Gem annonce

Business Controller søges til LINDBERG

betterpeople A/S

Aarhus, Østjylland

Indrykket
20-07-2021
Kontakt
betterpeople A/S
H. C. Andersens Boulevard 18
1553
København V
Tlf
53824466
Praktisk information
Oprettet
20-07-2021
Udløber
10-08-2021
Kviknummer
330749737
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Civiløkonom
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

LINDBERG søger en faglig skarp controller, som ønsker at blive en del af en velkonsolideret og karakteristisk virksomhed, der samtidig er præget af en pulserende, offensiv og opportunistisk markedstilgang og et professionelt arbejdsmiljø.

betterpeople A/S søger på vegne af LINDBERG en Business Controller

Du får overordnet set ansvaret for den økonomiske optimering af produktion og varelager primært på lokationen i Åbyhøj og dels i Subic Bay på Philippinerne, og du bliver derved en nøgleperson i virksomhedens fortsatte drift og udvikling.

Om LINDBERG          
LINDBERG er en af de førende globale spillere blandt design-orienterede high-end brillemærker, som med sit unikke mind-set har revolutioneret design af briller. Med tankegangen "Vi gør det enten exceptionelt eller overhovedet ikke" insisterer virksomheden på originalitet og topkvalitet i alt, hvad de gør. Virksomheden designer, udvikler, producerer, markedsfører og sælger LINDBERG briller globalt til omhyggeligt udvalgte partnere i 138 lande. 

Analyse og optimering af data, processer og arbejdsgange i produktion og på lager                       
Som Business Controller hos LINDBERG bliver du en del af en velfungerende økonomi- og finansafdeling, hvor du vil supplere og sparre med et engageret og stabilt team, der arbejder med registrering og rapportering af koncernens økonomi. Du vil referere direkte til virksomhedens Finance Manager. Dine arbejdsopgaver spænder bredt og vil blandt andet omfatte kostpriskontrol, fejlfinding, produktionsdataudtræk- og håndtering samt afstemning af lagerværdier.

Generelt bliver du drivkraften i et tværorganisatorisk samarbejde omkring opbygning af data og datastruktur, samt opsætning af analyser og rapporter vedr. salgs-, dækningsbidrag, effektivitet, spild, indkøb med videre.

Du vil opleve frihed under ansvar og mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt gennem de alsidige og spændende arbejdsopgaver. I denne stilling vil der desuden være mulighed for en rejseaktivitet svarende til cirka 5 dage om året. 

Analytisk og struktureret med gode samarbejdsevner 
Dine kvalifikationer og praktiske erhvervserfaring har du opnået gennem nogle års ansættelse i en lignende stilling. Derudover ser vi gerne, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som HD eller cand.merc.aud. og besidder gode analytiske og kommunikative evner. Du er desuden erfaren bruger af IT, herunder Excel, og det er en fordel, hvis du har erfaring med Axapta 12. Foruden ovenstående er det væsentligt, at du både taler og skriver engelsk.

Som person er du proaktiv, pålidelig og robust i tilgangen til og udførelsen af dine arbejdsopgaver. Du er fagligt skarp og motiveres af at arbejde selvstændigt og struktureret samtidig med, at du evner og har lyst til at tage fat og fordybe dig i nye områder. Du er samarbejdsvillig, vellidt og formår at kommunikere med alle på tværs af organisationen. Desuden er du en person, som ser muligheder frem for begrænsninger, hvor du samtidig evner at bevare det totale overblik og have blik for detaljen.

Iværksætterånd, passion og stemning 
Du bliver en del af en ambitiøs og unik virksomhedskultur skabt af kompetente og yderst passionerede medarbejdere, der gennem en udpræget iværksætterånd sammen skaber succes verden over. Miljøet er præget af virksomhedens flade organisationsstruktur, som baner vejen for en uformel tone og tilgang til hinanden og ikke mindst den suveræn gode ”vi”-stemning, du vil opleve i virksomheden. 

Rekrutteringen varetages af betterpeople  
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller Sine Fæste på e-mail sfm@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger kun via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os. OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan. 

(C) betterpeople A/S

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
betterpeople A/S
H. C. Andersens Boulevard 18
1553
København V
Tlf
53824466
Praktisk information
Oprettet
20-07-2021
Udløber
10-08-2021
Kviknummer
330749737
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Civiløkonom
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce