Gem annonce

Bygherre og projektleder (arkitekt)

Hillerød Kommune

Hillerød, Nordsjælland

Indrykket
13-10-2021
Kontakt
Hillerød Kommune
Trollesmindealle 27
3400
Hillerød
Tlf
72320000
Praktisk information
Oprettet
13-10-2021
Udløber
03-11-2021
Kviknummer
330868273
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Design, arkitektur og grafisk arbejde
Stillingsbetegnelse
Arkitekt
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du være med til at præge ca. 50.000 borgeres hverdag? Motiveres du af en bred vifte af spændende byggeopgaver, hvor vi bygger om, bygger til, renoverer bygninger og bygger nyt – og af et tæt tværfagligt samarbejde med mange interessenter? Så er du måske vores nye kollega?

Hillerød Ejendomme skaber rum til byens liv og understøtter kommunens aktiviteter med funktionelle tidssvarende og attraktive fysiske rammer. Vi bygger nyt og om samt bevarer et skarpt fokus på vedligeholdelsen af Hillerød Kommunes mange ejendomme.

Vi har en høj faglighed og fokus på løbende udvikling – både af fælles paradigmer og af vores kompetencer. Vi har en god arbejdsplads, hvor der er plads til humoren midt i travlheden. Da en af vores erfarne arkitekter går på pension i slutningen af 2022, har vi brug for en kompetent og erfaren arkitekt til at sikre vores fortsat høje faglighed inden for projektering og arkitektur.

Planlægning og projektledelse
Du får en hverdag, hvor du skal kunne tænke klart, kreativt og løsningsorienteret. Der er plads til selvstændighed og initiativ, og du får stor indflydelse på og ansvar for planlægning og projektledelse af en række af vores byggeopgaver. Du vil få en bred opgaveportefølje på tværs af om-, ny- og tilbygninger.

Dine arbejdsopgaver

  • Udarbejdelse af byggeprogrammer og grundlaget for arkitekturen i tæt samarbejde med brugerne
  • Planlægning og projektledelse og gennemførelse af byggeopgaver
  • Opfølgning med egne og eksterne rådgiveres projekter
  • Budgetoverslag og budgetopfølgning på projekter
  • Sikre risikostyring og interessenthåndtering af egne projekter
  • Udarbejdelse af anlægsønsker/ sagsfremstillinger
  • Deltagelse i workshops med relevante brugere
  • Medvirke til at styrke sammenhængen mellem anlæg og drift
  • Tænke bæredygtighed ind i vores renoverings- og byggeprojekter

Konkret vil du som en af dine første store opgaver blive projektleder for opgaven med at om- og nybygge på Sophienborgskolen for at sikre kapacitet til at rumme skoledistriktets vækst i de kommende år sammen med vores erfarne arkitekt, som har været med til det oprindelige skolebyggeri.

Som bygherre og projektleder i Hillerød Kommune Ejendomme vil din opgaveportefølje både bestå af større og mindre projekter, afhængigt af hvilke anlægsopgaver, der afsættes budget til.

Med dig ombord fastholder en i øvrigt velfungerende afdeling skarpheden til at forme, prioritere og projektlede anlægsopgaver. Du bliver en del af et anlægsteam på 6-7 medarbejdere i vores sektion Bygninger. Du gør, at vores anlægsteam fortsat kan nå i mål med vores projekter samtidig med, at vi får styrket samarbejdet mellem anlægs- og driftsopgaver.

Om dig
Vi forestiller os, at du er uddannet arkitekt – og du har gerne mere end 10 års praktisk erfaring med anlægsopgaver og meget gerne erfaring fra en politisk styret organisation eller lignende stor organisation. Du trives i et job, hvor du arbejder i hele feltet fra planlægning til udførelse.

Kandidater med arkitektbaggrund vil blive prioriteret, da det er vigtigt for den samlede bredde i vores anlægsteam, at der til denne stilling ansættes en arkitekt, der har erfaring med at forme, prioritere og projektlede anlægsopgaver.

Du arbejder selvstændigt og målrettet med dine opgaver og trives med sparringen og samarbejdet i et stærkt fagligt og ambitiøst miljø. Vi har travlt, og du skal kunne overskue flere projekter samtidige og være klar til at skifte fokus, når det er nødvendigt.

Det er i øvrigt et krav, at du har almindeligt kørekort (kategori B).

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med at udarbejde totaløkonomiske beregninger på anlægsopgaver og drift. Det vil ligeledes være en fordel, hvis du har stærke kompetencer i forhold til at arbejde bæredygtigt inden for byggeriet.

Vi er en afdeling med ambitioner
Du kommer til at arbejde tæt sammen med dygtige kolleger med forskellig baggrund.

Hillerød Ejendomme er en afdeling med ambitioner og mod til at føre dem ud i livet. Vi er langt fremme med at understøtte vores arbejde med stærke IT- og økonomikompetencer.

Vi omsætter politiske dagsordener til løsninger, der skaber værdi for vores kunder og Hillerød Kommunes borgere, når vi forvalter ca. 200 ejendomme og 770 bygninger med et samlet etageareal på ca. 300.000 m2.

Hillerød Ejendomme har til huse på Hillerød Rådhus, Trollesminde Allé 27, 3400 Hillerød. Hillerød Rådhus er et nyt moderne rådhus med lyse, åbne storrumskontorer, nye it-faciliteter, kantineordning og fri adgang til motionsrum. Der vil desuden være mulighed for ugentlige hjemmearbejdsdage.

Du kan læse mere om Hillerød Ejendomme på Hillerød Kommunes hjemmeside.

Vi giver dig rum og udfordrer dig fagligt
Vi sætter barren højt og stiller store krav til os selv. Vi har fokus på, at man udfordres fagligt og vi forsøger hele tiden at udvikle kompetencer og skabe attraktive karriereveje, både på den korte og den lange bane.

Løn og ansættelsesforhold
Ansættelse sker efter gældende overenskomst og lønnen aftales med den forhandlingsberettigede organisation.

Ansættelsesprocedure
Send din ansøgning, vedlagt CV og relevante bilag, via nedenstående link.

Ansøgningsfrist er onsdag den 3. november 2021.

Vi forventer at afholde 1. samtale onsdag den 10. november 2021. For udvalgte kandidater vil der være en kort anden samtale med vores nuværende anlægsteam og ejendomschefen fredag den 12. november 2021 om formiddagen.

Stillingen forventes besat til start 1. januar 2022.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Sektionsleder Nikolaj Asschenfeldt Vandrup på telefon 72 32 03 61 i uge 43.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid fra 1. januar 2021.

 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Hillerød Kommune
Trollesmindealle 27
3400
Hillerød
Tlf
72320000
Praktisk information
Oprettet
13-10-2021
Udløber
03-11-2021
Kviknummer
330868273
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Design, arkitektur og grafisk arbejde
Stillingsbetegnelse
Arkitekt
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce