Gem annonce

Brænder du for forvaltningsret og EU-ret? Så læs videre her - vi søger en jurist til en spændende stilling i Landbrugsstyrelsen i København

Landbrugsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
22-09-2022
Kontakt
Landbrugsstyrelsen
Nyropsgade 30
1602
København V
Tlf
30454892
Praktisk information
Oprettet
22-09-2022
Udløber
09-10-2022
Kviknummer
331326459
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Synes du, det er spændende at arbejde med et EU-reguleret område med stort politisk fokus og brede kontaktflader til andre myndigheder og landbrugets organisationer? Og har du lyst til at arbejde med udviklingen af regler og rammer for økologisk landbrugsproduktion? Så er du måske den rette til vores team.

Om stillingen
Du bliver en del af Team Økologi & KO i enheden Miljø & Erhvervsregulering. I teamet er vi 16 kollegaer med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, herunder naturfaglige uddannelser og jurister. Vi arbejder med implementering og fortolkning af reglerne for økologisk landbrug og reglerne for krydsoverensstemmelse (KO). KO betyder, at landbrugere, der modtager landbrugsstøtte, skal overholde en række krav til miljø, natur, klima, dyrevelfærd, dyresundhed og fødevaresikkerhed for at få udbetalt sin støtte uden nedsættelse.

I enheden Miljø & Erhvervsregulering er vi ca. 35 medarbejdere, heraf 11 jurister, fordelt på to teams, der samarbejder om at fremme en bæredygtig udvikling i landbruget. Det sker bl.a. via miljøregulering, regulering på økologiområdet i henhold til EU-forordningerne og EU’s landdistriktsprogram og en række indsatser, der gavner natur, miljø og klima.

Du vil som jurist i teamet:

 • Være med til at implementere EU’s nye Fælles Landbrugspolitik, der træder i kraft i 2023
 • Fortolke, rådgive og sparre med kolleger om reglerne indenfor økologien og KO
 • Udvikle det nationale råderum og omsætte initiativer og aftaler til national regulering
 • Arbejde med en bred vifte af opgaver relateret til KO, herunder klagesagsbehandling, aktindsigt og besvarelse af høringer
 • Være med til at sikre et godt samarbejde med andre faglige enheder i Landbrugsstyrelsen og ressortmyndigheder
 • Sikre sammenhæng mellem regler, kontrol og de faktiske forhold hos landbrugerne gennem samarbejde med kolleger i Landbrugsstyrelsens afdeling i Augustenborg og Landbrugsstyrelsens kontrolafdelinger
 • Koordination af politiske processer, betjene minister-, departement og Landbrugsstyrelsens direktion samt udarbejde beslutningsoplæg til politiske forhandlinger
Hvem er du?
Du er jurist, måske er du endda nyuddannet, og:

 • Du trives i embedsmandsrollen
 • Du har erfaring med eller kendskab til EU-ret og forvaltningsret
 • Du har erfaring med eller interesse for regelarbejde og politiske processer, og du har politisk forståelse
 • Du har gerne erfaring med klagesagsbehandling
 • Du kan formidle komplekse problemstillinger kort og klart
 • Du har kendskab til eller interesse for landbrugsområdet
 • Du er god til at samarbejde med kolleger på tværs af kompetencer og er en åben og imødekommende person, der bidrager positivt til god trivsel i enheden
Din erfaring f.eks. fra tidligere ansættelser i staten eller andre politisk ledede offentlige myndigheder kan være en fordel, men det er ikke afgørende for rette kandidat. Derudover skal du trives i en udadvendt rolle, hvor din vejledning og rådgivning vil være efterspurgt af dine kolleger og eksterne interessenter. Så du vil få mange kontaktflader og komme til at samarbejde med en bred vifte af fagligheder.

Du vil ved ansættelse modtage en grundig introduktion til opgaverne i teamet og Landbrugsstyrelsens opgaver og struktur. Vi har fokus på kompetenceudvikling og faglig sparring inden for vores fagområder. Og du vil med tiden opleve, at du har et selvstændigt ansvar for dine opgaver.

Er du nyuddannet eller har du få års erfaring vil du blive omfattet af Landbrugsstyrelsens mentorordning. For den mere erfarne jurist vil der være tale om en skræddersyet udviklingspakke.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en spændende, varieret og udfordrende hverdag i et særdeles fagligt stærk team, hvor der både er mulighed for at lære fra erfarne medarbejdere og udfolde sine talenter.

Vi har en åben, ærlig og uformel tone i teamet og i enheden, og vi hjælper hinanden med opgaverne.

Vi ser os selv i Landbrugsstyrelsen som en fremsynet og dynamisk arbejdsplads, hvor der er grobund for spændende udfordringer som en del af et stort ministerium med mange udviklingsmuligheder både nationalt og internationalt.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes ud fra erfaring og anciennitet og i henhold til overenskomst for akademikere i staten.

Ansættelsesområder er Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri med tilhørende institutioner, og tjenestedet er Landbrugsstyrelsen, Nyropsgade 30, 1780 København V.

Kontakt
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Emilie Sloth på telefon +45 61 88 79 39.

Du kan læse om Landbrugsstyrelsen på www.lbst.dk.

Ansøgning
Søg stillingen ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på ”Søg stilling”) senest søndag den 9. oktober 2022.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Landbrugsstyrelsen
Nyropsgade 30
1602
København V
Tlf
30454892
Praktisk information
Oprettet
22-09-2022
Udløber
09-10-2022
Kviknummer
331326459
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce