Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Barselsvikar til rollen som informationssikkerhedsmedarbejder

Kolding Kommune - IT-afdelingen

Kolding, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
06-06-2023
Kontakt
Kolding Kommune - IT-afdelingen
Nytorv 11
6000
Kolding
Praktisk information
Oprettet
06-06-2023
Udløber
21-06-2023
Kviknummer
331570926
Jobtype
Vikar/barsel
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, IT og web, Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Informationssikkerhedskonsulent
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vores dygtige kollega udvider sin dejlige familie så derfor søger vi en barselsvikar til Informationssikkerhed. Vi er et lille team med en stor berøringsflade og vi understøtter hele Kolding Kommunes arbejde med GDPR og informationssikkerhed. Derfor er det vigtigt at du er glad for at snakke med mange forskellige slags mennesker og at du kan hjælpe med at finde løsninger indenfor et område, som alle skal forholde sig til, men få forstår.

Vores team arbejder tæt sammen med it og digitalisering og som barselsvikar vil du også skulle understøtte systemejerne i især Centralforvaltningen med bl.a. registrering af systemer, risikovurderinger samt evt. konsekvensanalyser. Endvidere har vi en lang række opgaver med koordinering, formidling og rådgivning. Og som det er i vores fag, skal du kunne håndtere at planer kan ændres i løbet af dagen, hvis der eksempelvis sker et sikkerhedsbrud.

Om jobbet:

I rollen som informationssikkerhedsmedarbejder indgår du i kommunens informationssikkerhedsgruppe, der understøtter ledelsen og konsulenterne i de respektive forvaltninger i deres arbejde med at højne informationssikkerhed og databeskyttelse ud fra en risikobaseret tilgang funderet i ISO27001 og GDPR.

Dine opgaver som informationssikkerhedsmedarbejder vil variere i type og kompleksitet.

Eksempler på opgaver, der indgår i jobbet:

  • Gennemføre kontroller og sikre opfølgning
  • Sikre overblik og fremdrift i relation til opgaver i årshjulet
  • Bistå med koordinering af interne informationssikkerhedsopgaver, eksempelvis rådgive i relation til kommunens ISMS-fokusområder
  • Rådgivning om informationssikkerhed generelt og ved køb af nye it-systemer
  • Rådgive og understøtte funktionen ift. fagområdernes informationssikkerhed
  • Indgå ad hoc i diverse projekter

Din profil

Vi forventer, at du har interesse for og allerhelst erfaring med - arbejdet med informationssikkerhed og databeskyttelse, ligesom det er en fordel, hvis du har et kommunalt kendskab, men det er ikke et krav.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke vigtig, men vi forventer, at du har erfaring med kontorarbejde og administration og flair for at arbejde med it. Uanset om du er erfaren eller nyuddannet, så forventer vi, at du har gåpåmod, energi og vilje til at lære nyt i en konstant foranderlig verden.

Som person er du samarbejdsorienteret og interesserer dig for at skabe gode relationer på tværs af fagområder og ledelseslag.

Om IT og Digitalisering

Kolding Kommune er en stor og kompleks organisation med omkring 7000 it-brugere. Vi er kommunens centrale It- og Digitaliseringsafdeling, som er beliggende på Nytorv 11, 6000 Kolding. Afdelingen beskæftiger 40 medarbejdere og 4 indlånte medarbejdere fra øvrige forvaltninger. It- og Digitaliseringsafdelingen er præget af stærk faglighed, sammenhold på tværs og et godt humør.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er et barselsvikariat på fuldtid med flexordning. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst samt efter principperne om lokal løndannelse.

Ansøgningsfrist den 21. juni 2023. Samtaler forventes afholdt den 23. juni 2023.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til leder af Informationssikkerhed Katrine Krogh Basbøll kbasb@kolding.dk eller 24 81 81 89, og til medarbejder i Informationssikkerhed Henriette Hyldig henhy@kolding.dk eller 79 79 20 02.

 

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

Kolding Kommune opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Kolding Kommune - IT-afdelingen
Nytorv 11
6000
Kolding
Praktisk information
Oprettet
06-06-2023
Udløber
21-06-2023
Kviknummer
331570926
Jobtype
Vikar/barsel
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, IT og web, Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Informationssikkerhedskonsulent
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed