt på folk med stor erfaring og viden indenfor området. Som menneske har du mod på nye udfordringer, ny viden og alternative måder at gøre tingene på. Vi ved, at mennesker er mere end bare kvalifikationer, så hos CW|A er vi på udkig efter en kollega, der sætter pris på at være en del af et team, der spiller hinanden gode. Selvom stillingen kræver en selvstændig person, vil vi gerne pointere, at vi hos CW|A er et team, og derfor kan du altid søge sparring hos dine kollegaer - for vi løfter hinanden.

Vi tilbyder

Hos CW|A kan vi tilbyde dig en stilling med stærk personlig udvikling samt kompetent oplæring inden for glas og facader. Du vil få reel indflydelse på udviklingen af en virksomhed, hvor vi lytter til dine forslag og input. Din løn vil afspejle dine kompetencer og erfaring, og du vil blive en del af en virksomhedskultur med plads til fleksibilitet, hvor familie- og arbejdsliv kan gå op i en højere enhed. Det er ingen hemmelighed, at vi hos CW|A brænder for at arbejde med glas og facader, så du vil helt sikkert blive en del af en virksomhed med passion for feltet. Vi glæder os til at høre fra dig!

Om CW|A

CW|A er en specialistvirksomhed indenfor glas og facader. Vi er typisk en del af projekteringsfasen, men er ligeledes ofte involveret i projekter i de tidlige stadier, hvor vi arbejder med arkitekter og entreprenører, som søger identificering af udfordringer med glas- og facadekonstruktioner. CW|A blev grundlagt i 2016 og består i dag af to ingeniører i Viby J med højt fagligt niveau indenfor vores felt.

Vi er en virksomhed med vækstambitioner, som på trods for vores lille størrelse, arbejder på nogle af de største og mest komplekse facader i Danmark. Vi er stolte af vores referenceliste, som indeholder alt fra mindre glaskonstruktioner til flere markante højhusbyggerier.

Vi ser ind i en fremtid med vækst i CW|A og den generelle efterspørgsel indenfor vores kompetenceområde.

Ansøgning

For yderligere information omkring stillingen er du meget velkommen til at kontakte Martin Lading på mlading@cw-a.com eller på mobil +45 2684 6086. Ansøgninger sendes til mlading@cw-a.com, og ansøgningerne vil blive behandlet løbende.

Med Venlig Hilsen

Martin Asly Lading

Adm. Dir. og facadespecialist

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
CurtainWallAdviser Denmark ApS
Skanderborgvej 238
8260
Viby J
Praktisk information
Oprettet
15-09-2021
Udløber
05-10-2021
Kviknummer
330828875
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik, Jordbrug og miljø
Stillingsbetegnelse
Bygningsingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce