Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

B2B payment advisor- B2B Betalingsrådgiver (m/f/d)

NETS Denmark A/S

Ballerup, Storkøbenhavn

Indrykket
17-11-2023
Kontakt
NETS Denmark A/S
Lautrupbjerg 10
2750
Ballerup
Tlf
29482752
Praktisk information
Oprettet
17-11-2023
Udløber
17-12-2023
Kviknummer
331581493
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
B2B Salgskonsulent
Sprog
Dansk Læse/ tale

Firmabeskrivelse
Lyder det interessant for dig at arbejde hos en af Europas største fin-tech-virksomheder? Har du lyst til at blive medlem hurtigt voksende team, i et internationalt miljø, hvor du får tonsvis af muligheder for at udvikle dig selv og samarbejde med kolleger fra hele Europa? Hvis ja, er du på det rigtige sted!

Nets er en del af Nexi-gruppen. Som gruppe kommer vi fra fusionen og integrationen af Nexi, Nets og Sia; med en tilstedeværelse i mere end 25 lande, mere end 10.000 ansatte i hele Europa og erfaring på markedet for mere end 80 år. Vi giver ubegrænsede vækstmuligheder for vores medarbejdere og vores kunder.

Jobbeskrivelse
Hvorfor slutte sig til os i 2023?

Tænk bare på alle de virtuelle indkøbsplatforme, netbutikker, digitale tegnebøger, QR-kodebetalinger og den kontaktløse betalingsteknologi, der står bag dem; det er alt den teknologi, vi bruger dagligt, den teknologi, der vil markere vores fremtid. Ved at blive en del af vores team vil du forme fremtiden for digital banking med os, og arbejde i et moderne, innovativt og konstant foranderligt miljø. Da vi kommer fra fusionen af adskillige virksomheder globalt, er muligheden for at vokse, lære og dele ekspertise med kolleger på tværs af hele organisationen enorm.

Du bidrager med evner, ambitioner og det lille personlige twist, som får os til at lykkes. 

Når man arbejder på at ændre fremtidens betalinger, er det ikke kun kompetencer og ambitioner, der får jobbet gjort, det er den fulde pakke du bringer med dig på arbejde. Din professionelle skarpsindighed og erfaring, præger dine kvalifikationer, men det er din personlighed, der gør forskellen for at lykkes i denne rolle.

Du kommer til at drive direkte salg

Som Betalingsrådgiver bliver du en del af et åbent og imødekommende fællesskab med dygtige kolleger. Du kan komme, som du er og være din bedste udgave i Nets. Du vil også finde friheden til at balancere et spændende job med livet uden for arbejdet.

Dine hovedopgaver og ansvarsområder er:

 • Foretage udgående salg via telefon eller fysisk ved møder ude hos kunden - så du kan levere en kundeoplevelse i verdensklasse.
 • At bidrage til teamet med et positivt sind og målrettet attitude.

Din hverdag vil være meget afvekslende.

Nogle dage vil primært bestå i at ringe ud til kunder eller tidligere kunder med henblik på interview omkring deres forretning fra vores lokation i Ballerup.

Andre dage vil du hoppe i en bil og sammen med dine 2 team kolleger køre ud og fysisk besøge forretninger med henblik på at sælge betalingsløsninger ind til dem som endnu ikke modtager f.eks. Dankort i deres forretninger.

Som opsøgende betalingsrådgiver kommer du således til at arbejde med en kombination af telesalg, kundeinterviews og opsøgende field sales. Det vil dreje sig om salg af betalingsløsninger som betalingsterminaler til mindre virksomheder.

Kvalifikationer
Færdigheder, motivation og det lille personlige twist får dig til at lykkes:

 • Du kan disciplinen Rådgivende Salg på rygraden.
 • Dine faglige kompetencer og erfaring udgør de fleste af dine kvalifikationer, men det er også din personlighed, der gør forskellen hos Nets.
 • Forhandlinger er noget, du nyder og du er ikke bange for at gå imod mængden
 • Du er holdspiller frem for alt. Men kan og har lyst til at arbejde selvstændigt
 • Som person er du nysgerrig af natur og utrættelig i at udforske alle muligheder for at tilfredsstille vores kunder og skabe salg
 • Du er motiveret og energisk og engagerer dig aktivt med dine kolleger og du føler dig lige godt tilpas på alle niveauer i organisationen, fra bestyrelseslokalet til postrummet

Dine kvalifikationer omfatter også:

 • Du har måske allerede en vis erfaring med B2B-salg eller stor interesse for at vokse som en førsteklasses sælger
 • Du har måske erfaring fra opsøgende salg (Field Sales)
 • Du er målrettet, aktiv og selvkørende du kan lukke salg og nå dine salgsmål
 • Du har gode kommunikationsevner over for kunder og kollegaer
 • Evne til hurtigt at forstå nye måder at arbejde på
 • Flydende i dansk og et godt niveau af professionelt engelsk

Yderligere oplysninger
Vi kan tilbyde dig:

 • Et dynamisk miljø og moderne værktøjer
 • Fantastisk team og kollegaer
 • Et stærkt produktudbud og et velkendt mærke på markedet
 • En konkurrencedygtig lønpakke med flere goder
 • Et internationalt arbejdsmiljø
 • Store udviklingsmuligheder indenfor Nets organisation

Ansøg nu!

Ved at forenkle betalinger og gøre det muligt for mennesker og virksomheder at opbygge tættere relationer og vokse sammen, bringer vi forandringer i livet for alle omkring os. At slutte sig til os betyder at blive en del af det internationale team, der aktivt skaber en lettere fremtid for enhver borger, bank og virksomhed. Ved at læse om denne jobåbning er du et skridt tættere på at nå dertil.

Hvis dette er det rigtige job for dig, hører vi meget gerne fra dig! Ansøg venligst hurtigst muligt. Vi vil gennemgå alle igangværende ansøgninger og lukke stillingen, så snart et nyt teammedlem er fundet.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
NETS Denmark A/S
Lautrupbjerg 10
2750
Ballerup
Tlf
29482752
Praktisk information
Oprettet
17-11-2023
Udløber
17-12-2023
Kviknummer
331581493
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
B2B Salgskonsulent
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed