Gem annonce

Bliv Junior Cyberanalytiker og hjælp til med at opdage og beskytte sundhedssektoren mod ondsindet cyberaktivitet!

Sundhedsdatastyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
23-11-2022
Kontakt
Sundhedsdatastyrelsen
Ørestads Boulevard 5
2300
København S
Tlf
32688530
Praktisk information
Oprettet
23-11-2022
Udløber
06-12-2022
Kviknummer
331416481
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Den sidste plads i vores team af cyberanalytikere kan blive din! Vil du udvide dine kompetencer inden for teknisk cybersikkerhed? Vi tilbyder et afvekslende og meningsfuldt job og giver dig forudsætninger for at blive førende inden for dit felt.

I afdelingen for Cyber- og Informationssikkerhed (CIA) i Sundhedsdatastyrelsen leder vi efter en, som tør kaste sig ud i nye udfordringer, og som er villig til at dygtiggøre sig undervejs, herunder gennemgå uddannelsen til etisk hacker. Du brænder for at beskytte den danske infrastruktur og samtidig synes du, at moderne teknologiske overvågnings- og scanningsværktøjer er det hotteste. Du ser dig selv gøre livet svært for hackere, men trygt for de danske borgere.

Hvis du kan nikke ja til dette, så passer din profil til vores unge og dynamiske enhed, der netop nu implementerer en platform, der ved hjælp af NDR, AI og ML, skal overvåge den tværgående aktivitet i den danske sundhedssektor. Og vi søger dig som vil være med på denne helt unikke rejse, hvor vi sammen skaber noget nyt og vigtigt for Danmark.

  • Ønsker du et arbejde, hvor du hver dag gør en forskel?
  • Er du fagligt modig og vil du indgå i et team hvor udvikling og samarbejde er et ”must”?
  • Vil du arbejde med de nyeste teknologier inden for dit felt?
  • Ser du værdien i at anvende AI-teknologi i kombination med analytiske kompetencer?
  • Har du forståelse for sikkerhed og er du interesseret i at forstå den kontinuerlig udvikling af trusler og kompromitterende adfærd i cyberspace?
Dine kvalifikationer

Vi forestiller os, at du enten er ved at afslutte eller har afsluttet en relevant basisuddannelse eller har tilsvarende praktisk erfaring, fx it-sikkerhed, datatekniker, cyberværnepligtig eller netværkstekniker. Du brænder for cybersikkerhed og kan se dig selv arbejde i et ambitiøst og tværfagligt miljø. Du er måske endnu ikke helt fagligt klar til at stå alene som analytiker, men du er nysgerrig, villig til at lære og udvikle dig sammen med resten af teamet.

Dine arbejdsopgaver

Som cyberanalytiker arbejder du med bearbejdning, analyse, vurdering og formidling af data. Du har nær kontakt og dagligt samarbejde med sektorens aktører, myndigheder og Center for Cybersikkerhed. Du skal have lyst til at finde trusler, sårbarheder og uønsket tværgående aktivitet i sundhedssektoren!

Som cyberanalytiker vil du arbejde med:

  • Overvåge, analysere og triagere aktivitetsdata for anomalier.
  • Threathunting i samarbejde med sundhedssektoren Security Operation Centre (SOC)’er.
  • Opbygge og formidle cyber-situationsoverblik for sundhedssektoren.
  • Opbygge viden og kapacitet om anomalier, gennem brugen af AI.
  • Og frem for alt være en del af en 24/7/365 analyse funktion, hvor vi holder øje med og beskytter mod tværgående cyberkriminalitet i hele sundhedssektoren.
Du skal regne med, at de første par måneder går med uddannelse og kurser.

Vi tilbyder

Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø, hvor vi arbejder målrettet inden for cyber- og informationssikkerhed, i en afdeling med et uformelt, dynamisk og socialt arbejdsmiljø med engagerede og dygtige kollegaer. Vi vil være med til at sætte dagsordenen når der arbejdes med cybersikkerhed, og vi arbejder med opgaver og udfordringer i en nytænkende og dynamisk tilgang.

Vi prioriterer uddannelse og kompetenceopbygning højt i afdelingen. Vi ønsker at skabe et udviklende og motiverende miljø og derfor sætter vi kontinuerligt fokus på din udvikling, din kompetenceopbygning og opgaverne.

Om Afdelingen Cyber- og Informatinossikkerhed

I CIA har vi til opgave at styrke indsatsen indenfor cyber- og informationssikkerhed. Afdelingen varetager funktionen som DCIS i forhold til cyber- og informationssikkerhedsstrategien på sundhedsområdet. Dette indebærer, at vi sammen med sundhedssektorens aktører udmønter sektorens strategi for cyber- og informationssikkerhed og det er som led i dette strategiarbejde, at vi nu har etableret en SAC sammen med sektorens aktører.

Om ansættelsen

Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Akademikernes Centralorganisation

Eller

Du vil blive ansat i henhold til gældende Fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S-Fællesoverenskomsten) og gældende organisationsaftale for kontorfunktionær, laboranter og it-medarbejdere og HK/STAT eller HK-Stamdata.

Stillingen vil have faste vagter henover ugen så funktionen er dækket 24/7/365.

Du skal forvente at skulle igennem et sikkerhedsgodkendelsesforløb, samtidig er det en forudsætning for ansættelsen, at sikkerhedsgodkendelsen kan opretholdes.

Vil du vide mere?

Du kan få mere at vide om jobbet ved at kontakte sektionsleder Tanja Kaufmann på TAKA@sundhedsdata.dk eller tlf. 2137 0724.

Du kan læse mere om, hvad vi laver på www.sundhedsdatastyrelsen.dk.

Er du interesseret?

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i 49 og 50.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
Sundhedsdatastyrelsen
Ørestads Boulevard 5
2300
København S
Tlf
32688530
Praktisk information
Oprettet
23-11-2022
Udløber
06-12-2022
Kviknummer
331416481
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce