Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Biolog til opgaver på det marine område

Miljøstyrelsen

Odense, Fyn

Indrykket
31-03-2020
Kontakt
Miljøstyrelsen
Tolderlundsvej 5
5000
Odense
Danmark
Tlf
72 54 40 00
Praktisk information
Oprettet
31-03-2020
Udløber
16-04-2020
Kviknummer
330241989
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik, Jordbrug og miljø
Stillingsbetegnelse
Biolog
Erfaringer - I højere grad
Kystbeskyttelse, Havmiljø, Resultatanalyse
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du være med til at løse Miljøstyrelsens opgaver på havområdet? Og brænder du for at arbejde med både konkrete og tekniske opgaver inden for det marine område. Det kan både være på havet og inden for kystvande. Vil du samtidig gerne bidrage til Miljøstyrelsens faglige arbejde på vandmiljøområdet mere generelt. Så er du måske vores nye kollega i Vandmiljø og Friluftsliv.

Miljøstyrelsen
Miljøstyrelsen er en del af Miljø- og Fødevareministeriet og den danske myndighed på miljø- og naturområdet. Vi arbejder for rig natur, rent miljø, sikker kemi og grøn produktion. Vores kerneopgave er at omsætte natur- og miljølovgivningen til virkelighed, og målsætningen er at balancere hensynene til beskyttelse og benyttelse.

Miljøstyrelsen er landsdækkende og har ca. 900 medarbejdere. Styrelsens hovedkontor med ca. 500 arbejdspladser har til huse i Odense. Vi er en organisation, der bygger på et stærkt, fagligt fundament, og hvor nye og erfarne medarbejdere arbejder, skaber og lærer sammen. Det er en fælles ambition at skabe grobund for en sjov og spændende hverdag med en rig idékultur og en arbejdsplads, der er en af statens bedste. Og det er ambitionen at gøre det samtidig med, at vi har øjne og ører på natur og miljø i Danmark.

Vandmiljø og Friluftsliv
Vandmiljø- og Friluftsliv er en enhed på ca. 30 medarbejdere, to funktionsledere og to kontorchefer. Vi har ansvaret for at sikre det faglige grundlag for de kommende vandområdeplaner samt administration af de gældende vandområdeplaner. Derudover har vi ansvar for administration af havmiljøloven, driftsopgaver efter havstrategidirektivet, ligesom vi arbejder med friluftsliv rettet mod vandområder. Vi arbejder generelt med meget komplekse, faglige emner inden for vurdering og regulering af vandmiljø. I enheden lægger vi vægt på at samarbejde både inden for de enkelte fagområder, bredt i enheden og på tværs i Miljøstyrelsen og i Miljø- og Fødevareministeriet, ligesom vi lægger vægt på inddragelse af eksterne interessenter.

Vi søger en kollega til havområdet
Din opgave vil blive at bidrage til at løse konkrete opgaver på havmiljøområdet. Det vil typisk være projektledelse af faglige projekter samt forskellige opgaver inden for miljømæssige vurderinger af påvirkninger på havmiljøområdet med udgangspunkt i havmiljøloven og i havstrategiens grundlag og målsætninger for opnåelse af god tilstand. Det forventes, at der vil være et særligt fokus på påvirkning med miljøfarlige forurenende stoffer. Derudover kan der være tale om opgaver inden for kystvande, hvor der særligt kan være tale om vurdering af mulige tiltag til forbedring af tilstanden i kystvande. Det er en del af opgaveløsningen at udarbejde notater og redegøre skriftligt for faglige problemstillinger, vurdere miljøkonsekvenser samt indstille mulige løsningsveje.

Kvalifikationer  
Vi forventer, du

  • Har en lang videregående uddannelse som biolog eller har en anden relevant naturvidenskabelig uddannelse.
  • Har et godt fagligt kendskab til havmiljøet og dets påvirkninger, samt til kystvande.
  • Er god til at samarbejde.
  • Er en dygtig formidler både i skrift og tale og kan omsætte egen faglig viden til klare beskrivelser af relevante problemstillinger og løsninger.
  • Er god til at inddrage relevante interne og eksterne aktører.
  • Er grundig og systematisk og løser opgaverne med høj kvalitet.  
  • Har fokus på resultater.
  • Er initiativrig og har et godt humør.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med administration af regler på området eller har erfaring med løsning af fagligt komplekse opgaver inden for havmiljø eller kystvande. Vi forventer, at du trives med en travl hverdag, der veksler mellem koncentreret sagsbehandling og løsning af mere generelle problemstillinger.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og en række Akademikerorganisationer for akademikere i staten (Akademiker-overenskomsten). Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner.

Tjenestestedet vil være Tolderlundsvej 5, 5000 Odense C.

Der er tale om en midlertidig ansættelse frem til 28. februar 2021.  

Yderligere oplysninger  
Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte kontorchef Lidde Bagge Jensen på tlf. 4131 8560 eller specialkonsulent Kim Larsen på tlf. 5126 8063. 

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning, CV og uddannelsesbevis m.m. senest den 16. april 2020.

Vi forventer at holde samtaler 22. og 23. april 2020.

Du kan forud for en evt. samtale blive bedt om at gennemføre en test.


Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Miljøstyrelsen
Tolderlundsvej 5
5000
Odense
Danmark
Tlf
72 54 40 00
Praktisk information
Oprettet
31-03-2020
Udløber
16-04-2020
Kviknummer
330241989
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik, Jordbrug og miljø
Stillingsbetegnelse
Biolog
Erfaringer - I højere grad
Kystbeskyttelse, Havmiljø, Resultatanalyse
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed