Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bogholder / Regnskabsansvarlig

Asgaard Recruitment

Middelfart, Fyn

Indrykket
08-10-2023
Kontakt
Asgaard Recruitment
Normansvej 1
8920
Randers NV
Tlf
+45 21 90 09 72
Praktisk information
Oprettet
08-10-2023
Udløber
31-10-2023
Kviknummer
331577430
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Bogholder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Feriepartner er landets største kæde af lokale og selvstændige sommerhusudlejningsbureauer og har været i solid vækst de sidste mange år. Markedet har aldrig været større for deres kerneforretning, som er udlejning af sommerhuse i smukke naturomgivelser langs kyster og fjorde i Danmark. De er en meget sæsonpræget arbejdsplads, hvor der om sommeren er travlt med drift, og alle hjælper med at servicere gæster og ad hoc-opgaver. I vinterhalvåret er der fokus på at lukke regnskaber, udviklingsopgaver og forberedelse af næste sæson.

Familien Jersild ejer Feriepartner Fyn samt Sønderborg og har 50 års erfaring fra branchen. Virksomheden drives med en uformel og nærværende tilgang med fleksibel kundeservice af høj kvalitet til gavn for både gæster og husejere. Vi søger til virksomheden en faglig stærk bogholder/regnskabsansvarlig, som har erfaring med de klassiske bogholderi- og regnskabsopgaver til en 37-timers stilling. Du kommer selvstændigt til at håndtere regnskabet for to forskellige selskaber og får mulighed for at præge og effektivisere arbejdsprocesserne i økonomifunktionen.

For at blive en succes i jobbet
 • Du er stærk på bogholderi og har som minimum nogle års erfaring fra en tilsvarende stilling.
 • Du har erfaring med rapportering på de økonomiske områder og er i stand til at bruge Navision.
 • Du har en struktureret tilgang, øje for detaljerne og kan levere til tiden.
 • Du finder det naturligt at hjælpe dine kolleger for at nå frem til den bedst mulige opgaveløsning.
 • Du er parat til at hjælpe med driften ca. 2 weekender i højsæson.
 • Det er en fordel, hvis du forstår og taler tysk på ”turist-niveau”, eller har viljen og forudsætningen for at lære det.
Hvorfor er jobbet attraktivt

Markedet for feriehusbranchen er stort og har lovende fremtidsudsigter. Feriepartnerkæden har et stærkt fundament og har været i positiv udvikling de sidste mange år. Som del af en kæde står Feriepartner Fyn stærkere, hvilket giver bedre IT-systemer, værktøjer, markedsføring, vidensdeling samt adgang til +40 års brancheerfaring og know how. Faglige udfordringer og variation i opgaverne er der også mulighed for, og der findes en flad organisationsstruktur med korte beslutningsveje. I forlængelse af deres virksomhedskultur er de kendetegnet af høj medarbejderanciennitet. Løn er tilsvarende kvalifikationer med pension og sundhedsforsikring.

Opgaver og ansvarsområder
 • Bogholderi med både debitor, kreditor og finans.
 • Løbende bogføring i flere enheder.
 • Debitor- og kreditorafstemninger og afstemning af balanceposter.
 • Udarbejdelse af måneds-, kvartals- og årsregnskaber.
 • Vedligehold af stamdata i Navision.
 • Udarbejdelse af rapportering.
 • Likviditet - løbende betalinger og saldoovervågning.
 • Tømme fakturamail og lægge til betaling.
 • Løbende afstemning af mellemregninger og opkrævning af tilgodehavender hos samarbejdspartnere.
 • Besvare henvendelser på økonomirelaterede spørgsmål fra firmaets ledelse og medarbejdere.
Om Feriepartner Danmark

Feriepartner er en frivillig kæde af selvstændige erhvervsdrivende, som med lokale kontorer på 31 lokationer over hele Danmark hver dag arbejder for at give deres sommerhusgæster og –ejere en bedre oplevelse. Du finder dem over hele landet – langs Jyllands vestkyst, ved Østersøen og på øerne. Deres huse er placeret i de bedste ferieområder i Danmark – ved de mest attraktive strande, tæt på de største seværdigheder og midt i den skønne, danske natur. Feriepartner Danmark formidler feriehusudlejning direkte mellem husejer og europæiske feriegæster. Idet de er organiseret lokalt – og ikke driver et stort, dyrt hovedkontor – kan de tilbyde deres husejere en bedre afregning og deres feriegæster en billigere ferie end konkurrenterne.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Asgaard Recruitment
Normansvej 1
8920
Randers NV
Tlf
+45 21 90 09 72
Praktisk information
Oprettet
08-10-2023
Udløber
31-10-2023
Kviknummer
331577430
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Bogholder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed