Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

CBS HR søger en selvstændig og engageret HR-jurist

Copenhagen Business School

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
08-11-2019
Kontakt
Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3
2000
Frederiksberg
Tlf
38153815
Praktisk information
Oprettet
08-11-2019
Udløber
22-11-2019
Kviknummer
330121155
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale

CBS HR søger en HR-jurist med kendskab til offentlig arbejds- og ansættelsesret til vores jurateam. Teamet har sammen med resten af CBS HR ansvaret for at servicere institutter og administrative enheder på CBS med administrativ støtte, rådgivning og sparring inden for det personalejuridiske område.

Dine arbejdsopgaver bliver sagsbehandling inden for det personalejuridiske område, og du bliver en fortrolig sparringspartner for lederne på hele CBS. Din opgave bliver ligeledes at understøtte dine kolleger i HR med juridisk ekspertise og sparring, blandt andet gennem undervisning og vidensdeling. CBS HR bestræber sig på at levere løsninger til organisationen, som er brugbare og understøtter CBS' ambition om høj kvalitet i forskning, uddannelse og formidling.

Vi er i gang med at udvikle et fælles fundament på det personalejuridiske felt, hvor du får en vigtig rolle i forhold til at udvikle vores praksis.

Din baggrund
Vi forventer, at du:

  • Er uddannet jurist eller har tilsvarende kompetencer
  • Har bred indsigt i forvaltningsret samt praktisk erfaring med at levere løsningsorienteret og kompetent rådgivning og faglig sparring inden for personalejuridiske spørgsmål
  • Har erfaring med personalesager og forhandling med de faglige organisationer
  • Har - eller har lyst til at få - kendskab til de særlige universitetsspecifikke ansættelsesforhold

Og i øvrigt også har
  • Gode samarbejdsevner og et naturligt fokus på den gode dialog og på at kunne sætte sig i modtagerens sted
  • Evnen til arbejde struktureret, fleksibelt og kunne bevare overblikket i en travl hverdag
  • Gode formuleringsevner og formidlingskompetencer, så du kan formidle komplekse problemstillinger på en tilgængelig måde, både på mundtligt og skriftligt dansk og engelsk

Vi tilbyder
Med jobbet følger gode muligheder for faglig og personlig udvikling gennem udfordrende opgaver og uddannelse. Du vil have gode muligheder for at præge din egen arbejdsdag og arbejdsopgaver samt for en fleksibel tilrettelæggelse af arbejdstiden.

Vi er ca. 20 fagligt engagerede kolleger i HR-afdelingen på CBS, som arbejder med alle forskellige aspekter af HR, fra international rekruttering til arbejdsmiljø og talentudvikling. Vi er organiseret i mindre grupper, men har et tæt samarbejde på tværs af hele HR.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation (AC) med en indplacering og aflønning afhængig af kvalifikationer og erfaring. Der vil ved ansættelsen være mulighed for at forhandle personlige tillæg. Ansættelsen er 37 timer om ugen.

Samtaler
Første runde af samtaler afholdes mandag den 25. november. Mellem første og anden samtale vil der kunne blive anvendt test.

Yderligere oplysninger
Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR chef Anders Lauesen på tlf: +45 41 85 25 77 eller HR-jurist Judith Sandholt tlf: +45 41 85 20 21

Du søger stillingen online ved at åbne linket "søg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter din motiverede ansøgning, dit CV og dine eksamenspapirer.

Ansøgningsfrist: 22-11-2019

 

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3
2000
Frederiksberg
Tlf
38153815
Praktisk information
Oprettet
08-11-2019
Udløber
22-11-2019
Kviknummer
330121155
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed