Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bæredygtighedsspecialist med fokus på EPD'er og LCA-beregninger

Artelia A/S

Gladsaxe, Storkøbenhavn

Indrykket
20-09-2023
Kontakt
Artelia A/S
Østre Havnegade 18
9000
Aalborg
Tlf
2540 0352
Praktisk information
Oprettet
20-09-2023
Udløber
13-10-2023
Kviknummer
331578458
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Ingeniør og teknik, Jordbrug og miljø
Stillingsbetegnelse
Landinspektør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du færdigheder indenfor LCA og miljøvaredeklarationer, så er det måske dig, vi leder efter til at være med til at udvikle bæredygtighedsområdet indenfor byggeri hos Artelia i København

Byggeriet spiller en stor rolle i den grønne omstilling, og derfor er der fart på den bæredygtige udvikling i branchen. I takt med, at klimakravene til byggeriet strammes, spiller miljøvaredeklarationer (EPD'er) en større og større rolle, og viden om produkters og materialers miljøpåvirkning er et vigtigt beslutningsparameter for rådgivere og bygherrer. Derfor er efterspørgslen på vores ekspertise som rådgivere massiv. Men vi har brug for endnu flere gode kolleger, der vil være med til at løfte den grønne omstilling af byggeriet til næste niveau - både i forhold til arbejdet med LCA og EPD’er, men også bredere i arbejdet med bæredygtighedsrådgivning og certificeringer.

Til vores hovedkontor i Buddinge søger vi nu en profil til at styrke vores team inden for bæredygtighed, særligt med fokus på udvikling miljøvaredeklarationer og udarbejdelse af LCA beregninger. Du vil blive en del af to sammentømrede afdelinger, der består af +25 rådgivere, specialister og projektledere, hvoraf flere besidder mange års erfaring med bæredygtighed, certificeringer, LCA, indeklimasimuleringer og energioptimeringer. Vi har dermed et stærkt fagligt fundament at bygge videre på. Foruden arbejdet med projektering, følger et ansvar for den videre udvikling af vores faglighed.

Som specialist indenfor EPD’er og LCA og får du en central rolle i at dokumentere og kommunikere miljøpåvirkning af produkter og materialer for vores kunder og være med til at videreudvikle forretningsområdet.

Kompetent og fagligt engageret bæredygtighedsrådgiver
Ordene fylder meget i klimadebatten, men i sidste ende er det tallene, der tæller. Vi finder kun frem til de grønneste løsninger med de stærkeste analyser, og det er her ingeniørkundskaben spiller en afgørende rolle. Det er et ansvar, vi tager alvorligt hos Artelia. For os har det længe været en æressag at medvirke til pionerprojekter, hvor vi løfter ambitionsniveauet for bæredygtighed.

Du kommer til at indgå i et stærkt fagligt netværk r, idet vi på landsplan er over 50 specialister, der arbejder med energi, bæredygtighed og indeklima, herunder også miljøvaredeklarationer. Flere af vores specialister har været med til at udvikle den bæredygtige dagsorden i Danmark, og vi ønsker at styrke vores deltagelse i faglige fora, hvor formålet er at skubbe byggebranchen i en grønnere retning. Hos Artelia kan vi samtidig trække på andre specialister med ekspertise i alt fra klimatilpasning og natur, til genbrugsmaterialer og affaldshåndtering. Derfor kan vi afdække alle relevante parametre i de forskellige certificeringsordninger og skabe holistiske løsninger samt energirigtige optimeringer ved både renovering og nybyg. Ud over vores store erfaring med DGNB, rådgiver vi også om Svanemærkning, WELL, BREEAM- og LEED-certificering, samt EU-taksonomi.

Vi giver plads til individet
Hos Artelia har vi veldefinerede karriereveje og jobfunktioner. Alle har deres egne unikke spidskompetencer og ambitioner, som de skal have mulighed for at dyrke. Derfor stræber vi efter, at den enkelte kan være med til at forme sin egen rolle i videst muligt omfang. For herigennem opstår det dybe engagement og den passion, der kommer alle til glæde. Vi forventer af vores ledere, at de skal kunne se medarbejdernes individuelle kompetencer og fremme potentialet hos den enkelte.
Artelia er en dynamisk virksomhed med en flad organisatorisk struktur, hvor der er kort fra tanke til handling. Din hverdag vil derfor være kendetegnet af høj faglighed, frihed under ansvar, en stor grad af videndeling og hurtig eksekvering.

Din profil

 • Du er uddannet ingeniør, bygningskonstruktør, miljøtekniker eller lignende
 • Erfaring med LCA-analyser og udarbejdelse af EPD’er.
 • Du har erfaring med en eller flere LCA-software f.eks. LCAByg, GaBi eller SimaPro
 • Du har kendskab til LCA og EPD-standarderne (ISO 14040, 14044 og EN 15804 + A2)
 • Du har eventuelt erfaring med, DGNB BREEAM, LEED eller EU-taksonomi
 • Du har fokus på samarbejdet med de øvrige fag og kan være med til at sikre, at gode løsninger implementeres.
 • Du er ansvarlig og engageret - også i forholdet til dine kolleger
 • Du er god til at kommunikere i både skrift og tale – både internt og eksternt overfor kunder og samarbejdspartnere.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Rådgivning af kunder og samarbejdspartnere i forhold til dataindsamling
 • Udfærdigelse af livscyklusvurderinger som grundlag for EPD’er iht. EN 15804 + A2 samt gennemførsel af verifikationsprocessen
 • Rådgivning af kunder og samarbejdspartnere om bæredygtige løsninger samt optimeringspotentialer
 • Udarbejdelse og kommunikation af LCA-beregninger og analyser på komponent og bygningsniveau

Vi tilbyder

 • Mange spændende og udfordrende projekter
 • Et stærkt fagligt netværk med engagerede og kompetente kollegaer
 • En kultur, hvor trivsel, samarbejde og arbejdsforhold prioriteres højt
 • Et dynamisk og inspirerende miljø med rig mulighed for personlig udvikling
 • En arbejdsplads hvor ”frihed under ansvar” er en kerneværdi
 • Gode karrieremuligheder som understøttes af interne uddannelsesforløb i Akademi, hvor vi underviser i ledelse, projektstyring, BIM, og andre faglige områder
 • Attraktive medarbejderforhold med bl.a. sundhedsforsikring, medarbejderbonus, frokostordning, aktive personaleklubber, sports- og kulturarrangementer, studie- og skiture samt en attraktiv lønpakke.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Artelia A/S
Østre Havnegade 18
9000
Aalborg
Tlf
2540 0352
Praktisk information
Oprettet
20-09-2023
Udløber
13-10-2023
Kviknummer
331578458
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Ingeniør og teknik, Jordbrug og miljø
Stillingsbetegnelse
Landinspektør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed