Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Automationsingeniør

Eltronic A/S

Ballerup, Storkøbenhavn

Indrykket
06-06-2023
Eltronic A/S
Brydehusvej 30
2750
Ballerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-06-2023
Udløber
14-06-2023
Kviknummer
331567971
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Automationsingeniør
Sprog
Dansk Læse/ tale

Brænder du for at arbejde med programmering og automation i en virksomhed i en rivende udvikling?
For at imødekomme vores kunders behov og en stigende efterspørgsel, søger vi nye Automationsingeniør-kollegaer, der skal være med til at udvikle innovative løsninger. Du vil få en stor indflydelse på dit arbejde, og du får et ansvar, der matcher dine kompetencer i både større og mindre projekter. Høj faglighed, visionær tænkning, vidensdeling og teamwork er blot nogle af de nøgleord, der beskriver afdelingen.

En del af automations-teamet i Eltronic A/S Ballerup        
Du bliver tilknyttet vores kontor på Brydehusvej 30 i Ballerup i et team med 20+ dygtige og inspirerende kollegaer. En typiske arbejdsdag kan bestå af mindre selvstændig opgaver eller store projekter som en del af et projektteam. Der er gode udviklingsmuligheder for dig både på det faglige og personlige plan, og der er altid mulighed for at sparre med en kollega, da vi løfter i flok.

 

                   Automationsteamet er en bred faglighed. Det er en prioriteret, at man er klædt på til opgaverne enten i form af sidemandsoplæring, kurser ol. Eltronics størrelse fordrer store projekter med høj kompleksitet, som bliver løst i teams, hvor man løfter i flok. - Automation Engineer, Robot Specialist
 

Stillingen er baseret på 37 timer, og du refererer til Manager Industriel IT & Automation.

Dine primære arbejdsopgaver bliver

  • Udvikle unikke løsninger med fremtidens teknologier i samarbejde med vores kunder.
  • Udføre programmeringsopgaver.
  • Udarbejde specifikationer og teknisk dokumentation, samt rapportering og opfølgning af projekter.
  • Deltage i indkøring og tests i DK og udland, herunder fejlfinding og analyseopgaver hos kunden. Rejseaktivitet må forventes under hensyntagen til work-life balance.

Faglige kvalifikationer

  • Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund kombineret med flere års erfaring med automation.
  • Erfaring med programmering og fejlfinding til PLC udstyr. (Siemens/Rockwell er en fordel)
  • Du er struktureret i dit arbejde og får eksekveret på projekterne og ud fra kvalitetsledelsessystemet.

Personlige kvalifikationer

  • Du er serviceminded, selvstændig, fleksibel og omhyggelig.
  • Du evner at opbygge gode relationer til dine kunder.
  • Stort fokus på at løse opgaverne på bedst mulig vis. 

Vi tilbyder
Det er vigtigt for os, at alle medarbejder trives i deres job, derfor vil du opleve en stor velvilje til at hjælpe, udfordre, men også tilpasse dine arbejdsopgaver efter kompetencer og interesser. Derudover vil du opleve, at vi stoler på dig som medarbejder, og du derfor har en stor indflydelse på dit arbejde. Kontoret summer af liv, og danner rammerne for udvikling, sparring og højt humør i dagligdagen. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med blandt andet telefoni, medarbejderbredbånd og sundhedssikring.

                   Som småbørnsfamilie sætter jeg meget pris på, at Eltronic A/S prioriterer familielivet hvor det ikke altid er nemt at få enderne til at mødes, der bliver man mødt af en meget stor frihed og fleksibilitet i Eltronic A/S. Automation Engineer, Robot Specialist


Danmarks førende automationshus

Eltronic A/S er en ingeniørvirksomhed med mere end 20 års erfaring med produktionssystemer og automation. Vores mål er at være kundernes foretrukne partner samt at øge deres globale konkurrenceevne og bæredygtighed. Eltronic A/S beskæftiger mere end 190 ingeniører og teknikere inden for en bred vifte af discipliner og med mange forskellige kompetencer. 

Eltronic A/S er en del af Eltronic Group koncernen - et ingeniørfirma som leverer intelligente specialløsninger i tæt kontakt med vores kunder og hjælper med at øge deres konkurrenceevne og skabe en bæredygtig forretning.

Spørgsmål og ansøgning
Vi afholder samtaler løbende, men venter gerne på de rigtige kandidater. Send os din ansøgning og fortæl os, hvorfor det netop er dig vi skal møde.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte, Manager Industriel IT & Automation, Morten Enemark Jørgensen på tlf.: +45 27 24 60 12 eller på mail: MEJ@eltronic.dk

Ansøg nu
Eltronic A/S
Brydehusvej 30
2750
Ballerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-06-2023
Udløber
14-06-2023
Kviknummer
331567971
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Automationsingeniør
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed