Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Automation Engineer

Nature Energy

Aarhus, Østjylland

Indrykket
24-08-2023
Nature Energy
Agro Food Park 26, 3.
8200
Aarhus
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-08-2023
Udløber
23-09-2023
Kviknummer
331576281
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Automationsingeniør
Automation Engineer
produktionsingeniør (automationsingeniør)
Sprog
Dansk Læse/ tale

El-teknisk support og udvikling af nye løsninger til storskala biogasanlæg

Som Automation Engineer bliver du del af et kompetent team med 5 kollegaer i afdelingen Operations Support, der vægter den daglige sparring højt. Afdelingen har ansvaret for at udvikle nye løsninger, forbedre allerede etablerede arbejdsgange samt reducere og afhjælpe driftsmæssige udfordringer på vores biogasanlæg.

Du får en afvekslende hverdag, hvor dine opgaver spænder fra implementering af Best practice og support fra kontoret til opsætning af nye løsninger ude på vores anlæg. Blandt dine opgaver kan også nævnes:

  • PLC programmering og autogenerering af PLC-program, primært Siemens S7
  • SCADA-konfiguration, primært IGSS
  • Definere og tænke løsninger på tværs af alle anlæg nationalt såvel som internationalt
  • Sparring af automations, elektriske og mekanisk design ændringer

Alt afhængig af din baggrund og erfaringer, er der mulighed for at indtræde i en specialiseret rolle inden for det el tekniske felt, hvor du arbejder med design af elinstallationer for maskiner og PLC/SCADA-programmering. Her er erfaring og kendskab med S7 et stort plus. På sigt vil Rockwell også være relevant.

Stillingen kan bestrides fra vores kontor i Odense, Støvring eller ved Agro Food Park i Århus. Du kan hertil forvente, at du kommer til at bruge tid på vores biogasanlæg nationalt såvel som internationalt.

Imødekommende og logisk tænkende profil med automationserfaring

Du har formentlig en baggrund som maskinmester, ingeniør, automationsteknolog eller lignende. Derudover er det en fordel, hvis du allerede har erfaring fra en tilsvarende stilling.

Som person er du kendetegnet ved at have en ambitiøs og professionel tilgang til dine opgaver. Du er imødekommende og god til at komme i mål med de givne opgaver. Du formår at indgå engageret i teamarbejde såvel som at levere i en selvstændig og systematisk rolle.

Da dine opgaver både foregår på kontoret og ude på vores anlæg, er det afgørende, at dine kolleger rundt i Nature Energy ser dig som en samarbejdspartner, der har vilje, evnen og lysten til at hjælpe med at løse problemstillingerne bredt.

Hvorfor blive en del af Nature Energy

Nature Energy er verdens største producent af grøn bæredygtig biogas. Vi ejer og driver allerede i dag 13 biogasanlæg i Danmark samt et i Frankrig, og vi forventer kraftig vækst i de kommende år, hvor vi vil udvikle og opføre et stort antal nye store biogasanlæg i en række europæiske lande samt Nordamerika.

Du bliver en del af Nature Energy, hvor du vil opleve en høj ekspertise og høje ambitioner inden for biogasproduktion. Du vil blive en del af en kultur, som er karakteriseret ved at være innovativ og ambitiøs i forhold til vores vækst. I dag er vi mere end 500 dedikerede medarbejdere rundt omkring i Europa, USA og Danmark, hvor størstedelen af os sidder i Odense og Støvring.

Nature Energy tilbyder en arbejdsplads med en spændende, alsidig og udfordrende hverdag, hvor der er høje ambitioner for både organisationen og din faglige og personlige vækst. Derudover vil du opleve en nærværende ledelse og en uformel hverdag.

Du kan læse mere om Nature Energy på www.natureenergy.dk

Interesseret?

Dit team og resten af Nature Energy glæder sig til at få dig med på vækstrejsen, så skynd dig at søge stillingen! Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Head of Technical Support Steen Dessau Arp Hansen på tlf.: 61 42 13 08.

Vi gennemgår ansøgningerne løbende, så send din ansøgning og dit CV snarest via vores online ansøgningsformular ved at klikke på Søg stillingen nedenfor.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Nature Energy
Agro Food Park 26, 3.
8200
Aarhus
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-08-2023
Udløber
23-09-2023
Kviknummer
331576281
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Automationsingeniør
Automation Engineer
produktionsingeniør (automationsingeniør)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed