Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Communication Manager til DTU Skylab

Danmarks Tekniske Universitet

Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
03-12-2019
Kontakt
Danmarks Tekniske Universitet
Anker Engelunds Vej 101
2800
Kgs. Lyngby
Tlf
93511664
Praktisk information
Oprettet
03-12-2019
Udløber
17-12-2019
Kviknummer
330134541
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier
Stillingsbetegnelse
Informationsmedarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

DTU Skylab søger en journalist til stillingen som Communication Manager.

DTU Skylab er universitetets hub for innovation & entreprenørskab, som i dag huser et pulserende miljø med aktiviteter så som startup-support, kurser og virksomhedssamarbejde. I sin 6-årige levetid har DTU Skylab udviklet sig til et levende innovationshus med bl.a. kontorfaciliteter, eventlokaler, loungeområde samt labs- og prototypeværksteder. Den foreløbige kulmination på udviklingen er en nylig markant donation fra den A.P. Møllerske Støttefond, som muliggør en meget ambitiøs udvidelse af de eksisterende faciliteter i de kommende år.

Det nye DTU Skylab skal fungere som synergiskabende koblingspunkt mellem studerende, forskere, startups og erhvervsliv i et tværfagligt økosystem for teknologi og forretning.

Primære ansvarsområder

Du vil få ansvaret for vores kommunikationsarbejde og skal omsætte husets mange spændende aktiviteter til relevant og vedkommende kommunikation til en række forskellige interessenter.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. inkludere:

 • Udvikling og styrkelse vores kommunikationsindsatser, strategisk såvel som udførende, på diverse platforme i forhold til vores forskellige målgrupper - herunder studerende, start-ups, forskere samt eksterne virksomheder, organisationer og beslutningstagere.
 • Opsøge gode historier og omsætte dem til vedkommende fortællinger på skrift, i billeder og i video.
 • Udvikling af DTU Skylabs tilstedeværelse på digitale platforme, herunder vores website
 • Drive kommunikationsnetværk på tværs af DTUs økosystem for innovation og entreprenørskab med det formål at styrke målrette og styrke kommunikationen inden for dette område.
 • Bistå dine kolleger med at planlægge og udarbejde kommunikation i forhold til konkrete programmer og events (før, under og efter).

Du vil blive en del af Community and Operations teamet, hvor du vil få gode kollegaer, der arbejder med events, kurser og læring i Skylab samt udgør Skylabs sekretariat. Du vil indgå i et hus, hvor vi generelt støtter op om hinandens opgaver og er fleksible nok til at sætte ind, hvor der er behov for det, og hvor mulighederne opstår.

Kommunikationsfaglig baggrund og god til at skabe nye relationer

 • Du er journalist eller fotojournalist, og det vil være et stort plus, hvis du har erfaring med kommunikation i tech- eller innovationssammenhænge.
 • Du har dokumenteret erfaring med videoproduktion
 • Du er et opsøgende netværksmenneske, der elsker at tale med folk og skabe nye relationer - og du er ikke bange for at stille dig op på en scene
 • Du har professionel erfaring med brug af sociale medier til kommunikation
 • Du har fingeren på pulsen omkring nye trends, politiske initiativer, samarbejdsmuligheder etc. inden for iværksætterområdet. Kendskab til uddannelsessystemet er et plus.
 • Du er struktureret og har et stærkt overblik, gerne lidt forudseende, selvom du har mange parallelle opgaver
 • Du taler og forstår dansk og engelsk

Din arbejdsplads

Du får et udfordrende og selvstændigt job i et meget levende miljø med fart på. Du vil blive en del af et hus, som er i rivende udvikling, og du får en unik mulighed for at sætte dit præg på det.

På DTU bliver du del af et universitet, hvor viden og uddannelse med et globalt perspektiv er omdrejningspunktet. Ny teknologi, innovation og viljen til at skabe noget, der kan komme os alle til gavn, er hjørnestene på DTU. Vi værdsætter høj faglighed, og ønsker at du løbende udvikler dig i takt med dit ansvar. En naturlig del af dit nye job bliver således høj faglighed, din egen udvikling og ansvarlig handlefrihed.

Løn og ansættelsesvilkår

Du ansættes i henhold overenskomst med Dansk Journalistforbund eller anden relevant overenskomst.

Arbejdssted er Lyngby Campus under Afdeling for Forskning, Rådgivning og Innovation (AFRI). Du vil referere til teamlederen for Community & Operations i DTU Skylab.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Ansøgning og kontakt Vi opfordrer dig til at sende din online ansøgning hurtigst muligt og vi skal modtage den senest den 17. december 2019. Åbn linket "ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Samtaler afholdes løbende.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Peter Munkebo Hussmann på 4071 0060.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN's 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag. DTU har 11.500 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. Vores hovedcampus ligger i Kgs. Lyngby nord for København, og vi har campusser i Roskilde og Ballerup samt i Sisimiut i Grønland.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Danmarks Tekniske Universitet
Anker Engelunds Vej 101
2800
Kgs. Lyngby
Tlf
93511664
Praktisk information
Oprettet
03-12-2019
Udløber
17-12-2019
Kviknummer
330134541
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier
Stillingsbetegnelse
Informationsmedarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed