Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bankrådgiver Erhverv

Nordea

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-05-2019
Kontakt
Nordea
Strandgade 3
1401
København K
Danmark
Tlf
+45 7033 3333
Praktisk information
Oprettet
15-05-2019
Udløber
14-06-2019
Kviknummer
330024571
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Kreditchef
Erfaringer - I højere grad
Kredithåndtering
Sprog
Dansk Læse/ taleBankrådgiver Erhverv
Vi søger engagerede og ambitiøse Bankrådgivere Erhverv til Business Banking Direct, som ønsker at arbejde med attraktive erhvervsdrivende kunder.

Om jobbet

Som Bankrådgiver Erhverv i Business Banking Direct, bliver du en del af et team med super kompetente rådgivere. Du får mulighed for at prøve dig af i et udfordrende kundesegment, hvor ikke to kunder er ens, og hvor du skal arbejde med en større kompleksitet i de enkelte kundesager.

For at sikre vores hastighed og tilgængelighed overfor kunderne, arbejder vi med fælles teambaseret rådgivning. Derfor har du i jobbet mulighed for at specialisere dig i forskellige roller, herunder:

  • Rådgiver i mødeteam - afholdelse af møder og kreditvurdering af kunder

I jobbet er der fokus på kundernes behov og forventninger, kundetilfredshed, proaktivitet, nye kunder og ambitiøse mål. Vores playmakere sørger for, at du får afholdt de rigtige møder, primært med vores nye digitale muligheder, eller hvis kunden efterspørger det, fysisk i den lokale filial. Dette til gavn for kunderne, så de oplever vores professionalisme, tilgængelighed og effektivitet.

Du vil sammen med teamet være ansvarlig for risikostyring af porteføljerne gennem et solidt kredithåndværk, og du kan skabe tilfredsstillende salgsresultater, som tager afsæt i kundernes behov.

Du bliver en del af vores unikke kundekoncept Erhverv + Privat, hvor du skal håndtere kundens engagement på både privat- og erhvervssiden. Du skal yde rådgivning med udgangspunkt i kundens behov og planer for fremtiden og hjælpe kunden med at kombinere sin privat- og erhvervsøkonomi.

I Business Banking Direct i Nordea i Danmark er vi 11 afdelinger fordelt i hele landet, og søger møderådgivere på følgende lokaliteter:

  • København - Vesterport, Vesterbrogade 8, 1620 København V
  • Roskilde - Algade 16, 2. Sal, 4000 Roskilde
  • Slagelse - Smedegade 8, 4200 Slagelse
  • Aarhus - Skt. Clemens Torv 2-6, 8000 Aarhus
  • Herning - Østergade 4-6, 7400 Herning
  • Kolding - Kolding Åpark 2, 6000 Kolding

Vi tilbyder dig en mulighed for personlig og faglig udvikling, som kan understøtte dine ambitioner om at udvikle dig til et job som erhvervsrådgiver, specialist eller leder på længere sigt.

Dine kvalifikationer

Du har erfaring fra et job som bankrådgiver, bankrådgiver erhverv under uddannelse eller en anden tilsvarende jobfunktion med fx erhvervsbaggrund. Det er ikke et krav, at du i forvejen har erfaring med erhvervsbetjening - det skal vi nok lære dig.

Vi forventer, at du er engageret, arbejder struktureret og er målrettet i din adfærd. Du trives i et digitalt miljø, hvor vi stiller krav til din proaktivitet og til dine resultater. Du arbejder selvstændigt og tager ansvar for egen udvikling af personlige og faglige kompetencer.

Du er stærk til at etablere relationer og har nemt ved at vække tillid blandt dine omgivelser. Du brænder for at arbejde med nye kunder, og du har fokus på at skabe gode kundeoplevelser hver gang.

Endelig er du en holdspiller - både i forhold til dine kolleger i teamet, men også i forhold til alle øvrige filialer og enheder i Nordea.

Yderligere information og ansøgning

Vil du høre mere om jobbet er du velkommen til at kontakte Erhvervsfilialdirektør Simon Fejrskov Pedersen på tlf. 55 47 89 66 / 21 47 19 83 eller Erhvervsfilialdirektør Morten Beck Jensen på tlf. 55 46 68 00 / 29 36 65 91.

About Nordea
Nordea is the largest financial services group in the Nordic region and one of the biggest banks in Europe. We want to make a real difference - for our customers and for the communities in which we operate - by sharing our broad expertise and by offering digital and sustainable solutions, anywhere anytime.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Nordea
Strandgade 3
1401
København K
Danmark
Tlf
+45 7033 3333
Praktisk information
Oprettet
15-05-2019
Udløber
14-06-2019
Kviknummer
330024571
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Kreditchef
Erfaringer - I højere grad
Kredithåndtering
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed