Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bygningsingeniører med +3 års relevant erfaring med interesse for reparationsprojektering og tilsyn på bro- og tunnelprojekter

RAMBØLL DANMARK A/S

København, Storkøbenhavn

Indrykket
07-12-2018
Kontakt
RAMBØLL DANMARK A/S
Hannemanns Allé 53
2300
København S
Tlf
45986000
Praktisk information
Oprettet
07-12-2018
Udløber
14-12-2018
Kviknummer
329924413
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik, Jordbrug og miljø
Stillingsbetegnelse
Bygningsingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vi har travlt med mange udfordrende og varierede opgaver inden for både reparation og nyopførelse af broer og tunneler og søger derfor 1-2 dygtige ingeniører med minimum 3 års relevant erfaring fra lignende stilling.

Arbejdet vil bl.a. kunne indeholde koordinering og projektering af reparationsprojekter, udarbejdelse af udbudsmaterialer samt fagtilsyn og byggeledelsesopgaver primært relateret til broer og tunneler, men også marine konstruktioner så som havne.

Dine ansvarsområder som ingeniør

Du vil meget hurtigt få mulighed for at blive ansvarlig for egne projekter og mulighed for at udvikle et stort netværk internt i Rambøll via vores brede samarbejde med bro-, tunnel- og havnekolleger både nationalt og internationalt.

Du vil via dine interesser og evner selv kunne forme dine fremtidige fokusområder, da vores projekter er meget forskelligartede.  

Dig og dine kompetencer

Vi forestiller os, at du er civilingeniør og har min. 3 års relevant erfaring med projektering, udbud og tilsyn af reparationsprojekter inden for drift og vedligehold af primært broer og tunneler, og at du nu har lyst til at tage et nyt skridt i din udvikling og udvikle dig yderligere inden for faget.

Vi forventer, at du

  • har høj faglighed og hurtigt kan danne dig et overblik over den konkrete opgave samtidig med, at du kan arbejde selvstændigt og er i stand til at træffe beslutninger undervejs i projektforløbet.
  • som person er proaktiv, udadvendt og er i stand til at skabe gode samarbejdsrelationer med både kunder, leverandører, entreprenører og kolleger.
  • finder interesse i at arbejde for mange typer kunder, f.eks. entreprenører, vejmyndigheder, offentlige bygherrer mv., hvor opgaverne er af forskellig karakter, og rådgivningen afhænger af situationen.
  • er i stand til at holde flere bolde i luften på samme tid, da vores projekter er mange og forskelligartede.

Det er et krav, at du kan skrive og tale dansk og engelsk på professionelt niveau. B-kørekort er også et krav, og en ren straffeattest er ligeledes en forudsætning.

Bliv en del af Bro- og Tunnelvedligehold

Du vil blive en del af afdelingen Bro- og Tunnelvedligehold, som er en faglig stærk afdeling med ca. 30 ansatte, der i høj grad arbejder på tværs af enhederne i Rambøll.

Du vil indgå i et stærkt team af erfarne og nyuddannede ingeniører, der i tæt dialog med kunder, samarbejdspartnere, andre Rambøll afdelinger og myndigheder gennemfører udfordrende og interessante opgaver inden for primært reparations- og forstærkningsprojekter samt varetager fagtilsyn og byggeledelse for kunderne i forbindelse med både nyanlæg og reparation af eksisterende konstruktioner.

Opgaverne kan spænde over alt fra mindre projekter, hvor du selv er ansvarlig for alle processer med sparring efter behov fra vores dygtige fagspecialister til større tværfaglige infrastrukturprojekter med stor projektorganisation.

Om at arbejde hos Rambøll

Når du arbejder hos Rambøll, bliver du en del af en vidensorganisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter, og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange og forskelligartede – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

Som nyansat yngre ingeniør i Rambøll vil du blive tilknyttet vores mentorprogram og vil derudover få et dybdegående indblik i alle dele af Rambøll via vores onboarding-program.

Interesseret?

Vil du vide mere om stillingen, kontakt da afdelingsleder Morten de la Motte på +45 5161 6241.

Søg stillingen online via linket herunder. Send din ansøgning snarest og senest den 14. december 2018, da vi ansætter løbende, når vi finder de rigtige kandidater.

https://ramboll.wd3.myworkdayjobs.com/Ramboll_Careers/job/Copenhagen/Bygningsingenirer-med--3-rs-relevant-erfaring-med-interesse-for-reparationsprojektering-og-tilsyn-p-bro--og-tunnelprojekter_JR4088?source=ramboll-dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
RAMBØLL DANMARK A/S
Hannemanns Allé 53
2300
København S
Tlf
45986000
Praktisk information
Oprettet
07-12-2018
Udløber
14-12-2018
Kviknummer
329924413
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik, Jordbrug og miljø
Stillingsbetegnelse
Bygningsingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed