Gem annonce

Chefkonsulent til organisationsudvikling i Danmarks største offentlige virksomhed for It og sundhedsteknologi

Region Hovedstaden

Hillerød, Nordsjælland

Indrykket
23-02-2021
Kontakt
Region Hovedstaden
Kongens Vænge 2A
3400
Hillerød
Tlf
40322809
Praktisk information
Oprettet
23-02-2021
Udløber
15-03-2021
Kviknummer
330529508
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Chefkonsulent, offentlig administration
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Et tilbud du ikke kan afslå…
Kombinationen af It, medicinsk udstyr, data og sundhed har fremtiden for sig. Nye teknologier som cloud og artificial intelligence transformerer produkter, arbejdsgange, samarbejdsmønstre og mindset.

Vi tilbyder udviklende opgaver i et miljø kendetegnet ved:

  • en politisk rammesætning inden for hvilken vi og hospitalerne skal skabe størst mulig værdi for patienterne
  • en strategisk kontekst, hvor nationale, regionale og domænespecifikke strategier skal mødes
  • en ambitiøs portefølje af projekter og agile udviklingsforløb med hospitalerne for bordenden
  • et udpræget tværfagligt miljø, hvor vi tænker udefra-og-ind og sammen lykkes med leverancer
Værdier og organisation
Det handler om liv. Så kort og præcis er regionens parole. Værdierne, vi og hospitalerne navigerer efter, er åbenhed, professionalisme, tillid og helhedssyn. Opgaverne giver mening, og arbejdsmiljøet er godt. Vi tror på diversitet i uddannelse og erhvervserfaring m.v., når kompleksitet og dynamik præger opgaver og samarbejdsrelationer.

I Center for It, medico og telefoni (CIMT) arbejder vi i stor skala: Vi betjener 1,8 mio. borgere og 40.000 brugere. Budgettet for over 2.000 systemer og 1.000 medarbejdere er på 1,6 mia. kr. Arbejdsmiljøet er godt og fleksibelt. I 2020 klatrede vi 16 pladser mod toppen i den årlige It Company Ranking.

Om stillingen
Stillingen er placeret i CIMTs stab. Staben tæller godt 20 medarbejdere placeret tæt på Direktionen og består af tre teams: Sekretariatet betjener regionens sundhedsteknologiske beslutningsfora. Kommunikationsteamets afsæt er, at nye sundhedsteknologiske løsninger forudsætter forandringskommunikation. Og Transformationsteamet bistår med den løbende udvikling af forretningsplan og organisation, som er forudsætninger for stadig højere leverancedygtighed til patienter og klinikere.

Dine konkrete opgaver vil udvikles dynamisk over tid og kan bestå af bl.a. udvikling af strategi og indsatsområder, kvalificering af governancemodeller, afklaring af ledelsesroller, strømlining af processer og facilitering af involverende processer, der fremmer forankring og commitment.

Samarbejdsformerne vil spænde fra skriftlige analyser over planlægning og facilitering af seminarer og videre til workshops og blitzkaizens samt agile sprint i et mix, som du løbende vil skulle bidrage til at gøre mest muligt effektivt. Som teknologiorganisation har vi dyrket distanceledelse som disciplin, og fleksibiliteten er stor.

Din profil
Vi tror på diversitet, når kompleksitet og dynamik præger opgaver og arbejdsmiljøet. Vi er nysgerrige over for mange profiler, men det vil altid være et plus, hvis du har erfaringer i krydsfeltet mellem sundhed, politik og teknologi.

Din formelle uddannelsesbaggrund er akademisk. Du har flere års erfaring fra centraladministrationen, regionerne eller en anden type politisk styret organisation.

En baggrund som dygtig organisations- og ledelseskonsulent fra et konsulenthus eller en privat virksomhed er også velkommen. Du skal være en skarp analytiker, velformuleret i skrift og tale samt dygtig til at skabe relationer og navigere på tværs af faglige og organisatoriske skel. Kendskab til organisatoriske transformationer drevet af forretningen via It og data er en klar fordel, men ikke et must, hvis du i øvrigt medbringer stærke generiske værktøjer inden for ledelses- og organisationsudvikling.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker på gældende overenskomst mellem Region Hovedstaden og din forhandlingsberettigede organisation. Alt efter kvalifikationer kan der ske ansættelse som chefkonsulent.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge med ansættelsessted på Borgervænget 7 beliggende på Østerbro.

Forventet startdato er den 1. maj 2021.

Yderligere oplysninger
Ring gerne til stabschef Jakob Cold (tlf. 5115 1580) for yderligere information.

Ansøgningsprocedure
Send ansøgning, CV samt uddannelsesbeviser via linket her på siden. Ansøgningsfristen er mandag den 15. marts 2021 kl. 12.

Vi afholder samtaler i uge 11 og 12.

Læs også om CIMT på regionh.dk/imt og på LinkedIn.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Region Hovedstaden
Kongens Vænge 2A
3400
Hillerød
Tlf
40322809
Praktisk information
Oprettet
23-02-2021
Udløber
15-03-2021
Kviknummer
330529508
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Chefkonsulent, offentlig administration
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce