Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

betterpeople A/S søger for Denver A/S en Head of Purchase

betterpeople A/S

Favrskov, Østjylland

Indrykket
20-09-2023
Kontakt
betterpeople A/S
Gamle Kongevej 14
6880
Tarm
Tlf
4553824466
Praktisk information
Oprettet
20-09-2023
Udløber
08-10-2023
Kviknummer
331578412
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Salg og marketing, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Indkøbschef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi), Ikke angivet (Konsulent og rådgivning)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vi leder efter dig, der kan stå i spidsen for at styrke driften og udviklingen af Denvers indkøbsafdeling. Med din passion for forbrugerelektronik kommer du til at spille en vigtig rolle i en dynamisk og alsidig branche. Hvis du vil sætte dit præg på en profitabel international virksomhed, er det sandsynligvis dig, vi søger som Head of Purchase til Denver A/S.  

betterpeople A/S søger på vegne af Denver A/S en Head of Purchase.   

Denver A/S 

Siden grundlæggelsen af Denver i 1990, er firmaet vokset til en international handelsvirksomhed, der producerer en bred vifte af forbrugerelektronikprodukter. I dag sælger virksomheden over 400 egne produkter, hvilket blandt andet indebærer tablets, smartwatches, el-løbehjul, audio- og home security produkter. Derudover sourcer de private labelprodukter efter specifik kundeefterspørgsel. Denver beskæftiger cirka 75 medarbejdere og leverer imponerende resultater år efter år. Virksomheden har hovedkontor i Søften ved Aarhus og datterselskaber i Tyskland, Holland, Polen og Spanien samt et bredt salg- og distributionsnetværk over hele Europa. Denver har et stort fokus på at levere produkter i højeste kvalitet, der samtidig overholder EU's sikkerheds- og kvalitetsstandarder.  
 

Central position i en vækstvirksomhed 

I stillingen som Head of Purchase vil du have ansvaret for indkøbsafdelingens interne udvikling samt være bindeled i samspillet med andre afdelinger. En af dine arbejdsopgaver vil bestå af at understøtte og skabe struktur i den daglige drift i afdelingen - derfor er din erfaring og viden om indkøb og handel essentiel. Du vil endvidere have ansvaret for rapportering og foretage analysearbejde for at optimere og forbedre indkøbsfunktionen. Herudover er personaleledelse et vigtigt ansvarsområde, hvor det kræver, du har det generelle overblik over både din egen og de andre kategorier i virksomheden. I afdelingen vil du lede fire indkøbere og tre koordinatorer, og du vil referere direkte til virksomhedens CEO, Torben Balmer. 

Udover varetagelsen af forskellige “hands on”-opgaver vil du som Head of Purchase arbejde med strategisk indkøb/sourcing, særligt med leverandører fra Østen. Her skal du kunne håndtere komplekse internationale myndighedsgodkendelser og kontrakter. Af samme årsag kræver positionen stærke kommunikative evner og engelskkompetencer på højt niveau, da du er i tæt samarbejde og forhandling med forskellige leverandører fra blandt andet Østen.  

 

Rutineret leder med kendskab til Østen  

Vi er på udkig efter en Head of Purchase, der har stor indkøbs- og ledelseserfaring fra en lignende stilling. Du skal have kendskab til og forståelse for Østens kultur og forretningsgange. Derudover har du skarpe evner indenfor IT og tidligere erfaringer med Navision og BI. Du formår at gøre det abstrakte håndgribeligt, både for medarbejdere og kunder samt etablere velfungerende kommunikationspraksis/veje mellem indkøb og salg. Desuden er du opmærksom på den generelle trivsel i afdelingen, hvor du hjælper dine medarbejdere med at strukturere og prioritere arbejdsopgaverne i travle perioder. Som person er du kendetegnet ved at være nysgerrig, disciplineret og positiv. Det vil være en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med forbrugerelektronik eller andre varegrupper, hvortil der medfølger lovpligtige manualer. 

 

Bliv en del af en vækstende virksomhed med dyb knowhow

Denver er en virksomhed bygget op omkring en fælles passion og dyb knowhow inden for forbrugerelektronik kombineret med godt købmandskab, hårdt arbejde og sund fornuft. Siden begyndelsen i 1990’erne har Denver skabt stabil vækst, og er i dag en velkonsolideret virksomhed, der er stærkt positioneret i markedet med fortsat vækst og uanede muligheder. Du skal søge stillingen hvis du er interesseret i at udvikle dig både fagligt og personligt - og være med til at lede dygtige og engagerede medarbejdere.   

 

Rekrutteringen varetages af betterpeople A/S 

Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Sine Fæste på e-mail sfm@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.    

 

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.    

 

(C) betterpeople A/S 

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
betterpeople A/S
Gamle Kongevej 14
6880
Tarm
Tlf
4553824466
Praktisk information
Oprettet
20-09-2023
Udløber
08-10-2023
Kviknummer
331578412
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Salg og marketing, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Indkøbschef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi), Ikke angivet (Konsulent og rådgivning)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed