CApE søger en studentermedhjælper til 15 timer om ugen fra d. 16. oktober 2023. Ansættelsen vil være under HK-studentermedhjælp overenskomst, og dit timetal er i udgangspunktet 15 timer, men kan variere afhængig af ferie og arrangementer i centeret.
Om CApE
CApE er et forskningscenter på Det Humanistiske Fakultet KU som beskæftiger sig med anvendelsesorienteret forskning inden for temaer som grønne transformationer af praksisser, kultur og samfund. CApE har til huse i Læderstræde 20 i indre by sammen med organisationer som Concito, Plastic Change, Tænketanken Hav, DeltagerDanmark, m.fl. Du kommer derfor til at være i et miljø med andre organisationer, der beskæftiger sig med området.
CApE har både forskningskræfter ansat som producerer ny viden inden for feltet, men vi laver også aktiviteter internt på Københavns Universitet og til en bredere offentlighed uden for universitet (fx debatarrangementer, talks, studenterarrangementer eller forsknings-workshop). Hverdagen hos CApE er således meget varieret: Nogle dage er kontoret præget af forskere fordybede i individuelt arbejde, og andre dage forbereder vi i fællesskab et stort event. Du skal derfor have lyst til at være en del af en forskelligartet dagligdag, og synes det er sjovt at dine dage på kontoret ikke ligner hinanden.
CApE er en mindre arbejdsplads, hvor du som student får lov til at være med og have indflydelse på mange processer og beslutninger. Vi prioriterer et godt arbejdsmiljø, et stærkt kollegafællesskab internt og med kolleger i hele Læderstræde 20. Du vil ligesom andre ansatte og studenter i huset kunne deltage i organisationernes åbne arrangementer og fælles studenterarrangementer.
Dine opgaver
Hverdagen i CApE er kendetegnet ved mange varierende opgaver, der kræver samarbejdsrelationer og selvstændigt engagement. Du kommer til at hjælpe med dagligdagen på kontoret, herunder:
- Bistå CApEs medarbejdere med opgaver vedr. events og kommunikation. F.eks. ved at udvikle og opsætte nyhedsbrev, annoncere events på sociale medier, booke hoteller og tekstredigering.
- Bidrage til den interne koordination mellem CApE og andre enheder under Københavns Universitet f.eks. kommunikationsafdelingen.
- Praktiske opgaver på kontoret såsom materialebestilling, afhentning af ting, bogindkøb osv.
- Afviklingshjælp til events før, under og efter et event. F.eks. hjælp til opsætning af video- og lydudstyr, tage billeder, praktisk hjælp med kaffe og kage, mm.
Vi ønsker os følgende af en student: - Du har et stærkt overblik inden for brug af Microsoft 365-produkter, SoMe, AV-udstyr mm, og en lyst til at lære mere igennem arbejdet i centeret.
- Du har gode evner til at byde ind på arbejdsopgaver, tager ansvar og er god til at have flere bolde i luften.
- Du har en lyst til forskelligartede opgaver og arbejdsdage. Nogle dage er der mange mennesker til et event, som du skal hjælpe med at afvikle. Andre dage byder på mere forfaldne opgaver såsom annonceringsopgaver og materialeopsætning.
- Du er god i skrift og tale på både engelsk og dansk
- Du er fleksibel med arbejdstid, da der nogle gange vil være arbejde sene eftermiddage.
Løn- og ansættelsesvilkår Forventet ugentlig arbejdstid: 15 timer. Arbejdstiden er fleksibel i forhold til skema og eksamen.
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK/Stat) med indplacering som studerende.
Minimumstimelønnen er kr. 132,24 (1. april 2023-niveau).
Du vil blive lønindplaceret på baggrund af tidligere ansættelser.
For at blive ansat er det en forudsætning, at du er indskrevet og aktiv studerende ved en videregående uddannelsesinstitution.
Tiltrædelse: snarest muligt.
Vi ser gerne, at du finder grøn humanistisk forskning interessant, da alt vores arbejde centrerer sig om centerets faglige område. Dit arbejde og din dagligdag vil blive planlagt i dialog med lektor og centerleder Stefan Gaarsmand Jacobsen og program manager Ida Nielsen Langendorf. Det er også dem, du vil referere til i dagligdagen.
Hvis du har nogle spørgsmål angående opslaget, er du velkommen til at kontakte Ida Nielsen Langendorf på inl@hum.ku.dk eller 93 56 36 33.
Vi håber at høre fra dig. Send din ansøgning senest d. 27.9.
Vi regner med at afholde samtaler torsdag d. 28.9 og/eller fredag d. 29.9.