Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Autoriseret psykolog søges til Familiehuset i Tårnby kommune

Tårnby Kommune

Tårnby, Storkøbenhavn

Indrykket
29-09-2023
Kontakt
Tårnby Kommune
Oliefabriksvej 2
2770
Kastrup
Tlf
+4532471823
Praktisk information
Oprettet
29-09-2023
Udløber
22-10-2023
Kviknummer
331578939
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Psykolog
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Brænder du for at arbejde helhedsorienteret og for styrkelse af indsatsen i Center for Børn og Familie i Tårnby Kommune til gavn for kommunens familier, børn og unge, så er dette job måske noget for dig?

Vi søger en autoriseret psykolog til at løfte familiebehandling i Familiehuset.

Er det noget for dig? Så tilbyder vi et stærkt og fagligt arbejdsfællesskab med dygtige kollegaer. Desuden er det et spændende job med forskellige typer opgaver og mange bolde i luften.

Familiehuset er organisatorisk placeret i Center for Børn og Familie, hvor det tværfaglige samarbejde omkring familier, børn og unge varetages. Alle opgaver i Familiehuset kommer fra Familierådgivningen. Opgaverne i Familiehuset består af familiebehandling, støttet og overvåget samvær samt kontaktpersons opgaver. Vi har også forældrekurser.

I Familiehuset er vi lige nu 16 medarbejder, 1 teamleder, og en leder, som også er leder for PPR.

Vores drøm er at skabe langt større sammenhængskraft og langt tættere forebyggende tværprofessionelt samarbejde i tæt samarbejde med familier, skoler og daginstitutioner.

Vi arbejder aktivt med at inddrage børn og familier, som forudsætter et tæt samarbejde med familierne og deres netværk. Vi skal desuden i gang med at implementere en metode til tidlig opsporing samt måling af effekt af indsatser (FIT). Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads, hvor vi hele tiden udfordrer og udvikler vores faglighed. Vi lægger vægt på kvalitet, høj faglighed, tæt tværfagligt samarbejde, og betragter forældre, børn og unge som vores vigtigste samarbejdspartner.

Vi tilbyder, at du
 • Bliver en del af et Familiehus med godt kollegaskab, hvor du har mulighed for løbende kollegial sparring samt supervision på opgaver.
 • Får mulighed for at arbejde helhedsorienteret sammen med engagerede og dygtige kollegaer på tværs af kommunen.
 • Er en del af en mindre kommune, hvor der er korte veje til samarbejdet med samarbejdspartnere.
 • Er en del af et hus som løfter i flok, hvor åbenhed, sammenhold, humor og stabilitet vægtes højt.
 • Får mulighed for at udvikle dig fagligt.
 • Får en mentor i Familiehuset, når du starter, som i opstarten vil hjælpe at introducere dig til Familiehuset og kommunen samt planlægning og faglig sparring.
 • Deltager i supervision 2 gange om måneden.
Vi forventer, at du
 • Er uddannet cand.psych.aut.
 • Sætter værdi til det tværfaglige samarbejde, idet vi samskaber viden og indsatser på tværs af faglighederne.
 • Har erfaring med den systemiske, narrative og LØFT orienteret tænkning og praksis.
 • Kan arbejde selvstændigt og struktureret i tæt samarbejde med dine kollegaer, samarbejdspartnere og familierne.
 • Er fleksibel i samarbejdet med borgerne, kollegaer og samarbejdspartnere.
 • Har mulighed for at arbejde fleksibelt i hverdage for at kunne møde borgeren bedst.
 • Er interesseret i at arbejde helhedsorienteret og har mod på at medvirke til at udvikle processer og metoder i afdelingen.
 • Har gode skriftlige kompetencer, som beskriver din indsats og praksis med borgerne.
Løn- og ansættelsesvilkår

Der er tale om en fast stilling på 32 timer med start 1. december 2023.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst efter forhandling. Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere arbejdssteder. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest og indhentes børneattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

På kommunens hjemmeside www.taarnby.dk kan du læse mere om strategierne på børneområdet.

Tårnby Kommune tilbyder en række personalegoder. Disse kan ses her.

Yderligere oplysninger

Ansøgningsfristen er den 22.10.23. Samtalerne afholdes i uge 43. Samtalerne afholdes på Tårnby Rådhus.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til Team leder Simon Olsen på mail: sol.bk@taarnby.dk tlf.: 30760348, eller leder af Familiehuset Stine Wennemoes Lundbak på swl.bk@taarnby.dk

Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.

Behandling af personoplysninger

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Center for HR. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. Send e-mail sikkert: Link til Borger.dk
Telefon: 3247 1230. Ved brev: Tårnby Kommune, Center for Udvikling og Digitalisering, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: ”Databeskyttelsesrådgiver”.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Tårnby Kommune
Oliefabriksvej 2
2770
Kastrup
Tlf
+4532471823
Praktisk information
Oprettet
29-09-2023
Udløber
22-10-2023
Kviknummer
331578939
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Psykolog
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed