Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Controller, der vil med på rejsen hos Danforel

DANFOREL A/S

Vejle, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
27-11-2022
Kontakt
DANFOREL A/S
Mørkedalsvej 028
7100
Vejle
Praktisk information
Oprettet
27-11-2022
Udløber
20-12-2022
Kviknummer
331374364
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Civiløkonom
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

DU skal være med til at lave en turn-around og realisere vores store potentiale

Danforel, Europas førende ørredslagteri, søger en Business- eller Finance Controller med flair for struktur og optimering.

Du får en spændende hverdag med udfordringer på fabrikken i Grindsted og vores seks dambrug i et godt arbejdsmiljø, hvor vi sætter stor pris på dit engagement og gode humør.

Du bliver en del af et dedikeret hold af medarbejdere, og et ledelsesteam, der hver dag arbejder for, at sikre de bedste røgede ørreder af højeste kvalitet til kunder i hele Europa. Danforel har god støtte i ejerskabet fra det familieejede Aller Aqua, og du vil opleve et tæt samarbejde og support med deres IT, Marketing og Finance funktioner.

Kvalifikationer

· Relevant uddannelse og erfaring fra lignende opgaver, gerne indenfor fødevareindustrien

· Struktureret tilgang til komplicerede problemstillinger

· Analytisk afslutter, der ikke slipper opgaven før den er fuldført

· Bruger værktøjer som Excel og Navision til at holde overblikket og prioritere indsatsområderne

Primære ansvarsområder

Du vil rapportere direkte til Steffen Nielsen CEO for Danforel og indgå i ledelsesteamet, der står for driften og udviklingen af hele koncernen.

· Dit hovedansvar vil være controlling og support af driften i Danforel koncernen. Dette vil ske i tæt sparring med direktøren, driftslederne og ikke mindst dambrugene

· Omsætning og omkostningsoptimering drives sammen med salgschefen og ledelsesteamet

· Drive og styre økonomistyring og løbende rapportering, sammen med Aller Aqua CFO

· Deltage i udarbejdelse af budgetter, års- og månedsregnskaber, herunder afstemninger, periodiseringer, analyser og afvigelsesrapporteringer.

· Opgørelse og afregning af moms og afgifter og afstemning af lageropgørelser og interne koncernmellemværender

· Deltagelse og styring af større og mindre projekter inden for økonomi og produktionsstyring

· Ansvarlig for lønbogholderi herunder udførelse, afstemning og ajourføring af data

Interesseret?

Vi tilbyder en spændende nyoprettet stilling i en virksomhed, hvor vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og en positiv virksomhedskultur. Medarbejderne hos Danforel har en imponerende høj anciennitet – især målt med den øvrige branche.

Vi arbejder for at give medarbejderne afvekslende arbejde, ligesom vi løbende efteruddanner og udvikler medarbejderne. Der vil være god sparring med både lokale ledelsesteam i Grindsted og ikke mindst koncernfunktionerne fra Aller Aqua.

Er du interesseret, så send os din ansøgning til job@danforel.com snarest muligt. Du er naturligvis velkommen til at kontakte Steffen Nielsen på 7643 9000, hvis du har spørgsmål til stillingen. Vi afholder løbende samtaler og lukker opslaget så snart den rigtige kandidat er fundet.

 

Om os

Vi har siden vores grundlæggelse i 1939 været et privatejet aktieselskab og har i dag ca. 140 ansatte. Vi er Europas førende, største og ældste producent af røget ørredfilet.

Med mere end 75 år i branchen ved vi, hvad der er vigtigt for forbrugeren og for vores kunder. Røget ørredfilet med Danforels høje kvalitet og friskhed skyldes vores nøje tilrettelagte og moderne produktion i Grindsted. Vi omsætter årligt for et trecifret millionbeløb, og hovedparten af ørrederne kommer fra vores egne seks akvakulturanlæg. Vores produktion og alle vores fisk er ASC- og IFS certificeret for ansvarligt opdræt. Over de seneste år, er vi begyndt at udvinde fiskeolie fra vores biprodukter fra filet-produktionen. Fiskeolien bliver forædlet til dyrefoder, kosttilskud og ikke mindst proteiner til Pharma industrien, men vi har stadig til gode at modne og høste det fulde potentiale fra denne del af koncernen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
DANFOREL A/S
Mørkedalsvej 028
7100
Vejle
Praktisk information
Oprettet
27-11-2022
Udløber
20-12-2022
Kviknummer
331374364
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Civiløkonom
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed