Gem annonce

Automationsingeniør / Automationsspecialist

Palsgaard

Vejle, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
17-11-2023
Kontakt
Palsgaard
Palsgaardvej 10
7130
Juelsminde,
Danmark
Tlf
76 82 76 82
Praktisk information
Oprettet
17-11-2023
Udløber
17-12-2023
Kviknummer
331581504
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Automationsingeniør
produktionsingeniør (automationsingeniør)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Brænder du for at arbejde med automationsteknologi, og vil du være del af et dedikeret team, hvor vi sammen udvikler og drifter de bedste løsninger til Palsgaards fabrikker globalt?

For at understøtte Palsgaards vækststrategi udvider vi nu vores automationsteam i Global Production Development og søger derfor en automationsingeniør/specialist med gå-på-mod og motivation for at arbejde med automationsprojekter.

I automationsteamet er vi pt. 6 kolleger, der vægter det faglige fællesskab højt og proaktivt støtter op om, at vores produktion altid kører optimalt. Vi anvender Siemens og Rockwell PLC udstyr samt Wonderware og Rockwell SCADA-systemer, og brænder du for at arbejde med f.eks. SQL, OPC DA/UA, TCP/IP, TCP Sockets, VLAN, Ethernet/IP, Profinet, Modbus, Windows Servers, RDP, VMWare, S88, S95, MES, ERP Integration og .NET vil der i stillingen blive rig mulighed for dette. Vi sørger for at klæde dig godt på til at bruge systemerne, løse opgaverne og indgå i projekterne.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Koordinering, afklaring, projektledelse, programmering i forbindelse med nye anlæg.
  • Opgradering, udskiftning af automation udstyr / software.
  • Deltage i udarbejdelse af krav, funktions- og designspecifikationer.
  • Analysere og dokumentere fejlårsager og iværksætte afhjælpning.

Der er mulighed for op til 20-30 rejsedage årligt, da vi yder support til vores fabrikker bl.a. i Malaysia og Holland. Stillingen er geografisk placeret i Juelsminde med mulighed for fleksibilitet i form af hjemmearbejde, og du vil referere til Automation Manager, Jesper Rasmussen. Du vil som kollega i teamet indgå i vores vagtordning.

Kandidatprofil:

Vejen til stillingen kan være mange, men vi forestiller os, at du har en el-teknisk baggrund som f.eks. elektriker, stærkstrømstekniker eller automationstekniker alternativt kommer du med en ingeniørbaggrund med ønske om at arbejde med automationsteknologi.

I det daglige vil du få en bred kontaktflade på tværs af mange faggrupper, og det er derfor afgørende, at du formår at kommunikere på alle niveauer i et driftsmiljø, hvor hensynet til produktionen kommer i første række. Vi har tillid til, at du i stor grad selv planlægger din dag og tager ansvar for dine opgaver og samtidig forstår vigtigheden af internt samarbejde i afdelingen, hvor man i fællesskab skaber de bedste løsninger.

Du har en proaktiv og struktureret tilgang til tingene, og besidder et godt overblik, samtidig med at du har sans for detaljerne og kan identificere dig med vores værdisæt; Loyalitet, Ansvarlighed og Engagement. Da vi arbejder internationalt, forudsætter stillingen gode dansk og engelskkundskaber både i skrift og tale.


Som ny kollega kan vi tilbyde dig:

  • Gode arbejdsforhold, herunder en 7. friuge, sundhedsforsikring, massageordning, kantineordning og en god personaleforening med masser af aktiviteter.
  • Overskudsdeling i form af en ekstra pensionsordning.
  • At du bliver en del af en global CO2 neutral produktionsvirksomhed, hvor vi i den kommende 5 års strategiplan ser ind i en årrække med store udvidelser både i Danmark og i datterselskaber.
  • Rig mulighed for personlig og faglig udvikling nationalt og globalt.
  • Et internationalt miljø med kunder og kolleger over hele verden.
  • Et socialt velfungerende miljø med en familiær atmosfære/uformelt miljø, beliggende i en smuk natur ved Palsgaard Gods.

Vi glæder os til at høre fra dig:

Lyder stillingen som noget for dig? Hvis ja, så modtager vi meget gerne dit CV hurtigst muligt bemærk, vi har blot brug for et fyldestgørende CV, som behandles i fuld fortrolighed.

Vi afholder samtaler løbende og forbeholder os retten til at tage stillingsopslaget ned, når den rette kandidat er fundet. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jesper Rasmussen på tlf. 6197 2342.

 

Om Palsgaard

Palsgaard A/S er en international virksomhed, og vi er verdens eneste full-service emulgator- og stabilisator virksomhed der udvikler bæredygtigt producerede ingredienser med specialiserede egenskaber til fødevareindustrien, polymer, dyrefoder og kosmetik. Vi opfandt emulgatoren til fødevarer for 100 år siden, og vi er stadig førende inden for udviklingen af emulgatorer og stabilisatorer.

Vi er stolte af at være den første virksomhed i branchen, der opnåede CO2-neutralproduktion, og alle vores emulgatorer og stabilisatorer bliver nu fremstillet på CO2-neutrale fabrikker på globalt plan.

Markedsføring af produkter sker globalt via et netværk af datterselskaber, joint ventures og agenter. Palsgaard A/S indgår sammen med datterselskaber og andre virksomheder, bl.a. Nexus A/S, i den selvejende institution Schou-Fondet på godset Palsgaard ved Juelsminde mellem Horsens og Vejle. Palsgaard virksomhederne har i Danmark ca. 400 medarbejdere og ca. 300 medarbejdere fordelt globalt i datterselskaber.

Læs mere om Palsgaard på vores website: www.palsgaard.com

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Palsgaard
Palsgaardvej 10
7130
Juelsminde,
Danmark
Tlf
76 82 76 82
Praktisk information
Oprettet
17-11-2023
Udløber
17-12-2023
Kviknummer
331581504
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Automationsingeniør
produktionsingeniør (automationsingeniør)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce