Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Business & Traceability Controller

Pay-Back specialist rekruttering ApS

Sorø, Vestsjælland

Indrykket
06-06-2023
Kontakt
Pay-Back specialist rekruttering ApS
Korsdalsvej 125
6740
Bramming
Tlf
31528191
Praktisk information
Oprettet
06-06-2023
Udløber
15-06-2023
Kviknummer
331568055
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Business Controller
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du arbejde med bæredygtige løsninger med fuld sporbarhed i en virksomhed, hvor medicinsk affald betragtes som en cirkulær ressource?

Om jobbet

Som Business & Traceability Controller hos Zirq Medical A/S får du en central rolle i udviklingen og optimeringen af virksomhedens controlling og rapportering. Stillingen er nyoprettet, og der er derfor store muligheder for at sætte rammerne og definere indholdet af stillingen.

Omdrejningspunktet for rollen udspringer af øgede fremtidige krav til sporbarhed og dokumentation omkring produkter og processer.

Rollen definerer sig gennem en række centrale opgaver i forhold til retningslinjer, som er bestemt pa° et overordnet og regulatorisk niveau. Afledt heraf kommer du i høj grad til at arbejde med stakeholder management, dvs. interne og eksterne interessenter. Stillingen refererer til Senior Vice President hos Zirq Medical A/S. Arbejdssted er i Stenlille, med mulighed for hjemmearbejdsplads, når dette er hensigtsmæssigt.

Dine hovedarbejdsområder vil omhandle:

  • definere og deltage i opbygningen af rapportering for business, proces og sporbarhed
  • udvikle og optimere på processer og systemer til indsamling af produktions- og kommercielle data
  • sikre valide datagrundlag vedrørende bl.a. recycling rates, mål og KPI ift. compliance
  • deltagelse i kundemøder, opfølgning på kundehenvendelser og kundekontakt ift. compliance
  • stakeholder management.

Om dig

Der kan være flere indgangsvinkler til jobbet. Vi forestiller os, at du har erfaring fra en reguleret branche og har arbejdet med controlling og rapportering gerne med en kommerciel vinkel. Uddannelsesmæssigt har du en mellemlang eller videregående uddannelse (BSc, diplom, cand.merc.) sandsynligvis inden for erhvervsøkonomi, f.eks. business controller.

Der er desuden ønsker om, at du

  • er meget struktureret med et analytisk mindset
  • har flair for at gennemskue processer
  • er datadrevet og superbruger i bl.a. Excel og har erfaring med eller interesse for BI
  • kan skabe overblik over data, analyser og observationer og med baggrund heri, udarbejde brugbar rapportering
  • er analytisk og struktureret med et forretningsmæssigt fokus.

Herudover er du i stand til at agere i en dynamisk organisation, hvor du, for dit funktionsområde, fungerer som kontakt- og samlingspunkt imellem leverandører, kunder, ledelse og de interne kvalitets- og regulatoriske funktioner.

Velkommen hos Zirq Medical

Zirq Medical tilbyder dig en grundig og praktisk introduktion og ansættelse i en ansvarlig og innovativ virksomhed i vækst, hvor hver dag bringer nye og spændende udfordringer og engagement. Du tilbydes en konkurrencedygtig gagepakke, som bl.a. består af en fast løn, fri telefon, bærbar computer og mulighed for at arbejde hjemmefra 1-2 dage om ugen.

Du kan glæde dig til en hverdag, der byder på varierende opgaver i et team af dygtige specialister, ligesom du kommer til at arbejde i et tillidsfuldt og uformelt arbejdsmiljø præget af faglighed, fleksibilitet og fokus på fælles succes.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 60 88 84 44 eller pr. mail tl@pay-back.dk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Om virksomheden

Zirq Medical A/S og datterselskaberne Letbek A/S, Outercore ApS og MiCollect ApS, beskæftiger ca. 220 ansatte og omsætter samlet årligt for mere end DKK 1 mia. På sitet i Stenlille beskæftiges 25 medarbejdere.

Zirq Medical udfordrer den konventionelle tankegang og udvikler nye løsninger på, hvordan man kan skabe en positiv forandring ved at sende ressourcer i cirkulation. Virksomheden går konstant nye veje i undersøgelsen af, hvordan man ved hjælp af innovativ teknologi kan genanvende klodens værdifulde ressourcer og genvinde så meget af det kasserede materiale som muligt - i stedet for at brænde det af. Zirq Medical tager hånd om alt det, der er sværest at genanvende, for eksempel farligt medicinsk affald og arbejder hver dag med at forbedre, optimere og videreudvikle de løsninger, vi kender - så virksomheder effektivt kan give det liv i nye produkter.

Virksomhedens løsninger betyder, at kunderne er med til at reducere klimaaftrykket frem for at fortsætte den tunge belastning. Gennem Zirq Medicals arbejde hjælpes virksomheder med at bevæge sig i den rigtige retning, så vi som samfund aktivt kan træffe valg, der er med til at bevare kloden og sikre, at fremtidige generationer ikke vil mangle de grundlæggende ressourcer, de har brug for.

Læs mere om Zirq Medical her.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Pay-Back specialist rekruttering ApS
Virksomhedsinformation
Pay-Back specialist rekruttering ApS
Korsdalsvej 125
6740
Bramming
Tlf
31528191
Praktisk information
Oprettet
06-06-2023
Udløber
15-06-2023
Kviknummer
331568055
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Business Controller
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed