Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Business Controller Masterdata

Vald. Birn A/S

Holstebro, Vestjylland

Indrykket
18-09-2023
Kontakt
Vald. Birn A/S
Frøjkvej 75
7500
Holstebro
Tlf
+4530160115
Praktisk information
Oprettet
18-09-2023
Udløber
16-10-2023
Kviknummer
331578288
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Business Controller
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale

STILLINGEN

Du bliver en del af et team med pt. tre medarbejdere, og du vil referere til Group Business Controlling Manager.

Der vil være særdeles gode muligheder for at præge jobbets indhold, men som udgangspunkt vil du skulle arbejde med Master Data og optimere relaterede processer. Du vil arbejde tæt sammen med dine kolleger i afdelingen, ligesom du vil have hyppig interaktion med salg, produktionen og produktionsteknisk afdeling (PTA). Ligeledes forventes du at deltage aktivt og ad hoc i diverse tværorganisatoriske projekter.

ARBEJDSOPGAVER

Dine arbejdsopgaver vil primært, men ikke udtømmende, være følgende:

  • Oprettelse og vedligehold af salgsprislister og surcharges (el- og materialetillæg)
  • Vedligehold af produktkalkuler, herunder etablering og vedligehold af masterdata og processer for styklister, emballage og standard kostpriser

Desuden vil du på sigt få en superbrugerrolle i vores ERP-system M3, ligesom du over tid forventes at skulle supportere de af vores vores datterselskaber, som også har implementeret M3.

FAGLIGE/IT KVALIFIKATIONER

Din uddannelsesmæssige indgang til stillingen kan være bred, f.eks. HD, teknikum- eller diplomingeniør og du må gerne være nyuddannet.

Vægtningen ligger hovedsageligt på en profil med interesse for Master Data og relaterede administrative processer med fokus på enkelthed og strømlining af processer.

Du har tillige gode kommunikative evner, anlægger en pragmatisk og "hands-on" tilgang til opgaverne, og du er fortrolig med Office pakken, specielt Excel. 

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

Som person ser du muligheder frem for begrænsninger. Du anlægger en forretningsmæssig og organisatorisk helhedsbetragtning, samtidig med at du elsker at dykke ned i detaljen. Som person er du rummelig, engageret, resultatorienteret og systematisk, og du trives med at skulle indgå i et team af fagligt dygtige og velmotiverede kolleger.

Sprogligt er du velfunderet på dansk og engelsk.

VI TILBYDER

En spændende og fagligt udfordrende stilling i en international fokuseret koncern, der løbende investerer i ny teknologi. Gagepakken forhandles efter kvalifikationer, og vi har en fantastisk pensions- og forsikringsordning med bl.a. sundhedsforsikring inkluderet, gourmetkantine, flotte og nyistandsatte kontorer, trivselsgruppe etc. etc. 

VIRKSOMHEDEN

BIRN i Holstebro er koncernhovedkvarter for en af Nordeuropas største støberikoncerner, og vi har datterselskaber i Danmark, Sverige, Tyskland og Italien. 

Vi er udelukkende ordreproducerende og støber, overfladebehandler bearbejder og monterer højkvalitets støbejernsprodukter til bl.a. lastbilindustrien. 

BIRN har en lang og traditionsrig virksomhedshistorie. Koncernen beskæftiger omkring 800 medarbejdere, heraf ca. 520 i Holstebro.

Hovedparten af produktionen afsættes internationalt. 

Virksomhedens dna udspringer fra vores passionerede medarbejdere, der samarbejder på tværs af koncernen som et fælles team, og som virksomhed og medarbejdere fremstår vi ansvarlige og ordentlige i ord og handling. 

Kan du se dig selv i disse værdier, og kan du bidrage til fællesskabet med høj faglighed, godt humør og forandringsparathed, så er du måske vores ny kollega.

YDERLIGERE INFORMATION

Hvis du har spørgsmål til stillingen, bedes du kontakte Group Business Controlling Manager Charlotte Olling på tlf. +45 2259 0675 eller Group HR Manager Morten Madsen på tlf. +45 3016 0115.

ANSØGNING 

Vi ser frem til hurtigst muligt at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og øvrige relevante bilag.

Bemærk, at vi afholder samtaler løbende og lukker for stillingen, når den rette kandidat er fundet. 

Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Vald. Birn A/S
Virksomhedsinformation
Vald. Birn A/S
Frøjkvej 75
7500
Holstebro
Tlf
+4530160115
Praktisk information
Oprettet
18-09-2023
Udløber
16-10-2023
Kviknummer
331578288
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Business Controller
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed