Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Byplanlægger med fokus på sagsbehandling

Middelfart Kommune

Middelfart, Fyn

Indrykket
16-10-2021
Kontakt
Middelfart Kommune
Nytorv 9
5500
Middelfart
Tlf
+4588885500
Praktisk information
Oprettet
16-10-2021
Udløber
13-11-2021
Kviknummer
330871987
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik, Jordbrug og miljø
Stillingsbetegnelse
Byplanlægger
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service)
Sprog
Dansk Læse/ tale

”Broerne begynder her” er overskriften på den vision, som byrådet i Middelfart Kommune har sat som pejlemærke for vores arbejde og udvikling i kommunen. Opskriften er samarbejde, dialog og partnerskaber for at fremme en positiv og bæredygtig udvikling af kommunen. Den positive udvikling mærkes på det stigende antal henvendelser og ansøgninger vi modtager og er et udtryk for at rigtigt mange ønsker at bygge boliger og drive erhverv i Middelfart Kommune.
Er du optaget af at levere god service i forhold til borgere og virksomheder, som gerne vil bygge eller bo i Middelfart Kommune, så har du nu mulighed for at blive vores nye kollega, da vi søger planlæggere til to nye stillinger i Plangruppen. Som vores nye kollega får du mulighed for at have indflydelse på den fortsatte udvikling af byer og landsbyer, samt på vores borger- og virksomhedsservice. Vi har derfor brug for dig, der med energi og faglighed har lyst til at administrere og sagsbehandle en række forskelligartede opgaver indenfor planområdet, der understøtter denne udvikling.

Hvis du bliver vores nye kollega, vil du finde ud af, at alsidigheden i arbejdet hos os er stor. Samtidigt er vores ambitionsniveau på vegne af Middelfart Kommune meget højt. Vi tør godt sætte barren højt, fordi vi tror på, at vi kan. Og vi gør det, fordi det giver mening, og fordi ambitionerne giver os en masse positiv energi.

Dit primære ansvarsområde vil være at håndtere henvendelser og ansøgninger fra borgere og virksomheder. Det drejer sig typisk om spørgsmål om hvad man må i landzone, udstykningsspørgsmål og planforespørgsler mv.. Der er med andre ord tale om et job med et spændende og bredt fagligt felt, hvor opgaverne er varierede og udfordrende.
Dine hovedansvarsområder

 • Administration og sagsbehandling indenfor planlov, udstykningslov m.fl.
 • Dialog med borgere og virksomheder

  Faglige kompetencer
  Du kan komme med forskellige uddannelsesbaggrunde, men vi forestiller os en relevant uddannelse som f.eks. landinspektør, arkitekt, ingeniør, byplanlægger, teknisk designer eller lignende.
  Vi har behov for, at du på selvstændig vis varetager dine ansvarsområder i Plangruppen. Vi forventer derfor, at du har kendskab til planloven mv. og erfaring med sagsbehandling af forskellige typer sager indenfor planområdet. Det er en klar fordel, hvis du har juridisk flair og forstår at være en del af en myndighed.
  Du skal kunne kommunikere på dansk både skriftligt og mundtligt med fokus på videreformidling og service.
  Personlige kompetencer
  Som person motiveres du af at se sætte ting i system, skabe resultater og finde løsninger. Når udfordringerne melder sig, bevæbner du dig med gåpåmod og tålmodighed, indtil du finder den rette løsning; med andre ord så er du både handlekraftig og selvstændig. Du kan lide struktur og er omhyggelig med din opgaveløsning. Samtidig har du stærke evner indenfor at skabe den gode dialog med mange forskellige borgere og interessenter.
  Din personlighed bidrager til den gode stemning og det høje humør, og du indgår i åbne dialoger med dine kollegaer. Du forstår vigtigheden af at indgå i et team, der løfter i flok og er altid klar med en hjælpende hånd.
  Vi tilbyder
  Et fleksibelt arbejdsliv tilpasset dine og vores behov, hvor der er mulighed for hjemmearbejdsdage efter aftale med dine kollegaer.
  Du har mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt, samt mulighed for at sætte retningen for udviklingen i afdelingen.
  Når du bliver vores nye planlægger, tilbyder vi et arbejde i en organisation, hvor der er højt til loftet og kort vej til beslutningerne. Jobbet er spændende, udfordrende og præget af selvstændighed og ansvar.
  Plangruppen
  Planafdelingens øvrige arbejdsområder omfatter kommune- og lokalplanlægning, bymidteplanlægning, byfornyelse, byomdannelse og byudvikling, masterplaner, byudviklingsstrategier, udvikling af det åbne land og landsbyerne, arkitekturpolitik, landskabsplanlægning, alt sammen ved inddragelse af borgerne og med udgangspunkt i en bæredygtig tankegang.
  Nogle af de spændende projekter, der optager os lige nu, er bl.a.:
 • Udvikling, design og planlægning af nye bæredygtige boligområder i såvel Middelbart by og kommunens øvrige bysamfund – ex. Naturbyen – se mere her: https://www.naturbyen.com/
 • Udvikling af en strategisk udviklingsplans for den tidligere trafikhavn i Middelfart
 • Områdefornyelse i Nørre Åby
 • KlimaHavnen – se mere her: https://klimalaboratoriet.middelfart.dk/KlimaByen/
 • Ny Kommuneplan 2021
 • Lokalplaner i alle skalaer, lige fra højhusbyggerier og genudnyttelse af et tidligere oliedepot til lokalplaner for mindre udstykninger og udstykninger for over 600 nye boliger
 • Boligudbygningsplan
Middelfart Kommune har oplevet stor udvikling de seneste år og Plangruppen er derfor blevet udvidet med nye medarbejdere løbende. Vi består på nuværende tidspunkt af otte medarbejdere, der hver især bidrager til et fagligt stærkt miljø. Vi prioriterer videndeling, ærlighed, samarbejde og humor, og så supplerer vi hinanden godt i hverdagens udfordringer. Det er vigtigt for os, at du har lyst til at sparre med dine kolleger og dele dine erfaringer i fællesskabet, for at vi alle kan udvikle os sammen.
Rekrutteringsproces og ansøgning
Ansøgningsfrist er den 13. november 2021, og vi forventer at afholde samtaler den 17., 18. og 22. november 2021.
Stillingen er til besættelse snarest muligt og senest den 1. januar 2022.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at tage kontakt til plan- og byggechef, Karin Niemann-Christensen på telefon 6126 9350, byplanlægger Kirsten Bruun Plougmand på telefon 2032 8643 eller teamkoordinator og byplanlægger Gitte Jensen på telefon 2441 2270.

Overvejer du at søge job i Middelfart Kommune? Så går du måske også i tanker om at flytte hertil. Kontakt vores bosætningskonsulent Anne Marie Klausen på tlf. 2240 0049 eller annemarie.klausen@middelfart.dk og hør hvad Middelfart kan tilbyde dig og din familie. Læs mere på http://tilflytter.middelfart.dk/

 

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Middelfart Kommune
Nytorv 9
5500
Middelfart
Tlf
+4588885500
Praktisk information
Oprettet
16-10-2021
Udløber
13-11-2021
Kviknummer
330871987
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik, Jordbrug og miljø
Stillingsbetegnelse
Byplanlægger
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed