Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Backend-udvikler

Det Kgl. Bibliotek København

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-01-2020
Kontakt
Det Kgl. Bibliotek København
Søren Kierkegaards Plads 1
1221
København K
Tlf
33954557
Praktisk information
Oprettet
14-01-2020
Udløber
03-02-2020
Kviknummer
330157281
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
Programmør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Et moderne Nationalbibliotek er stadig bøger, aviser og læsesale – men det er også indsamling af det danske internet, petabytes af digital radio og tv, dansk-udviklede computerspil, machine learning på digitale aviser og andre data, digitalisering af århundred-gamle bøger, streaming af digital kulturarv til hele Danmark, samt meget, meget andet.
Er du den dygtige udvikler der vil være en del af at understøtte dette og være med til at løfte vores ambition om at være verdens bedste digitale bibliotek, interesserer du dig for det nyeste inden for IT og er du nysgerrig, dygtig og har initiativ, så skal du sende en ansøgning til os på Det Kgl. Bibliotek.


IT udvikling – om os:
Du kommer til at sidde i vores IT udviklingsafdeling, hvor vi er 30 medarbejdere fordelt mellem København og Aarhus. Så er København eller Aarhus inden for rækkevidde af din bopæl, så er det bare at sende en ansøgning. Vores værdier bygger på faglig udvikling, social respekt og rum til alle. Vi baserer vores hverdag på tillid og respekt, hvor det også er vigtigt med plads til humor, højt humør, hjemmebagt kage og socialt sammenhold. Vi arbejder tæt sammen med de øvrige afdelinger i biblioteket om de opgaver vi løser for dem, og forretningen ser os som den naturlige IT sparringspartner. Dette er grundstenene i alt, hvad vi laver - det vil du blive en del af.


Teknologier i fokus:
Vi arbejder i et teknisk fagligt miljø. Som backend-udvikler vil du primært arbejde med systemudvikling i Java understøttet af bl.a. Maven, Git, OpenShift og Linux. Du vil også arbejde sammen med vores Frontend-udviklere, som primært arbejder i JavaScript (AngularJS, Backbone, VueJS) og Drupal (PHP). Hvis du gerne vil kode Java og har erfaring eller forudsætninger og interesse, så kan du blive vores nye backend-udvikler.


Vi laver løsninger, der:

  • Understøtter digitalisering – af alt fra postkort til kassettebånd
  • Indsamler digital kulturarv, som den danske del af World Wide Web, digital musik, tv, aviser, bøger og lydbøger, med mere – vores arkiv måles i petabytes og vokser dagligt med flere terabytes.
  • Bevarer vores digitale kulturarv for eftertiden – så danskerne i år 2050 kan se hvordan internettet så ud i 2005, eller høre, hvad der blev sendt i radioen i 1980
  • Formidler vores digitale kulturarv så alt fra bøger til computerspil bliver formidlet til borgere og forskere – vi laver både løsninger til at læse Søren Kierkegaards værker og til at datamine høstede internetsider.

Hvem er du:
Du har læst dette, tænker det er spændende og noget du gerne vil være en del af. Du er en dygtig backend udvikler. Du vil gerne være med i et team, og du kan lide, at omgås IT-kollegaer, men vil også glæde dig til at arbejde sammen med alle de gode kollegaer i de andre afdelinger på Det Kgl. Bibliotek. Du er opsat på, sammen med dine kolleger, at lave IT-løsninger der bidrager til et fantastisk bibliotek.
Har du spørgsmål? Ring til Kåre Fiedler Christiansen, tlf. 2566 2359.


Løn- og ansættelsesvilkår:
Stillingen er på fuld tid. Ansættelse vil ske i henhold til relevant overenskomst med Finansministeriet og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation. Du skal være indstillet på at aflevere straffeattest på anmodning.
Alle kvalificerede, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge.


Ansøgning:
Ansøgning med CV samt dokumentation for uddannelse og andre relevante bilag skal være fremsendt senest 3. februar 2020. Vi indkalder til samtale umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.
Stillingen kan kun søges elektronisk via linket ’søg stillingen’. Ved eventuelle tekniske problemer, kontakt venligst HR Manager Talent Solutions Support på 7244 0644.
Læs mere om Det Kgl. Bibliotek.

Det Kgl. Bibliotek er Danmarks nationale bibliotek. 800 medarbejdere er optaget af at bevare og formidle kulturarv og sikre viden til uddannelse, forskning, oplysning og oplevelse. Et bredt publikum besøger hver dag Det Kgl. Biblioteks mange betjeningssteder og endnu flere benytter de digitale kanaler og services. Biblioteket hører under Kulturministeriet og omsætter årligt for 650 mio. kr.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Det Kgl. Bibliotek København
Søren Kierkegaards Plads 1
1221
København K
Tlf
33954557
Praktisk information
Oprettet
14-01-2020
Udløber
03-02-2020
Kviknummer
330157281
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
Programmør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed