Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brandrådgiver til succesfuld rådgivervirksomhed i Aarhus eller Kolding

LB Consult

Aarhus, Østjylland

Indrykket
18-09-2023
Kontakt
LB Consult
Klostergade 30
8000
Aarhus C
Praktisk information
Oprettet
18-09-2023
Udløber
06-10-2023
Kviknummer
331575170
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Design, arkitektur og grafisk arbejde, Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Bygningskonstruktør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Bygge og anlæg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Er faglighed, struktur, overblik og rådgiver-gen nogle af dine kernekompetencer? Motiveres du af både spændende og varierende projekter og indflydelse, gode kollegaer, åben kultur og ikke mindst gode kunder?

Kunne jobbet som brandrådgiver være noget for dig, så læs videre…

LB CONSULT - NORCONSULT har succes
fordi vores forretning er baseret på gode kunderelationer og engagerede medarbejdere. Vores rådgivning bygger lige så meget på tætte relationer til vores kunder som på høj faglighed. Det nære samarbejde med vores kunder gør det samtidig let for os at møde dem, som vi ønsker: med godt humør og helt nede på jorden. Det er vores erfaring, at kombinationen af klare kompetencer og uformel, personlig rådgivning er hovedårsagen til, at vores kunder bliver ved med at komme igen.

Brandrådgivning i en varieret hverdag
Vores brandrådgivergruppe har rygende travlt, og vi leder efter dig, som brænder for at sikre kunderne den bedste rådgivning.

Du rådgiver og projekterer brandforebyggelse inden for alle typer af byggeri. Du skal forvente en stor variation i projekterne og arbejdsdagene, og du kommer til at arbejde med om- og tilbygninger, renovering og nybyggeri inden for både boliger med få og mange etager, erhverv, sundhed, plejeboliger, læring og kultur.

Du får dermed en varieret arbejdsdag, hvor du har stor indflydelse på planlægningen og udførelsen af opgaverne og dagligdagen i et uformelt tværfagligt arbejdsmiljø. Du indgår i vores brandrådgiverteam, der supplerer og understøtter hinanden fagligt. Det er vores ambition, at gruppen inden for de kommende par år vokser til endnu flere.

Din faglighed i fokus
Vi forestiller os at du er uddannet ingeniør, arkitekt eller konstruktør og at du er certificeret til brandklasse 2. Måske er du også certificeret til brandklasse 3 og 4 eller har lysten og kompetencerne til at blive det.

Som person er du selvkørende og tillidsvækkende med veludviklet rådgivningsflair, da du skal kunne redegøre for dine løsningsforslag, overfor kunder, entreprenører og rådgivere. Du er derfor en stærk kommunikator, og med din solide tekniske faglighed er du i stand til selvstændigt at løse rådgivningsopgaver med udgangspunkt i kundens behov. Du har fokus på høj kvalitet og er god til at planlægge, styre og afslutte dine opgaver. Samtidig motiveres du af faglig udvikling for dig selv og teamet.

Faglig profil med rådgiver-gen
Din personlighed betyder alt. Du er nærværende og synlig i din rådgivning og fører en god dialog med kollegaer, kunderne og vores samarbejdspartnere. Dyb faglighed og ærlighed i kommunikationen skaber tillid omkring dig og som person har du en meget positiv tilgang til opgaverne og du kan hele tiden se muligheder frem for begrænsninger.

LB CONSULT - NORCONSULT A/S tilbyder dig
Et spændende, udviklende og selvstændigt job. Der er store, unikke muligheder for at præge retningen og skabe forandringer i dit ansvarsområde og for LB Consult. Du får et stort ansvar og en organisation fyldt med uvurderlig viden og gode, engagerede kollegaer.

Vi tilbyder en karriereudvikling, der er præget af den lille virksomheds overskuelighed og den større, veletablerede virksomheds strukturer og viden.

Samtidig har vi en solid virksomhedskultur baseret på fælles stærke værdier. Vi tror på, at vi kun kan forvente engagerede medarbejdere, hvis arbejdsmiljøet er trygt, motiverende og præget af anerkendelse og ansvar. Her kerer vi os om hinanden. Vi prioriterer et åbent, transparant miljø – både fysisk og psykisk – hvor ledelsens nærhed til medarbejderne er med til at sikre stærk, faglig sparring og indgående indsigt i medarbejdernes velbefindende.

Ansøgning
Eventuelle spørgsmål vedr. stillingen kan rettes til Nicolai Juul, på telefon 40 19 61 63.

Ansøgningsfrist: Ansøgere indkaldes løbende.

Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt i forhold til klienten, indtil andet aftales.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
LB Consult
Klostergade 30
8000
Aarhus C
Praktisk information
Oprettet
18-09-2023
Udløber
06-10-2023
Kviknummer
331575170
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Design, arkitektur og grafisk arbejde, Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Bygningskonstruktør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Bygge og anlæg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed