Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Controller med interesse for procesoptimering

DLG

Fredericia, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
26-05-2023
Kontakt
DLG
Ballesvej 2
7000
Fredericia
Danmark
Tlf
+45 33683000
Praktisk information
Oprettet
26-05-2023
Udløber
14-06-2023
Kviknummer
331570171
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Controller, økonomi
Controller
Sprog
Dansk Læse/ tale

Hvis du har forståelse for procesoptimering, er nysgerrig af natur og har en baggrund inden for økonomi, så får du her en spændende mulighed for at være med til at sætte retningen inden for Finance & Analytics i en af Danmarks største virksomheder.

Velkommen til DLG og bliv en del af DLGs største interne projekt til dato
Du bliver en del af Group Finance, hvor ca. 60 medarbejdere ser frem til at tage godt imod dig. Her kan du se frem til at træde ind i et godt fagligt miljø, der rummer både erfarne og nye kollegaer. Derudover vil du få en bred berøringsflade både internt men også eksternt. Du vil blive en del af et engageret projektmiljø der arbejder med implementeringen af vores nye ERP-system SAP S/4Hana, en platform der skal understøtte den fremtidige måde vi ønsker at arbejde på i DLG.

Vil du være med til, at sikre fundamentet for DLGs fremtid?
I denne nyoprettede stilling får du til opgave at dykke ned i vores processer inden for Finance & Analytics og se på, hvordan vi kan standardisere og udvikle vores arbejdsgange og implementere dem i vores nye ERP-system. Rollen indeholder stor grad af interessentpleje og kræver en grundlæggende nysgerrighed på, hvordan DLG opererer.

Med projektet ønsker DLG at udvikle og standardisere måden hvorpå vi arbejder, samtidig med at vi har forretningens behov for øje.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:                  

 • standardisere og udvikle vores processer indenfor Finance & Analytics, så de passer til vores nye måde at operere på
 • udarbejde krav til vores fremtidige processer, samt teste de valgte løsninger
 • give input til opbygning af fremtidens analyseredskaber
 • være med til at udvikle udvalgte KPIer, product costing mv.
 • udarbejde beslutningsoplæg samt præsentationer til relevante interessenter

Du har en solid regnskabsforståelse og er ferm til procesoptimering
Der er flere indgangsvinkler til jobbet, men dine vigtigste egenskaber er din gode regnskabsforståelse og din evne til at gennemskue kompleksitet og optimere forretningsprocesser. Du stræber efter at skabe sammenhæng mellem forretningens behov, de økonomiske processer og systemer. Derudover er du kendt for din interesse og nysgerrighed til at dykke ned i komplekse problemstillinger, og du er kritisk og metodisk i dine vurderinger.

Du har en god energi, og en positiv indstilling. Du motiveres af at løsningen ikke lige ligger foran dig og deler gerne din viden med dine kolleger. Samtidig holder du af at etablere relationer på tværs af organisationen, for sparring og vidensdeling er et vigtigt element i vores organisations DNA. Derudover forestiller vi os, at du:

 • har erfaring med controlling - måske har du været controller i en finansafdeling i en større virksomhed
 • er revisor der har interesse i forandringer
 • er kontoruddannet med økonomi som speciale og har en relevant efteruddannelse (fx HD), eller også er du bachelor eller kandidat i økonomi
 • har interesse for IT og erfaring med ERP-systemer (kendskab til SAP vil være en fordel)
 • er velbevandret i Office-pakken, specielt Excel og PowerPoint
 • har gode dansk- og engelske kundskaber både i skrift og tale

Kom godt fra start, og få masser af udvikling
ERP-projektet er stort, og vi har stort fokus på onboarding af og for alle i projektet. Du vil derfor blive introduceret til SAP S/4 Hana, og få en grundig oplæring i de forskellige SAP-processer.

Derudover er vi klar til at lære dig alt, der er at vide om Finance & Analytics, hvis du ikke allerede har erfaring med området. Sidst, men ikke mindst kan du se frem til at blive en del af en organisation, hvor vi har en fri tone.

Du bliver en del af en organisation, hvor vi har fokus på trivsel og hvor vi vægter både fleksibilitet og en god balance mellem arbejde og fritid højt. Som en del af vores engagement i dette tilbyder vi vores medarbejdere muligheden for at arbejde hjemmefra op til 2 dage ugentligt.

Vi tilbyder
DLG tilbyder attraktive ansættelsesvilkår, herunder en favorabel pensions- og barselsordning, god ferieordning, samt en omfattende forsikringspakke. I vores nybyggede, prisbelønnede domicil i Fredericia får du en arbejdsplads i flotte omgivelser, med en god kantineordning og fitnessrum. Vi har en aktiv personalforening og kunstforening og tilbyder attraktive medarbejderrabatter, bl.a. i vores butikskæde, Land og Fritid.

Lyder det som noget for dig?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte finansdirektør Niklas Tellervo på telefon 2892 7611.

Vi holder ansættelsessamtaler løbende og opfordrer dig til at sende din ansøgning hurtigst muligt. Ansættelse snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
DLG
Ballesvej 2
7000
Fredericia
Danmark
Tlf
+45 33683000
Praktisk information
Oprettet
26-05-2023
Udløber
14-06-2023
Kviknummer
331570171
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Controller, økonomi
Controller
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed