Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bibliotekarer med interesse for arrangementer og værtsskab til Rødovre Bibliotek

Rødovre Kommune

Rødovre, Storkøbenhavn

Indrykket
09-01-2023
Kontakt
Rødovre Kommune
Rødovre Parkvej 150
2610
Rødovre
Praktisk information
Oprettet
09-01-2023
Udløber
30-01-2023
Kviknummer
331455960
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Bibliotekar
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Kunst, kultur og sport), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Om jobbet

Kan du sætte kulturen og især litteraturen i spil? Tager du naturligt værtsrollen på dig i mødet med vores borgere? Brænder du for at planlægge og afvikle spændende arrangementer? Så er en af vores to ledige stillinger på Rødovre Bibliotek måske noget for dig.

Vi søger pr. 1.3.2023 eller snarest derefter to nye kollegaer til Rødovre Bibliotek.

Vi leder efter

Barselsvikar 37 t/ugentligt til voksenudlånet.

Litteraturformidler 32 t/ugentligt til børneudlånet.

For begge stillinger gælder det, at du kommer til at arbejde med den daglige borgerbetjening, og at udgangspunktet for dine arbejdsopgaver er et godt værtsskab. Du bliver en del af vores arrangementsteam, hvor du skal udvikle, planlægge og deltage i afviklingen af vores arrangementer.

Litteraturformidling er en af bibliotekets kerneopgaver, og du kommer derfor også til at arbejde med dette samt den daglige drift omkring indkøb og pleje af materialer. Derudover kommer du til at deltage i samarbejdet med skolerne og de mange besøg af skoleklasser, som vi tilbyder forløb i bl.a. kildekritik og lystlæsning.

Udover at arbejde i arrangementsteamet, vil du indgå i enten børne- eller voksendriftsfælleskabet, men vi arbejder ofte på tværs og i projekter. Der vil være aften- og weekendvagter.

For barselsvikariatet vil ansættelsen være af otte måneders varighed med mulighed for forlængelse.

Din profil

Vi søger to kolleger, som

  • har kendskab til og interesserer sig for (børne-)litteratur og litterære tendenser
  • er initiativrig, udviklingsorienteret og god til at skabe relationer
  • kan sætte sig selv, sine ideer og sin viden i spil
  • er dygtig til at formidle og kommunikere i såvel skrift som tale
  • kan arbejde selvstændigt, men også trives i samspillet med kolleger, borgere, samarbejdspartnere m.fl.
  • er bibliotekar DB, cand. scient. bibl. eller har en anden relevant akademisk uddannelse indenfor litteratur- eller kulturformidling.

Derfor skal du vælge os

Rødovre Bibliotek er en god arbejdsplads med engagerede kolleger, der brænder for kultur og formidling. Hos os går god service i spænd med travle og uforudsigelige dage. Du får desuden stor indflydelse på arbejdsopgaverne og løsningen af disse.

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation. Det er et barselsvikariat på fuldtid i otte måneder og en fast deltidsstilling på 32 timer om ugen begge med start 1.marts 2023.

Hvis du vil vide mere

Se mere på www.rk.dk . Du er også velkommen til at kontakte publikumsleder Sanna Stagaard Gade, tlf.: 36 37 97 06 eller leder af Arrangementer og Udvikling Line Horn Andersen, tlf.: 36 37 97 05.

Arbejdssted: Rødovre Bibliotek, Rødovre Parkvej 130.

Ansøgning

Send din ansøgning online med relevante bilag og referencer, så vi har den senest 30. januar 2023. Klik på knappen 'Ansøg online'/'Søg jobbet' for at sende din ansøgning.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 6, 2023.

Om os

Rødovre Kommune har røgfri arbejdstid. Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi og holdtræning.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Rødovre Kommune
Rødovre Parkvej 150
2610
Rødovre
Praktisk information
Oprettet
09-01-2023
Udløber
30-01-2023
Kviknummer
331455960
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Bibliotekar
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Kunst, kultur og sport), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed