Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Customer Success Manager - Danish Market

AGERAS A/S

København, Storkøbenhavn

Indrykket
09-04-2021
Kontakt
AGERAS A/S
Vesterbrogade 1E, 6
1620
København V
Praktisk information
Oprettet
09-04-2021
Udløber
09-05-2021
Kviknummer
330595313
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Customer Success Manager
Sprog
Dansk Læse/ tale
Engelsk Læse/ tale

Er du en problemløser, der godt kan lide at tale med mennesker? Ønsker du at blive en del af en ung og social arbejdsplads med fart på, hvor du får gode muligheder for faglig udvikling? Så har du nu muligheden for at blive Ageras nye Customer Success Manager.

Hvem er vi?

Ageras er en ambitiøs og hurtigt voksende teknologivirksomhed i hjertet af København. Vi fokuserer på at gøre komplekse ting simple, da vi tror på, at det er mere fair og transparant. Derfor bygger vi et simpelt økosystem, hvor vi forbinder kunder med vores partnere indenfor revisor- og advokatbranchen.

Du vil blive en del af et energisk team på omkring 13 personer, der arbejder indenfor customer success, account management, mødebooking og marketing. Vi går op i at hjælpe hinanden og nå vores mål som et hold, og derudover er vi rigtigt gode til at have sjovt sammen (f.eks. til jævnlige fredagsbarer og sociale arrangementer).

Hos Ageras er de bedste Customer Success Managers oprigtigt engagerede i at hjælpe kunderne og partnerne. De er tålmodige, empatiske og elsker at tale med andre. De sætter sig selv i kundens sted og taler deres sag internt, når det er nødvendigt. Med andre ord er de vores kunders og partneres go-to-personer, som understøtter dem gennem hele deres rejse hos Ageras.

Hvad vil du lave?

Som Customer Success Manager vil du håndtere al kommunikation med vores kunder og partnere. Vores kunder er små og mellemstore virksomheder, og vores partnere er bogholdere og revisorer. Du vil understøtte kunden fra den indledende kontakt, til kunden finder den for dem perfekte partner, samt kontinuerlig vedligeholde og følge op på vores partnerbase.

Mere specifikt vil du:

  • Kontinuerligt identificere og vurdere hver enkelt kundes behov for at sikre at Ageras finder deres perfekte match
  • Være i tæt kontakt med vores partnere for at sikre, at kundernes forespørgsler mødes
  • Tage ejerskab over partnernes mulige udfordringer, og sikre at de bliver løst
  • Være dedikeret i at understøtte og hjælpe vores kunder og partnere i Danmark
  • Tage ejerskab over kunderelationen og agere som primær kontakt under hele processen
  • Kontinuerligt være en aktiv del af at forbedre kundeserviceoplevelsen

Hvem er du?

Måske er du på nuværende tidspunkt i en lignende stilling indenfor kundeservice eller produktrådgivning, men søger at få nye udfordringer og blive en del af den videre vækst af det danske marked i et dynamisk og internationalt miljø?

Som vores nye Customer Success Manager ser vi for os, at du er empatisk og hurtigt formår at opbygge tillidsfulde relationer over telefonen. Derudover nyder du at rådgive, konsultere og løse problemer, samt er motiveret til at arbejde mod specifikke mål. Dertil har du gode samarbejdsevner, og er stor tilhænger af intern vidensdeling.

For at lykkedes i stillingen, forestiller vi og også at du:

  • Taler og skriver dansk flydende samt har et godt samtaleniveau på engelsk
  • Har erfaring med succesfuldt at håndtere og understøtte B2B-kunder
  • Altid går op i at opretholde den højeste integritet i alt du laver

Det er en fordel (men overhodet ikke et krav!), hvis du har erfaring fra økonomiverdenen, og at du forstår en virksomheds økonomiske muligheder og udfordringer. Er dette mere nyt for dig, så bare rolig - vi klæder dig godt på.

Hvorfor skal du blive en del af Ageras?

Hos Ageras går vi op i at have det sjovt. Vi tror nemlig på, at motiverede medarbejdere skaber glade og tilfredse kunder. Derfor gør vi også en ekstra indsats for, at vi har det sjovt, når vi er på arbejde. Vi holder til i åbne og moderne lokaler i Industriens Hus i hjertet af København, vi har byens (muligvis) bedste frokostordning, vi drikker decideret god kaffe, og ikke mindst holder vi exceptionelt sjove fredagsbarer. Sammen tror vi på, at vi kan opnå stor succes - vi er nemlig på en mission for at erobre verden.

Interesseret?

Nu hvor vi har fanget din interesse, ser vi frem til at du fanger vores. Send os dit CV og en kort tekst du fortæller os, hvorfor du er det rigtige match til stillingen.

En rekrutteringsproces hos os, kan typisk se sådan her ud:

Telefonscreening 1. samtale Assessment 2. samtale - Ansættelse

Vi evaluerer ansøgninger, som de kommer ind, men du kan forvente, at der går op til 4 uger, inden du hører fra os.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Talent Acquisition Specialist, Pia Roaas, på telefon +45 31 26 29 97 eller på mail piro@ageras.com.

Om Ageras

Hos Ageras fokuserer vi på at gøre komplekse ting simple, da vi tror på, at det er mere fair og transparant. Vi bygger et simpelt økosystem, hvor vi forbinder kunder med advokater, revisorer og bogholdere. Vi er en ambitiøs, ung og hurtigt voksende teknologi virksomhed i København. Efter 9 år er vi økonomisk støttet af en af de største private equity fonde, Investcorp, og har sat fodaftryk i Danmark, Sverige, Norge, Holland, Tyskland og USA.


Ansøg nu
Virksomhedsinformation
AGERAS A/S
Vesterbrogade 1E, 6
1620
København V
Praktisk information
Oprettet
09-04-2021
Udløber
09-05-2021
Kviknummer
330595313
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Customer Success Manager
Sprog
Dansk Læse/ tale
Engelsk Læse/ tale
Beliggenhed