Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Business Development Assistant (Danish & English speaking)

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-10-2020
Kontakt
Praktisk information
Oprettet
16-10-2020
Udløber
02-12-2020
Kviknummer
330391513
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Business Developer
Erfaringer - I højere grad
Business development
Sprog
Dansk Læse/ tale

'Dental Care for everyone' Vores klare og ambitiøse mission. Halvdelen af verdens befolkning lever i dag med en kronisk mundsygdom - hvilket måske ikke er så mærkeligt, når der er flere mennesker på verdensplan, der ejer en mobiltelefon end en tandbørste! Det ønsker vi at gøre noget ved.

Vi har derfor udviklet en app (Adent Health) samt andre digitale services, der sætter brugere i stand til at lave self-assessments af deres tandsundhed - supporteret af kunstig intelligens. Derudover kan brugere connecte med og have digitale konsultationer med deres egen tandlæge. Til glæde og gavn for både brugere og tandlæger. Potentialet er enormt. Vi er godt på vej. Og vi har brug for din hjælp!

Vi er på udkig efter en Business Development assistant 15-20 timer om ugen. Vi oplever stor efterspørgsel på vores professionelle platform og digitale services og leder efter en profil, hvis primære opgave vil være at understøtte onboarding af vores tandklinik-partnere på platformen sammen med resten af teamet.

Derudover vil du blive involveret i en række forskelligartede arbejdsopgaver såsom research af nye markeder, opstart af dialog op med nye tandklinik-partnere via mail, telefon, Linkedin og andre kanaler. Vi leder efter en person, der er passioneret omkring B2B-partnerskaber og som er i stand til at hjælpe vores partnerne godt i gang med platformen.

Rollen:


  • Partner-succes : Du skal bidrage til at vores partnere kommer godt igang med vores platform og hjælpe dem med at blive solidt onboarded. Du vil supportere vores tandklinik-partnere sikre at de benytter platformen på bedst mulig vis. Du tænker altid på, hvordan vores partnere kan blive mest succesfulde.

  • Nye partnere: Du skal også bidrage til identificering af og indlede en dialog med nye interesserede tandklinikker i både Danmark og internationalt. Det kræver, at du er åben og udadvendt.

  • Holdånd: Du vil arbejde tæt sammen med vores øvrige teams inden for Partnering, Marketing og Teknik. Sammen med resten af det krydsfunktionelle team vil du bidrage til at skabe den bedst mulige brugeroplevelse for vores partnere.

  • Ambition: Dagene er aldrig ens. Du formår at holde overblik og være struktureret og du er i stand til at få noget for hånden og gjort tingene færdige. Du kan bidrage til at vi hele tiden bliver bedre til vores processer.

Du kan flydende dansk - da du skal bidrage til onboarding af danske tandlæger. Flydende engelsk er også et must, da vi er godt på vej ud i verden, og du vil samtidig få kolleger med anden baggrund end dansk.

Vi tilbyder:

  • Gør en forskel : Mulighed for at sætte et reelt præg på tandsundhed og generel sundhed for mennesker over hele verden.

  • Personlig vækst & udvikling : Mulighed for at være en del af en organisation, der vokser hurtigt. Der er konstant nye muligheder for personlig udvikling.

  • Team : Et team af åbne, passionerede, dygtige og erfarne kollegaer.

  • Flexibilitet : Kontor i Københavns centrum. Flexible arbejdstider og lokation.

  • Sjov og ballade : Vi går op i at det skal være en fornøjelse at gå på arbejde. Og vi går op i vores sociale aktiviteter.


Ansøgning

Send dit CV og cover letter til René Bryrup Lauridsen, Inbound Sales Consultant. Deadline for ansøgning er 06. november 2020. Ansøgninger og interviews vil blive afholdt løbende. Har du spørgsmål, så ring gerne til René på 26 15 76 38.

Vi er stolte af at have et arbejdsmiljø uden diskrimination. Vi er en organisation i vækst og vi tror fuldt og fast på at diversitet i erfaring, perspektiver og baggrund fører til et bedre arbejdsmiljø for vores medarbejdere og til bedre produkter for vores brugere. Vi opfordrer alle til at være en del af at ændre måden mennesker verden over har adgang til digital tandsundhed.

For more information or questions please contact us at rla@adent.dk

Perks and benefits
This job comes with several perks and benefits
Free coffee / tea
Get your caffeine fix to get you started and keep you going.

Flexible working hours
Time is precious. Make it count. Morning person or night owl, this job is for you.

Free friday beers
Friday is something special, let's enjoy a beer together.

Social gatherings
Social gatherings and games; hang out with your colleagues.

Remote work allowed
You know how you perform best. Work from your couch, your favorite cafe or abroad when you feel like it.

Work life balance
Carve out time for your kids, friends and personal cider projects.

See all 9 benefits

Ansøg nu
Lignende job
Virksomhedsinformation
Praktisk information
Oprettet
16-10-2020
Udløber
02-12-2020
Kviknummer
330391513
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Business Developer
Erfaringer - I højere grad
Business development
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed