Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Business Controller søges til Coolshop, Nørresundby

Coolshop

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
18-09-2023
Kontakt
Coolshop
Loftbrovej, 28 1
9400
Nørresundby
Tlf
51483083
Praktisk information
Oprettet
18-09-2023
Udløber
10-10-2023
Kviknummer
331575976
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Business Controller
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Er du klar til nye udfordringer og til at tage det næste skridt i din karriere som Business Controller i en innovativ og international butik, der sætter baren højere end alle andre? – så synes vi at du skal læse med her. 

Coolshop er et ægte iværksættereventyr, der samler på passionerede ildsjæle, som sammen skaber en unik arbejdsplads med en kultur, som er VILDERE end andre. Hos os bliver originalitet, viljen til at vinde, hårdt arbejde og empowerment værdsat. Coolshop er stedet, der kan inspirere dig til at yde dit bedste. 

Som vores nye Business Controller bliver du tilknyttet finansafdelingen, men du får en stor berøringsflade til resten af organisationen. Du får en central rolle i at understøtte virksomhedens beslutningsprocesser og sikre optimal økonomisk styring og du vil blandt andet komme til at beskæftige dig med: 

  • Gennemførelse af rentabilitets- og profitanalyser for at identificere muligheder for optimering og vækst.
  • Tage aktiv del i opfølgning og controlling af udvalgte processer i virksomheden.
  • Støtte indkøbsafdelingen med relevante opgørelser og løbende rapportering for at sikre en strømlinet proces.
  • Udførelse af forskellige controlling- og opfølgningsopgaver, der bidrager til finansafdelingens overordnede mål.
  • Præsentation af komplekse data på en klar og forståelig måde, der støtter organisationens beslutningsprocesser.

Stillingen er nyoprettet og giver derved stor mulighed for at præge arbejdsopgaver og projekter i samarbejde med resten af organisationen.

Dine kompetencer

Vi søger en kollega, der kan passe ind i vores kultur og værdier. Vi ser gerne at du brænder for dit fagområde og at du stræber efter at blive bedre end branchen – og bedre end den du var i går. Du er en holdspiller og forstår at ingen er i mål før alle er i mål. Du er initiativrig og går til udfordringer og opgaver med en positiv indstilling fordi du ved, at din energi smitter af på dine nærmeste , og at alle har et fælles ansvar for det gode arbejdsmiljø. For at få succes i rollen forestiller vi os, at du har følgende kvalifikationer:

  • Relevant erhvervserfaring.
  • Høj grad af fokus på detaljer.
  • Økonomisk relevant uddannelse.
  • Stærk bruger af Excel og erfaring med BI-værktøjer til dataanalyse og rapportering.
  • Dybdegående forretningsforståelse og evne til at omsætte teknisk viden til praktisk overblik og handlinger.


Vi tror på at smil, humor og god energi smitter, og derfor gør vi meget som arbejdsplads for, at vores medarbejdere har de bedste rammer og betingelser for, at medarbejdere i Coolshop får en god oplevelse når de går på arbejde. Medarbejdere er vores vigtigste valuta, da det er dem, der skaber de vilde resultater og realisere Coolshops mål og mission. Derfor tilbyder vi vores medarbejdere omfattende personalegoder som du kan læse mere om i nedenstående link.

Du vil komme til at have din daglige gang på vores hovedkontor på Loftbrovej 28-30, 9400 Nørresundby. Her arbejder vi ca. 300 medarbejdere til dagligt i inspirerende, nymoderne kontorfaciliteter. Coolshop er en 100% danskejet, international virksomhed med tre kontorer rundt om i Danmark.

Læs mere om vores arbejdsplads her:
https://jobs.coolshop.com/cool-workplace


Har vi vækket gnisten?

Hvis ovenstående opslag har vækket noget i dig, så send os din ansøgning på nedenstående link. Vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt og vi holder samtaler løbende. Spotter vi dig med Coolshop potentiale - så handler vi hurtigt.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte:
Dennis Jensen
Finance Manager 
51 48 30 83
deje@coolshop.com

Vi kan ikke vente med at høre fra dig!
 

Hvem er vi hos Coolshop? Et billede siger mere end tusind ord. Derfor har vi sat en masse billeder sammen til en præsentationsvideo, der giver et meget godt indtryk af, hvem vi er. Hvis du er interesseret eller blot trænger til et godt grin, kan du se den her;


Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Coolshop
Loftbrovej, 28 1
9400
Nørresundby
Tlf
51483083
Praktisk information
Oprettet
18-09-2023
Udløber
10-10-2023
Kviknummer
331575976
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Business Controller
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed