Gem annonce

Compliance Officer med internationalt ansvar

Blue Finance Denmark ApS

Aarhus, Østjylland

Indrykket
15-09-2021
Kontakt
Blue Finance Denmark ApS
Badstuegade 1E, 1. sal
8000
Aarhus C
Praktisk information
Oprettet
15-09-2021
Udløber
30-09-2021
Kviknummer
330828446
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Blue Finance Denmark ApS tilbyder både erhvervs- og forbrugslån og har som én af de første virksomheder, netop opnået en licens til at drive forbrugslånsvirksomhed fra Finanstilsynet. Vi søger en ny Compliance Officer, der udover at have ansvaret for de danske interne complianceopgaver og generel juridisk rådgivning, vil få ansvaret for at sikre, at de høje danske standarter implementeres og efterleves på vores øvrige markeder.

Vores nye kollega skal sikre compliance med alle lovgivningsmæssige krav, såsom forebyggelse af økonomisk kriminalitet, herunder forebyggelse af hvidvask og finansiering af terrorisme, databeskyttelsesret samt andre lovgivningsmæssige krav, som vi er forpligtet til at overholde.

Om stillingen  

Du vil medvirke til at drifte og udvikle complianceopgaverne i virksomheden og globalt i koncernen. Du vil ydermere skulle sparre med virksomhedens nationale og internationale afdelinger om at vedligeholde allerede eksisterende compliance-rutiner og udvikle nye i takt med virksomhedens udvikling. Du vil være ansvarlig for den videre udvikling af Group Legal Forum og afvikling af dets månedlige Teams møder.

Du vil primært skulle arbejde inden for følgende nationale og internationale områder:  

 • Databeskyttelsesret
 • Forebyggelse af hvidvask og terrorfinansiering
 • Regulatoriske forhold
 • Markedsføringsret
 • Lov om forbrugslånsvirksomheder
 • Kreditaftaleret

Om dig 

Som person har du et højt drive, ligesom du evner at sætte niveauet for dit arbejde ekstremt højt. Vi arbejder i et internationalt miljø, og i en sektor, der er præget af tilsyn, regulatoriske ændringer og mange høje krav til, at vi som virksomhed er compliant i samtlige forhold. Du får en yderst central og vigtig rolle i virksomheden, og du får mulighed for at sætte dit eget præg på opgaverne, ligesom du får mulighed for at videreudvikle eksisterende risikovurderinger, politikker, procedurer, kontroller og vejledninger.

Vi forventer, at

 • du er enten cand.jur. eller merc.jur.
 • du er proaktiv
 • du har lyst til at formidle din viden, og omsætte den til resultater i hverdagen,
 • du har erfaring med compliancearbejde eller viden om retsområderne. Det er ikke et krav, for at komme i betragtning, at du har erfaring med alle ovenstående områder 
 • du evner at kombinere din juridiske viden med kommerciel forståelse, og omsætte din viden til operationel rådgivning og guidelines
 • du er åben og imødekommende
 • du kan arbejde selvstændigt og i teams
 • du er fokuseret, arbejdsom og sætter en ære i at levere HVER dag, og
 • du er systematisk, metodisk og synes det er interessant at udvikle og optimere procedurer

Hvad kan vi tilbyde  

Vi kan tilbyde dig spændende og afvekslende opgaver, hvor dine opgaver konstant er i udvikling i både national og international kontekst. Et arbejde, hvor du ikke starter fra bunden, da vi allerede har implementeret og udviklet mange procedurer og rutiner. Vi er en mindre, nærværende og flad organisation, og du vil referere direkte til selskabets adm. direktør. Vores kontorfaciliteter ligger i hjertet af Aarhus.  

Tiltrædelse ønskes snarest muligt. Stillingen er fuld tid.

Ansøgning  

Synes du ovenstående lyder spændende, og kan du se dig selv matche kvalifikationerne, så skynd dig at sende en kortfattet ansøgning og et CV til nicolai.dam@bluefinancegroup.com. Ansøgningsfristen er senest den 30. september 2021, og indkomne ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Blue Finance Denmark ApS
Badstuegade 1E, 1. sal
8000
Aarhus C
Praktisk information
Oprettet
15-09-2021
Udløber
30-09-2021
Kviknummer
330828446
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce