Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chef til Swecos Vejafdeling

Sweco Danmark A/S

København, Storkøbenhavn

Indrykket
17-11-2023
Sweco Danmark A/S
Ørestads Boulevard 41
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-11-2023
Udløber
01-12-2023
Kviknummer
331581485
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi, HR, projektledelse og ledelse, Ingeniør og teknik, Jordbrug og miljø
Stillingsbetegnelse
Chef
Teamleder
Sprog
Dansk Læse/ tale

Er du en erfaren linjeleder indenfor vejsektoren, eller har du mange års erfaring, som projekterende eller projektleder indenfor vejsektoren og går med en ambition om linjeledelse, så kunne dette være noget for dig.

Vi søger en teamleder til vores vejafdeling i Ørestad, hvor du får det fulde ledelses- og økonomiansvar for et team på ca. 15 medarbejdere beskæftiget med rådgivning indenfor vejprojektering, og du bliver en del af Swecos landsdækkende vejafdeling bestående af ca. 100 personer, primært ingeniører. Stillingen som Chef i ROADS består af resurseallokering, regnskab, salg og marked samt deltagelse i det strategiske arbejde for at sikre en fortsat vækst og en god forretning.

Du bliver en del af et tværfagligt miljø, hvor du både kan tilbyde din faglighed indenfor relevante projekter, men også blive udfordret og tilegne dig ny viden og erfaring, som skaber grobund for din og dit teams udvikling og vækst.

Infrastruktur, vand og miljø

I divisionen Infrastruktur, vand og miljø som vejafdelingen hører under, er vi cirka 500 kolleger fordelt over hele landet.

Vi dækker alle de klassiske ingeniørdiscipliner indenfor anlæg og infrastruktur, som konstruktioner i stål og beton, tilstandsvurderinger, projektering af veje, broer, havne og jernbaner, bygherrerådgivning, byggemodning samt geoteknisk rådgivning på alt fra jernbaner, vindmøllefundamenter, bro- og vejprojekter til erhvervs- og boligbyggeri.

Vi rådgiver i hele processen fra planlægning og detailprojektering, tilsyn og byggeledelse til drift og vedligehold og tilbyder vores kunder de rette kompetencer og ekspertiser til ethvert projekt

Kollegerne og afdelingen

Vores Vejafdeling består af cirka 100 kolleger fordelt over hele landet. Vores arbejdsmiljø er uformelt og afstanden fra den enkelte medarbejder til ledelsen er kort. Vi sætter stor pris på den enkeltes initiativ, men vægter det tværfaglige samarbejde og sparring højt.

Udvikling og ansvar går hånd i hånd, og du vil fra din første dag i Sweco få mulighed for at tage ansvar og dyrke din personlige og professionelle udvikling. Du vil deltage i den strategiske ledelse og udvikling af vores faglige miljø indenfor Veje og Trafikplanlægning.

Dine ansvarsområder

 • Gennemføre månedlige Projekt Reviews af alle teamets projekter
 • Lede medarbejdere på et operationelt niveau (rekruttering, udvikling, trivsel, flex og løn)
 • Agere som projektansvarlig og har ansvar for teamets resultater med fokus på kvalitet, salg og mersalg, samt opfølgning på kunder og aktiviteter for teamet
 • Udarbejde planer for teamets samarbejde med afdelingschefen, hvor du vil være ansvarlig for implementeringen indenfor dit ansvarsområde
 • Lede teamets finansielle resultater
 • Du vil have en afgørende rolle i at identificere og håndtere risici, der kan påvirke vores projektresultater og du vil have ansvar for at håndtere konflikter og sikre, at de bliver løst på en konstruktiv måde
 • Sikre, at medarbejdere arbejder effektivt sammen, og at samarbejdet mellem teamet og resten af organisationen fungerer optimalt
 • Sikre, at vores arbejde er i overensstemmelse med vores etiske standarder
 • Du vil være ansvarlig for tilbudsskrivning og markedsudvikling

Om dig
Vi søger en kandidat med en relevant uddannelse og dokumenteret erfaring inden for projektledelse. Du skal have en stærk personlighed med en positiv og proaktiv tilgang til udfordringer. Du skal have gode kommunikationsevner og en evne til at samarbejde på tværs af organisationen. Du skal have en god forretningsforståelse og en stærk interesse for vej og anlæg.

Udover det forventer vi, at du er:

 • Udadvendt, ansvarsbevidst, samarbejdssøgende og kommunikativ i din dialog internt og eksternt
 • I stand til at bevare overblikket samt sikre koordinering af grænseflader og overholdelse af kvalitet, økonomi og tidsplanens milepæle også når det går stærkt
 • En selvstarter, der med engagement og drive, ser muligheder, inspirerer teamet og kan være med til at udvikle innovative og kreative løsninger

Sådan kommer du videre

Er du interesseret og vil du vide mere om stillingen og dens mange muligheder og udfordringer, er du velkommen til at kontakte Afdelingschef Jimmy Bloch Sørensen på jimmybloch.sorensen@sweco.dk eller på 2262 8948.

Vi holder løbende samtaler, så brug linket nedenfor for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest den 01-12 2023.

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.500 kolleger. I Europa er vi i alt 21.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Ansøg nu
Sweco Danmark A/S
Ørestads Boulevard 41
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-11-2023
Udløber
01-12-2023
Kviknummer
331581485
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi, HR, projektledelse og ledelse, Ingeniør og teknik, Jordbrug og miljø
Stillingsbetegnelse
Chef
Teamleder
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed