Gem annonce

Business Controller/Økonomiansvarlig til spændende virksomhed i vækst

Investering og Feriebolig A/S

Kolding, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
13-10-2021
Kontakt
Investering og Feriebolig A/S
Udsigten 20
6640
Lunderskov
Praktisk information
Oprettet
13-10-2021
Udløber
01-11-2021
Kviknummer
330867946
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Statistiker
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Navnet er Investering og Feriebolig/Studiebolig A/S, og du finder os i helt nyrenoverede lokaler lige ved stationen i Lunderskov, hvor vi bor 5 virksomheder under samme tag og samme ledelse.

Vi søger en skarp økonomiansvarlig, der snarest muligt kan slutte sig til vores lille team, som lige nu tæller 12 personer. Det kunne godt være dig, hvis dine kernekompetencer inkluderer økonomistyring, budgettering og rapportering. Hvis du samtidig har flair for IT, og har mod på den udfordring, der er at tage fat på systematiseringen og opbygningen af vores økonomiprocesser gennem de informationssystemer vi bruger, så er der basis for et solidt match og du kan roligt læse videre.

Tillad os at præsentere os selv:

Investering og Feriebolig udsprang af storesøsteren Investering og Studiebolig i november 2020, efter at denne havde eksisteret i 5 år. Det underliggende koncept for begge virksomheder er et aktieselskab der investerer i fast ejendom - henholdsvis studieboliger i de største danske studiebyer, og ferieboliger i Danmark og Europa. Aktionærerne investerer til en pris, hvor de fleste kan være med, og har derudover fortrinsret til at benytte boligerne enten til sig selv, eller familie og venner.

Siden begyndelsen er vi vokset kraftigt, og har nu samlet set over henimod 1400 aktionærer, 250 studieboliger og 30 ferieboliger rundt omkring i Europa, med flere opkøb på vej.

Derfor har vi brug for dig:

Vi leder efter dig, fordi kombinationen af en virksomhed i vækst og et koncept der administrerer mange forskellige typer studie- og ferieboliger i forskellige lande og byer, er nået dertil hvor økonomistyringen snildt kan udgøre en spændende fuldtidsstilling. Du vil blive en nøgleperson i begge virksomheders fortsatte vækst, fordi du kommer til at sidde med overblikket over alt fra den månedlige rapportering af udlejning, til optimering af vores budgetter på de forskellige ferie- og studieboliger, systematisering og udførelse af den daglige bogføring, samt udarbejdelse af års- og halvårsregnskaberne til bestyrelsen.

Konkret om arbejdet:

Arbejdet er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen, og dine primære ansvarsområder vil være de følgende:

  • Daglig bogføring for Investering og Feriebolig A/S samt assistance og på sigt overtagelse af bogføringen for Investering og Studiebolig A/S
  • Aflevering af årsregnskab på begge selskaber
  • Diverse økonomistyring, herunder budgettering og rapportering til bestyrelse og ledelse.

 

Du kommer til at samarbejde og sparre med den nuværende økonomichef i Investering og Studiebolig, som arbejder fra Århus, og du vil selv have det primære ansvar for økonomistyringen i Investering og Feriebolig.

Ledelsesstrukturen og organisationen på kontoret er flad, og vi sparrer og hjælper generelt hinanden på kryds og tværs af de mange spændende kompetencer som vi har.

Dig og dine kompetencer:

Vi forventer at du har de følgende faglige og personlige kompetencer med dig, for at være et godt match til jobbet:

  • Erfaring med bogføring fra tidligere job
  • Excel på højt niveau
  • Godt engelsk i skrift og tale, da der helt sikkert vil være en del international kontakt i forbindelse med økonomistyringen af Investering og Feriebolig.
  • Og nok vigtigst af alt: Gåpåmod og overblik - Du kommer til at træde ind i en virksomhed, der er på et stadie, hvor det forventes at du selv tager ansvar for at strukturere og opbygge økonomistyringen.

Derudover er det et stort plus, hvis du har erfaring eller interesse for optimering og automatisering af processer via informationssystemer.

Det praktiske til slut:

Du kan sende dit CV og din ansøgning direkte til os på contact@investeringogferiebolig.dk

Ansøgningsfristen er d. 1. november 2021, med tiltrædelse snarest muligt.

Hvis du har uddybende spørgsmål til arbejdsopgaverne og ansvarsområdet kan du kontakte Direktør Bjarke Wolmar på tlf.: +45 29 44 86 16.

Derudover er du velkommen til at tage et nærmere kig på vores hjemmesider, www.investeringogferiebolig.dk og www.investeringogstudiebolig.dk for et dybere indblik i hvad vi laver og står for.

Med det sagt så ser vi frem til at læse din ansøgning.

Med venlig hilsen fra teamet bag Investering og Feriebolig/Studiebolig

 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Lignende job

Skifter Lastbil A/S - Aabenraa
Virksomhedsinformation
Investering og Feriebolig A/S
Udsigten 20
6640
Lunderskov
Praktisk information
Oprettet
13-10-2021
Udløber
01-11-2021
Kviknummer
330867946
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Statistiker
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce