Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Børne- og Ungdomspsykiatri Sydjylland søger 1 psykolog til ambulatoriet i Aabenraa

Børne- og ungdomspsykiatri Sydjylland (Aabenraa)

Aabenraa, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
07-01-2022
Kontakt
Børne- og ungdomspsykiatri Sydjylland (Aabenraa)
Kresten Philipsens Vej 15
6200
Aabenraa
Tlf
28994702
Praktisk information
Oprettet
07-01-2022
Udløber
25-01-2022
Kviknummer
330972130
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Psykolog
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Hvis du har interesse i udredning og behandling af børn og unge med psykiatriske problemstillinger – ønsker, et job som giver dig mulighed for at arbejde tværfagligt og netværksorienteret – så har vi en behandler stilling til dig med gode muligheder for uddannelse og kvalificering.

Vi har pr 1. marts 2022 en ledig fuldtidsstilling 37 timer/uge i affektivt team.

Som behandler i teamet vil du møde børn og unge i alderen 7-19 år, som er henvist til udredning for og behandling af bipolar lidelse, personlighedsforstyrrelse, psykoselidelser og depression. Vi arbejder tværfagligt, i mødet med patienterne og deres pårørende, med henblik på sammen at lave en god tilbagemelding til eller behandlingsplan for hver enkelt familie. Du vil, som behandler, have egne sager såvel som samarbejde med kollegaer om psykologfaglige opgaver i deres sager. I ambulatoriet har vi en uddannelseskoordinator, som vil bistå dig i at få udarbejdet en uddannelsesplan, som kan støtte dig i udvælgelse af kurser og sammensætning af supervision, uanset om målet for dig er autorisation eller anden form for specialisering. I opstarten vil du have en fast tilknyttet mentor, så du kommer godt i gang med de nye arbejdsopgaver og finder dig til rette i vores hus.

Om dig:

 • Du er uddannet psykolog.
 • Har erfaring med og interesse for samtaler med børn/unge og deres netværk, samt et ønske om at fordybe dig i udredning og behandling af psykiatriske problemstillinger hos netop denne målgruppe.
 • Du ser tværfaglighed som en fordel og et vigtigt supplement til egen faglighed – trives med at løse opgaver i tæt samarbejde med kollegaer.
 • Du er en stærk formidler, som evner at kommunikere i øjenhøjde og gøre det komplekse let forståeligt - mundtligt såvel som skriftligt.
 • Du har erfaring med terapi til målgruppen og evt. en terapeutisk efteruddannelse.
 • Du kan arbejde selvstændigt i en travl og foranderlig hverdag, hvor det er vigtigt at kunne bevare overblikket og strukturere egne arbejdsopgaver.
 • Du har et positivt sind og en veludviklet humoristisk sans.
Kommende arbejdsopgaver:

 • Arbejde med udgangspunkt i teamsamarbejdet og med reference til den behandlingsansvarlige læge, hvor du sammen med de nærmeste kollegaer løser en række selvstændige behandlingsopgaver.
 • I samarbejde med en kollega afholde udredende samtaler og anamneser med barnet/den unge og netværket.
 • Forestå udredning med forskellige værktøj herunder fx WAIS-IV, WISC-5, SCID-5, EASE, PSE, Hamilton, CPT-3 og ADOS samt en lang række andre.
 • Fremlægge og drøfte sager på teamkonferencer.
 • Arbejde med inddragelse af barnet/den unge og forældre eller andet relevant netværk i udredningen såvel som behandlingen.
 • Formidle udrednings- og behandlingsresultater til den unge/barnet og netværket herunder forældre, skole, PPR, sagsbehandler i kommune og andre relevante samarbejdspartnere.
 • Med udgangspunkt i udredningen planlægge og varetage terapeutisk behandling og støttende samtaler til målgruppen.
 • Journalisere i den elektroniske patientjournal (EPJsyd)
Om os:

Børne- og ungdomspsykiatri i Sydjylland varetager det børne- og ungdomspsykiatriske udrednings- og behandlingsarbejde for de 4-19årige i Sydjylland. Afdelingen har ca 300 ansatte, fordelt på 3 matrikler (Aabenraa, Vejle og Esbjerg). Ambulatoriet i Aabenraa har ca. 70 medarbejdere, der arbejder tværfagligt i diagnoseopdelte teams.Praktiske oplysninger:

Ansøgningsfristen der tirsdag den 25. januar 2022

Ansættelsessamtaler afholdes fredag den 28. januar 2022

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til Funktionsleder Pia Kaasgaard, tlf. 24872700 – pia.kaasgaard@rsyd.dk eller psykolog Sidsel Høj Morthorst, tlf 99446337 – sidsel.hoj.morthorst@rsyd.dkLøn og ansættelsesvilkår:

Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst indgået mellem den faglige organisation og Danske Regioner.Du kan læse mere om Afdelingen på hjemmesiden om Psykiatrien i Syddanmark, og vil du se hvad Aabenraa kan byde på, så kan du følge linket her: Aabenraa

Søg stillingen online via linket herunder – vi glæder os til, at høre fra dig.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Børne- og ungdomspsykiatri Sydjylland (Aabenraa)
Kresten Philipsens Vej 15
6200
Aabenraa
Tlf
28994702
Praktisk information
Oprettet
07-01-2022
Udløber
25-01-2022
Kviknummer
330972130
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Psykolog
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed