Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brugseni søger dygtig grafiker med flair for fotografering

Kalaallit Nunaanni Brugseni

Indrykket
13-02-2020
Kontakt
Kalaallit Nunaanni Brugseni
Aqqusinersuaq 52
3911
Sisimiut
Praktisk information
Oprettet
13-02-2020
Udløber
06-03-2020
Kviknummer
330177714
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Design, arkitektur og grafisk arbejde
Stillingsbetegnelse
Grafiker
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Kunst, kultur og sport), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Følger du med i de grafiske trends inden for layout og branding, og brænder du for studiefotografering? Så er dit næste job måske hos os. Vi søger en dygtig grafiker, som også har evnerne til at gå dybere ned i studiefotografering.

Brugseni er en af Grønlands største detailhandelsvirksomheder og er den førende på salg af fødevarer. Vi driver butikker i 8 af de største byer i Grønland, og vi arbejder ud fra stærke grundværdier, som er fastlagt af vores mange tusinde medlemmer. Vi er drevet af, at vi vil gøre en tydelig forskel i Grønland – både for samfundet, miljøet og vores mere end 500 medarbejdere.

I Brugsenis marketing- og kommunikationsafdeling, på servicekontoret i Nuuk, er vi på nuværende tidspunkt 6 medarbejdere i alt: en marketing- og kommunikationschef, en kommunikationsmedarbejder, en grafisk koordinator, en aviskoordinator samt to grafikere. Vi er stolte af at vi som den eneste detailkæde i Grønland har vores egne dedikerede specialister inhouse, som skaber alt fra facebook-kampagner til virksomhedens trykte tilbudsaviser. Vi er desuden engageret i den løbende udvikling og forbedring af vores mobil-app, som er vores primære kanal til digital markedsføring.

Vi har behov for at styrke marketingsafdelingen med en ny ressource, som ikke kun er effektiv og dygtig til at layoute. Vi har brug for at udvikle os på det fotografiske område, især inden for studiefotografering og kreativ opsætning af indbydende miljø- og madfotos til vores tilbudsaviser. Du skal derfor have flair for både grafik layout og kreativ studiefotografering. Vi er en lille dedikeret afdeling, der arbejder tæt sammen for at få virksomhedens markedsføring til at spille hver uge. I afdelingen lægger vi vægt på det gode humør – også når det går stærkt.

Dine arbejdsområder:

 • Grafisk design og produktion, herunder design og rentegning af al form for analogt og digitalt design.

 • Studiefotografering af diverse produkter samt miljø- og madfotos.

 • Tæt samarbejde med vores grafiske koordinator omkring udbygning af designmanualer, samt fastholdelse og udvikling af visuelle koncepter.

Vores forventninger:

 • Du er som minimum superbruger i de seneste versioner af InDesign, Illustrator, Photoshop og eventuelt Lightroom.

 • Du har en designrelevant uddannelse og erhvervserfaring, gerne fra et designbureau, som freelancer eller fra en marketingafdeling i en anden virksomhed.

 • Du kender til studiefotografering med den optimale lyssætning, de bedste kameraindstillinger og den vigtige efterredigering. Du behøver ikke at være ekspert, men du skal have erfaring med studiefotografering og være klar til at sætte dit præg på fotostilen.

 • Du har god forretningsforståelse, gerne fra en detailvirksomhed, og forstår værdien af at drive kundestrømme til butikker gennem effektive kampagner og vellykket grafisk kommunikation.

 • Du kan fremvise flotte resultater fra projekter du tidligere har deltaget i.

 • Du interesserer dig både for overblikket og detaljen.

 • Du kan både arbejde selvstændigt og sammen med andre dedikerede specialister samt eksterne samarbejdspartnere.

Vi tilbyder:

 • En attraktiv arbejdsplads i hjertet af Nuuk.

 • Et rigtig godt fællesskab med gode kolleger i et travlt og uformelt miljø.

 • Mulighed for stor faglig og personlig udvikling.

 • Et spændende job med masser af kreative udfordringer.

 • Løn efter kvalifikationer samt personaleordninger, herunder personalebolig og bohaveflytning.

Send din ansøgning på mail senest 6. marts 2020, men gerne før, hvis du har mulighed for det, da jobsamtaler tages løbende. Tiltrædelse efter aftale.

Yderligere oplysninger:

Marketing- og kommunikationschef

Benny Reffeldt Otte
Tlf. +299 36 35 07

benny.otte@knbmarketing.gl

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Kalaallit Nunaanni Brugseni
Aqqusinersuaq 52
3911
Sisimiut
Praktisk information
Oprettet
13-02-2020
Udløber
06-03-2020
Kviknummer
330177714
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Design, arkitektur og grafisk arbejde
Stillingsbetegnelse
Grafiker
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Kunst, kultur og sport), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed