Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

BI-udvikler til optimering og udvikling af backend løsninger hos FK Distribution

FK Distribution A/S

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
06-06-2023
Kontakt
FK Distribution A/S
Bredebjergvej 6
2630
Taastrup
Tlf
43439900
Praktisk information
Oprettet
06-06-2023
Udløber
08-06-2023
Kviknummer
331568052
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Er du på udkig efter en spændende stilling som BI-Udvikler i en dynamisk virksomhed? Motiveres du af udvikling, store datamængder og analyser, som skaber reel værdi? Så er FK Distribution stedet for dig!

Om jobbet
Som BI-udvikler vil du spille en afgørende rolle, da du vil være ansvarlig for at udvikle og implementere business intelligence-løsninger, som hjælper os med at træffe gode beslutninger og optimere vores forretningsprocesser. Vi har brug for en BI udvikler, som brænder for at forstå, indsamle og optimere forretningens data med høj kvalitet og i takt med jobbets udvikling få stor indflydelse på vores fremadrettede BI-landskab.

Vi er en central samarbejdspartner for alle dele af forretningen og sætter pris på en fri og åben omgangstone, hvor alle byder ind og tager ansvar. Vi er et team, hvor alle er selvkørende og arbejder selvstændigt uden at miste blikket for hinanden og forretningen. Vores fokus er at levere de rigtige data på det rigtige tidspunkt til den rigtige modtager. Vi understøtter en forretning med stort fokus på faktabaseret ledelse og databårne beslutninger.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Ansvarlig for at sikre, at de eksisterende BI-løsninger fungerer optimalt og leverer den ønskede værdi til virksomheden. Det indebærer at overvåge systemerne, identificere og løse eventuelle fejl og sikre, at data er korrekte og opdaterede
  • Optimering og effektivisering af indhold og funktionalitet i BI-løsninger der sikrer at løsningerne er brugervenlige og nemme at navigere i.
  • Udvikle og implementere rapporteringsløsninger, der giver virksomheden indsigt i nøgleområder som f.eks. salg, marketing, økonomi osv. 

Om dig
Det ses gerne, at du har en god erfaring med BI-udvikling. Du skal have en god forståelse for dataanalyse og være i stand til at omsætte komplekse data til brugbare insights. Vi søger en kandidat med en proaktiv tilgang til arbejdet og en evne til at tage initiativ og drive projekter fremad. Det er vigtigt, at du er en holdspiller, der kan samarbejde med de andre afdelinger og stakeholdere i virksomheden.

Derudover forventer vi at du:

  • Har en teknisk uddannelsesbaggrund på bachelor- eller kandidatniveau
  • Har faglige kompetencer inden for Business Intelligence-området og erfaring med SQL, Microsoft-platformen generelt – erfaring med Power BI og Excel-erfaringer er et stort plus
  • Har et forretningsorienteret syn på løsninger og leverancer
  • Er nysgerrig, kvalitetsbevidst og grundig med sans for detaljen 
  • Er resultatorienteret, selvstændig og struktureret
  • Erfaring med Azure er en fordel men ikke et krav

FK Distribution er eksperter 
Vi tilbyder dig en unik mulighed for at blive en del af vores selvkørende og professionelle team som BI-Udvikler hos FK Distribution. Du vil få ansvaret for at håndtere data fra kildesystemer, opbygge data warehousing og udvikle BI-løsninger ved hjælp af SQL, PostgreSQL og Power BI. Du vil have stor indflydelse på det fremadrettede BI-landskab og vil være med til at skabe værdi for vores virksomhed og vores kunder. Hos FK Distribution lægger vi stor vægt på personlig og faglig udvikling og med det rette engagement får du stor indflydelse på din arbejdsdag og egne karrieremuligheder.

Vi brænder for det, vi laver. Du vil blive en del af en fremadskuende og entusiastisk virksomhed, der er midt i en rivende udvikling. Hos os er der højt til loftet, og vi har et dynamisk arbejdsmiljø, hvor tingene går stærkt.

Vi tilbyder mulighed for fleksibilitet i hverdagen, en attraktiv lønpakke, som matcher dine kvalifikationer samt sundhedsforsikring og pensionsordning. Vi har desuden en lækker kantineordning og et veludstyret fitnessrum i vores moderne kontormiljø i Taastrup.

Vil du vide mere om FK Distribution, så klik ind på vores hjemmeside fk.dk eller minetilbud.dk.

Interesseret – så er næste skridt
Send en motiveret ansøgning sammen med dit CV i dag. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte chef for Controlling og BI, Johny Martin Christiansen på tlf. 2480 3272. Samtaler afholdes løbende og tiltrædelse er hurtigst muligt.

FK Distribution omdeler hver uge reklamer og ugeaviser direkte til de danske husstande, og vi formidler digitale tilbud til forbrugerne. Vi har skabt verdens førende pakketeknologi, og vi er midt i at transformere os fra en traditionel distributionsvirksomhed til en avanceret postal virksomhed. Vi står blandt andet bag NejTak+ ordningen og tilbudsplatformen minetilbud. FK Distribution er et datterselskab i North Media koncernen.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=5690cd05)

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
FK Distribution A/S
Bredebjergvej 6
2630
Taastrup
Tlf
43439900
Praktisk information
Oprettet
06-06-2023
Udløber
08-06-2023
Kviknummer
331568052
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed