Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Beredskabs- og sikkerhedsorienterede kollegaer til ny sektion i Center for Cybersikkerhed

Forsvarets Efterretningstjeneste

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-03-2023
Kontakt
Forsvarets Efterretningstjeneste
Kastellet 30
2100
København Ø
Tlf
33325566
Praktisk information
Oprettet
14-03-2023
Udløber
13-04-2023
Kviknummer
331536225
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Mener du at vejen til mere resilient Danmark starter ved individdet, og at cyber- og informationssikkerhed vedrører alle danskere? Vil du være med til at gøre en forskel i forhold til at løfte det digitale sikkerhedsniveau i Danmark? Hvis ja, så er du måske en af vores nye kollegaer.

Sikkerhedsstituationen i verden har ændret sig drastisk, og cyber- og it sikkerhed har aldrig været mere relevant for alle i det danske samfund end det er nu.
Hos os får du mulighed for at styrke resiliensen i det dansk samfund og for at gøre det digitale Danmark til et mere sikkert sted.

Du får udfordringer og plads til at udvikle dig
Du bliver en del af en mangfoldig sektion, med mange forskelligartede kompetencer, som alle bidrager til udviklingen af både nuværende og nye initiativer.
Vi tror på at vejen til digital resiliens går gennem oplysning og vidensdeling – den proces vil vi meget gerne have at du bliver en del af; I sektionen vil du få mulighed for at styrke og udvikle både dine faglige kompetencer og dit kendskab til alle aspekter af cyber- og informationssikkerhedsområdet.

Du vil få stor frihed til at løse sektionens opgave, idet vi lægger vægt på nysgerrighed og nytænkning i forbindelse med opgaveløsningen.
Vi tillægger desuden videreuddannelse af vores medarbejdere stor betydning, og går du med et ønske om at styrke din faglige eller akademiske profil gennem uddannelse, vil der være rig mulighed herfor.

Opgaven
Center for Cybersikkerhed udgiver løbende vejledninger og anbefalinger der skal hjælpe danske virksomheder og borgere med at styrke deres cyberresiliens- og sikkerhed. Disse produkter er udabejdet på baggrund af alle CFCS kompetencer, både åbne og hemmelige. Vejledninger og anbefalinger på sikkerhedsområdet skal være baseret på den nyeste viden og være direkte anvendelige i en beredskabsansvarlig medarbejders hverdag.
Sektionen skal kunne skræddersy produkter til både ledelse, IT-ledelse og beredskabsansvarlige medarbejdere – derfor er din viden om beredskab og risikostyring vigtig.

Du vil skulle arbejde både selvstændigt og i tværfaglige fællesskaber med at udvikle og udgive disse produkter. Samtidig vil du i rammen af faglige fællesskaber få mulighed for at udvikle dine egne og andres kompetencer indnenfor dit speciale.

Du og din baggrund er vigtig
Du har en videregående uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau, f.eks indenfor beredskab eller IT-sikkerhed. Alternativt har du en samfundsvidenskabelig uddannelse samt erfaring med IT-sikkerhed og/eller risikostyring fra f.eks erhvervslivet, Forsvaret eller politiet.
Det vigtigste er at du har interesse for spændingsfeltet hvor mennesker og teknologi mødes og brænder for sikkerhed og beredskab.
Som person er du initiativrig og udadvendt. Du kan lide at arbejde sammen med andre på tværs af faglige kompetencer og kan omsætte tung teknisk viden til konkrete og brugbare anbefalinger.

Din nye arbejdsplads
Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) arbejder for at beskytte Danmark og det danske demokrati. Vi opnår vores viden gennem målrettet efterretningsarbejde, og bruger den til at vurdere, bekæmpe og rådgive om aktuelle og fremtidige trusler. Det gør vi ved at indhente og analysere oplysninger om forhold i udlandet eller af relevans for den nationale cybersikkerhed, og som har betydning for Danmark og danske interesser. FE er både Danmarks udenrigs- og militære efterretningstjeneste, Danmarks militære sikkerhedstjeneste og den nationale it-sikkerhedsmyndighed.

FE’s Center for Cybersikkerhed udgør Danmarks nationale forsvar mod cybertrusler, og vi arbejder for et sikkert digitalt Danmark. Vi er med til at opdage og håndtere, når danske interesser udsættes for cyberangreb, og vi samler, opbygger og deler den viden, som kan forebygge det næste angreb.

Din lønpakke afhænger af dine kvalifikationer
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Derudover har du mulighed for at forhandle løntillæg efter kvalifikationer. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer om ugen inklusiv betalt frokostpause.
Til stillingen hører en pensionsordning, som Forsvarets Efterretningstjeneste betaler.

Som ansat i Forsvarets Efterretningstjeneste er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse.
Som i resten af Forsvaret har du pligt til kortvarig udsendelse til udlandet.

Sådan søger du stillingen
Du skal sende din ansøgning og CV profil via stillingsopslaget, senest den 4. april 2023
Vi forventer, at de indledende ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 15 og stiler mod en ansættelse fra 1 august 2023. Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du er velkommen til at kontakte den lokale HR-partner på fe-5571@fe-ddis.dk hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker flere oplysninger.

Du kan også læse mere på www.fe-ddis.dk, hvor du blandt andet finder vores ”INDBLIK” og kan få et mere detaljeret indblik i FE´s opgaver, FE som arbejdsplads og yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Forsvarets Efterretningstjeneste
Kastellet 30
2100
København Ø
Tlf
33325566
Praktisk information
Oprettet
14-03-2023
Udløber
13-04-2023
Kviknummer
331536225
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed