Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Business Controller

SENSU A/S

Randers, Østjylland

Indrykket
25-01-2023
Kontakt
SENSU A/S
Assensvej 5
9220
Aalborg Øst
Praktisk information
Oprettet
25-01-2023
Udløber
22-03-2023
Kviknummer
331475960
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Business Controller
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

VikingGenetics er blandt verdens største og førende landmandsejede kvægavlsforeninger med cirka 19.000 kvægbrugere som medlemmer, og virksomhedens passion er at hjælpe landmændene med at skabe en bæredygtig fødevareforsyning og produktionskæde. Virksomheden producerer genetik af høj kvalitet, hvor der er øget fokus på effektive og sunde køer samt at sikre det mest rentable valg for producenter af mejeri og oksekød.

Virksomheden investerer årligt et stort beløb i forskning og udvikling og har blandt andet udviklet en teknologi, der gør det muligt for landmændene at optimere deres landbrug og samtidig sikre en høj grad af dyrevelfærd. Virksomheden, der har cirka 160 ansatte, som er placeret i 6 forskellige lande, ejes af VikingDanmark i Danmark (50%), FABA i Finland (25%) og Växa i Sverige (25%). Herudover har VikingGenetics datterselskaber i Australien, Storbritannien og Tyskland og eksporterer til mere end 50 lande.

Til at understøtte den fremadrettede udvikling af forretningen søges der nu en Business Controller. 

Analytisk og talstærk nøglefunktion til international vækstvirksomhed

Vil du med på en spændende rejse i en international og dedikeret virksomhed, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på virksomhedens fremadrettede udvikling? Du får en central rolle med stor indflydelse, hvor du i samarbejde med forretningen og med udgangspunkt i virksomhedens BI/ data warehouse analyserer eksisterende forretningsprocesser og arbejdsgange med henblik på at styrke forretningen. VikingGenetics er en multikulturel og professionel virksomhed med korte beslutningsprocesser samt gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Samtidig bliver du en del af en virksomhed, som er kendetegnet af at have en høj grad af frihed under ansvar samt fokus på work-life balance.

Du bliver en vigtig aktør, hvor du med reference til virksomhedens CFO og sammen med en kollega bliver ansvarlig for virksomhedens løbende Business Controlling. Du leverer præcise og relevante analyser til at understøtte ledelsens og forretningens beslutningstagning, og du deltager på møder med ledere og teams. Du agerer Business Partner for forretningen, hvor du via økonomisk dataanalyse og levering af nøgletal løbende identificerer mulige forbedringstiltag og implementerer relevante KPI’er. Samtidig bidrager du til at videreudvikle designet og implementere brugen af Power BI-rapporter i samarbejde med virksomhedens BI-leverandør, og du sikrer grundlaget for rapportering i Microsoft Business Central. Teamet, du bliver en del af, er ansvarlig for at udvikle et rullende forecast koncept med fokus på optimering af S&OP processen. Dette sker ligeledes i tæt samarbejde med forretningsansvarlige for hjemmemarkeds- og eksportsalg samt produktionen. I samarbejde med den anden Business Controller driver du budgetprocessen, ligesom du leverer analyser til kvartalsrapportering.

Hertil indeholder stillingen muligheden for at varetage projektledelsen af f.eks. videreudvikling af BI eller ERP-systemet, samt bidrage til dokumentation og optimering af processer bredt i virksomheden.

For at få succes i rollen kræver det, at du har en uddannelsesmæssig baggrund inden for økonomi som f.eks. cand.merc. Økonomistyring, cand.merc. IT eller lignende, og du har nogle års erfaring som Business Controller. Du kan også være nyuddannet, men det kræver, at du har en solid IT-forståelse samt erfaring med programmeringssprog som Python eller R. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en produktionsvirksomhed, hvor du har opbygget solide kompetencer inden for økonomi, datahåndtering samt optimering og effektivisering af arbejdsgange og -processer. Det forventes desuden, at du har kendskab til BI-systemer. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale på højt niveau.

Som person er du analytisk, struktureret og systematisk, og din solide forretningsforståelse og holistiske mindset gør dig i stand til at se sammenhænge på tværs af organisationen. Du er kendetegnet af at være hands-on, samarbejdsorienteret og udadvendt, hvilket du kombinerer med dine dygtige kommunikationsevner til at formidle komplicerede økonomiske beregninger og data. Du er robust, selvkørende og løsningsorienteret, og du tør at udfordre det eksisterende. Du er kendetegnet af at være initiativrig samt af dit store drive og gåpåmod, og du navigerer uden problemer i en dynamisk hverdag med mange forskellige opgaver og aktører.

Er du den nye Business Controller hos VikingGenetics i Randers? Så skynd dig at sende en ansøgning. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til direktør fra Sensu A/S, John Tveit på +45 20 77 43 33. Du kan læse mere om VikingGenetics på http://www.vikinggenetics.com/ og på https://www.youtube.com/user/VikingGenetics.

Der gøres opmærksom på, at vi ikke arbejder med ansøgningsfrister, da vi behandler ansøgningerne løbende.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
SENSU A/S
Assensvej 5
9220
Aalborg Øst
Praktisk information
Oprettet
25-01-2023
Udløber
22-03-2023
Kviknummer
331475960
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Business Controller
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed