Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Controller - Wingman til CFO

erwin andersen a/s

Middelfart, Fyn

Indrykket
28-02-2023
Kontakt
erwin andersen a/s
Stensgårdvej 6
5500
Middelfart
Tlf
40 19 01 72
Praktisk information
Oprettet
28-02-2023
Udløber
23-03-2023
Kviknummer
331477287
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Business Controller
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Du kan og vil mere, end de fleste - Business, finance- og datterselskabscontrolling

Situationen:
Fjernvarme – grøn omstilling – milliardomsætning – solid vækst!

Vil du gøre dig fortjent til at komme med på rejsen, er du ganske enkelt én af de få, der virkelig kan og vil mere – både med dig selv, din karriere og det job, du har ansvaret for!

Kombinationen kraftig vækst, ny ejer og ny koncernstruktur kræver nu, at virksomhedens CFO bl.a. bruger mere tid på at servicere disse internationale snitflader og samtidig også får mere luft til at slippe hverdagen og fokusere på morgendagen samt implementere de strategiske tiltag og fremtidige must-win battles.

Er du en af de få profiler, der både målt på personlighed, faglig kompetence og erfaring, kan træde ind i rollen som wingman for sådan en CFO og dække hans ryg?

Jobbet:
Med reference til CFO og med udgangspunkt fra virksomhedens hovedkontor i Middelfart, skal du sikre en effektiv controlling og rapportering, både inden for business-, finance- og international datterselskabscontrolling. Du bliver, i rollen som controller, kraftigt inddraget i alle faser af hele resultatkæden, lige fra salg, produktion og frem til en tilfreds kunde. Efterkalkulation og evaluering af processer, der igen kan danne grundlaget for læring og korrigerende handlinger, bliver således også én af dine udfordrende opgaver. Herudover vil du fungere som backup på bogholderiopgaver.

Som wingman for CFO skal du deltage i udarbejdelse af måneds-, kvartals- og årsregnskaber. En effektiv budgettering og løbende budgetopfølgning bliver også en kerneopgave for dig, hvis du skal lykkes med at optræde som økonomisk sparringspartner og controller i forhold til både direktion, ledergruppe og group. Dette kræver, at du er i stand til at udvikle og vedligeholde en række driftsøkonomiske analyser og modeller inden for kalkulation, økonomistyring og rapportering. Du bliver således ikke kun en ”analyserende baglinjespiller”, du skal også selv bære dine budskaber frem i front, hvor du selv kommer til at stå til ansvar for dine præsentationer og argumenter.

Kvalifikationer:
Du har flere års praktisk erfaring med lignende opgaver, gerne erhvervet i en projektorienteret virksomhed. Alternativt sidder du i dag som revisor og ”mangler lidt puls” og lysten til at komme over på den anden side af skrivebordet, trækker i dig. Uanset din baggrund, er en stærk forretningsforståelse imidlertid et must.

Herudover har du en relevant, teoretisk uddannelse, der giver dig en detaljeret indsigt i controlling og økonomistyring og de nødvendige værktøjer, der skal bruges for at skaffe overblikket.
Du har kendskab til NAV, PowerBI og Microsoft-pakken. Desuden taler og skriver du dansk og engelsk. Taler og skriver du tysk, er dette en fordel, men ikke et krav.

Ligeledes har du en bred erfaring med de mekanismer, der får IT, økonomi og drift til at gå op i en højere enhed, og du kan formidle kompliceret stof i en let forståelig og motiverende form med fokus på det væsentlige. I det hele taget er det afgørende, at du er én af de økonomiprofiler, der både kan finde og hente dine informationer og igen aflevere dine budskaber – så de kan forstås ”fra top til tå” i hele organisationen.

Du er således godt begavet med en stærk og selvstændig personlighed, hvor gennemslagskraft, overblik, stor arbejdskapacitet og vedholdenhed er væsentlige forudsætninger. Du har et fast håndtryk, og man kan mærke dig i rummet. Herudover er særdeles gode samarbejds- og forhandlingsevner afgørende for din succes, idet du skal evne at arbejde tværorganisatorisk og slå igennem på en motiverende måde. Du er bosat centralt i forhold til virksomheden.

Du tilbydes:
En spændende, personlig og faglig udfordring hos en økonomisk solid og velrenommeret virksomhed, der har fyldte ordrebøger de næste mange år. Bl.a. grundet den grønne omstilling, ser isoplus en fremtid i møde, man slet ikke turde drømme om for bare et år siden.

Du bliver en del af en engageret organisation i et dynamisk og uformelt miljø, hvor professionalisme og initiativ er nøgleord, og hvor fundamentet er højt drive og frihed under ansvar.

Er du den helt rigtige profil – den, der kan, tør og vil noget, den, der kan følge med, og den, der nyder at være med til at skabe noget – vil du opleve en både personlig og faglig udvikling i dette job, som kun meget få andre virksomheder kan tilbyde.

Løn og ansættelsesvilkår modsvarer de stillede krav og forhandles individuelt.

Virksomheden:
isoplus Fjernvarmeteknik A/S, www.isoplus.dk, der i dag beskæftiger cirka 90 medarbejdere, er en førende leverandør af præisolerede fjernvarmerør med tilhørende serviceydelser. Markedet for fjernvarme er, grundet den grønne omstilling, eksploderet, og væksten vil fortsætte langt forbi 2030. Denne vækst stiller meget store krav, både til virksomheden, organisationen og de enkelte nøgleressourcer. isoplus’ brede produktprogram er således med til at sikre en effektiv bearbejdning af et internationalt marked i en rivende udvikling. isoplus er repræsenteret i de fleste lande i Europa, men kontoret i Danmark har ansvaret for salg og service i Danmark, Sverige, Norge, England, Skotland og Irland.

Ansøg:
Dit CV og din ansøgning mærkes stillingsnummer ”01.01.10” og uploades her på siden. Al henvendelse behandles fortroligt. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.

Bemærk: Jobannoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.

Ansøg nu
Job i virksomheden

erwin andersen a/s

erwin andersen a/s
Virksomhedsinformation
erwin andersen a/s
Stensgårdvej 6
5500
Middelfart
Tlf
40 19 01 72
Praktisk information
Oprettet
28-02-2023
Udløber
23-03-2023
Kviknummer
331477287
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Business Controller
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed