Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bygningskonstruktør til projektering hos Murerfirmaet Peter Juul

MatchMind A/S

Brønderslev, Nordjylland

Indrykket
04-10-2023
Kontakt
MatchMind A/S
Agerland 4
7700
Thisted
Tlf
70 70 23 33
Praktisk information
Oprettet
04-10-2023
Udløber
18-10-2023
Kviknummer
331576936
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Design, arkitektur og grafisk arbejde, Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Bygningskonstruktør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Bygge og anlæg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vi søger en bygningskonstruktør eller lignende til projektering af projekter inden for murer-, tømrer- og kloakarbejde m.v. hos Murerfirmaet Peter Juul ApS. Er du god til at tegne, og ønsker du at tage del i projekteringen af ny- og ombygninger for både private, erhverv og institutioner, så vil dette job lige være noget for dig!

Jobbet

Du vil arbejde med projekteringen af byggeprojekterne hele vejen fra start til slut. Du vil stå for de indledende streger, skitser og idéer samt tegne op og projektere alle faser, herunder lave arbejdstegninger, tegne detaljer, kommunikere med kunder vedr. tilretninger/ændringer og få priser hjem fra leverandører og underentreprenører.

Du vil få ansvar for dine egne projekter, og vil, i tæt samarbejde med byggelederen, styre tidsfrister og økonomi samt samarbejde med bygherre. Det er vigtigt, at du arbejder omhyggeligt og kan fordybe dig i opgaverne og samtidig er god til at bevare overblik over dine projekter.

Arbejdsopgaverne vil desuden omfatte:

  • Tegningsarbejde i REVIT og/eller AutoCAD; god tegneerfaring er et krav
  • Løbende kommunikation og samarbejde med både kunder, leverandører og kolleger
  • Fokus på kvalitetssikring gennem hele processen
  • Assistance til byggelederne, herunder løbende opfølgning på projekter og sparring ift. faglighed/erfaring

Du vil få fast arbejdsplads i Brønderslev sammen med 3-4 kolleger på tegnestuen - og med reference direkte til virksomhedens indehaver, Peter Juul.

Øvrige kvalifikationer og kompetencer

Vi forestiller os, at du måske er uddannet bygningskonstruktør, teknisk designer eller lignende. Optimalt set har du en faglært baggrund og gerne et par års erfaring med tegningsarbejde. Hvis du ikke har en faglært baggrund, kan du alternativt komme med væsentlig erfaring inden for tegningsarbejde i byggebranchen. Herudover er det vigtigt, at du:

  • Er kvalitets- og budgetorienteret med en god økonomisk forståelse
  • Kan arbejde struktureret og holde overblik
  • Er fleksibel og serviceminded og kan tage ansvar for dine egne opgaver
  • Er god til at samarbejde, har stor loyalitet og en god teamånd
  • Deltager gerne i det sociale omkring jobbet og interesserer dig for dine kolleger
  • Taler og skriver dansk

Har du kendskab til landmåling er det en ekstra fordel, men ikke et krav.

Du tilbydes

Et afvekslende og udfordrende job i en spændende virksomhed, hvor der er højt til loftet og frihed under ansvar. Desuden attraktive arbejdsforhold med gode løn- og ansættelsesvilkår, som matcher dine kvalifikationer samt en pensions- og sundhedsordning. Du vil blive en del af et mindre men meget erfarent team på tegnestuen i en moderne murer- og byggevirksomhed, hvor der er gode muligheder for faglig læring og udvikling.

Virksomheden har en aktiv personaleforening, som giver en god mulighed for at lære alle at kende. Foreningen står for mange forskellige arrangementer med alt fra hyggelige grillaftener til interessante foredrag. Desuden er der julefrokost og -afslutning.

Tiltrædelse snarest eller efter aftale.

MatchMind varetager rekrutteringsprocessen, og hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Anders Buch-Jepsen på tlf. 30 21 45 30.

Kan du se mulighederne? Så send din ansøgning og dit CV via linket til højre.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Klik på "Send ansøgning" til højre, hvis du ønsker at komme i betragtning til dette job. Når du klikker på linket føres du automatisk over i MatchMinds system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades. Vi får automatisk besked, når materialet er uploadet. Det er vigtigt, at du følger denne fremgangsmåde, idet vi på denne måde kan tilbyde en langt bedre sikkerhed og dermed højere beskyttelse af dine personoplysninger, end hvis du eksempelvis sender dokumenterne i en usikret e-mail. Vi har ligeledes brug for dit samtykke til bl.a. at dele dine oplysninger med den virksomhed, vi rekrutterer på vegne af, og dette kan vi sikre ved, at du benytter ovennævnte fremgangsmåde.

Murerfirmaet Peter Juul ApS i Brønderslev udfører kvalitetsopgaver inden for alle murerfagets områder - nybygning, ombygning og renovering for både private, erhverv og det offentlige - og mange andre opgaver i byggebranchen, fx tømrer-, entreprenør-, kloak- og belægningsarbejderopgaver i både fag-, hoved- og totalentrepriser, hvor der også indgår el-, maler- og VVS-arbejde. Virksomheden udfører desuden opgaver som krankørsel, jordflytning og snerydning m.v.

Peter Juul startede Murerfirmaet Peter Juul ApS i år 2000 og beskæftiger i dag ca. 50 medarbejdere og løser størstedelen af sine opgaver i Nordjylland.

Se mere på www.pjas.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
MatchMind A/S
Agerland 4
7700
Thisted
Tlf
70 70 23 33
Praktisk information
Oprettet
04-10-2023
Udløber
18-10-2023
Kviknummer
331576936
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Design, arkitektur og grafisk arbejde, Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Bygningskonstruktør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Bygge og anlæg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed