Vil du være med til at sætte fokus på en tidlig indsats for unge, der grundet psykiske, personlige og sociale udfordringer, har svært ved at gennemføre en ungdomsuddannelse?
Så er det måske dig, der er vores nye kollega i Unges Psykologiske Center Nordvestsjælland (UPCN) fra 1. november eller snarest derefter.
Vi er en velfungerende psykologordning på 13. år, der består af 5 psykologer, der arbejder forebyggende med at sikre trivsel og fastholdelse af unge på ungdomsuddannelserne. Kerneydelsen er at have kortere samtaleforløb med eleverne på de ungdomsuddannelser, som er med i ordningen. Dertil forekommer også forældreinddragelse, hjælp til viderehenvisning, kontakt til læge/psykiatri og supervisionsopgaver.
Målgruppen er bred, da vi har elever fra både FGU, VUC, STX, HTX, HHX, SOSU og EUC. Dette betyder også, at vi arbejder med en lang række forskellige problemstillinger, og vi ser os selv som specialister i udfordringer i ungdomslivet.
Problematikkerne spænder meget bredt så du skal have mod på at arbejde med alt fra selvmordstanker og selvskade til kærestesorg og manglende motivation.
Dagligdagen foregår ude på uddannelsesinstitutionerne og vi bestræber os på, at psykologerne er på de samme skoler, og ikke mere end to /tre matrikler i løbet af en uge. På en almindelig arbejdsdag forventes det, at der gennemføres op til 5 samtaler. Hos os får du mulighed for at fokusere på kerneopgaven, samtalearbejdet med de unge. Der er stor fleksibilitet i arbejdsdagen, og du vil som vores nye psykolog have mulighed for frit at tilrettelægge din arbejdsdag indenfor skolens åbningstider. Dette medfører ligeledes, at vi følger skolernes ferieplan.
En stor del af arbejdsdagen foregår individuelt, og det er derfor afgørende, at du trives med at arbejde selvstændigt og samtidig er god til at søge sparring når behovet opstår. Der er metodefrihed i arbejdet, og du har mulighed for at sætte dit eget præg i arbejdet.
Én dag ugentligt mødes vi i psykologgruppen til blandt andet supervision internt i gruppen. Derudover mødes vi på skolerne i løbet af ugen, så meget det kan lade sig gøre. Vi er en organisation med højt til loftet og hvor vi passer på hinanden.
Udover den ugentlige interne supervision, har vi ekstern gruppesupervision, samt individuel supervision efter behov.
UPCN er finansieret af kommunerne Odsherred, Kalundborg og Holbæk samt ungdomsuddannelser i Nordvestsjælland. Ordningen er organiseret i AUBO Holbæk Kommune.
Det er et krav, at du er uddannet psykolog (cand.psych. eller cand.pæd.psych.), og et plus hvis du er autoriseret.
Vi håber at du:
- brænder for at arbejde med unge
- finder det vigtigt at unge tager en uddannelse
- har erfaring med at gennemføre samtaler med unge
- har erfaring med udredning
- har kendskab til ungdomsuddannelserne
- har kendskab til psykiatrien
- trives med selvstændigt arbejde
- er omstillingsparat, samarbejdsstærk og kan bevare et godt overblik i en kompleks virkelighed med mange aktører og opgaver
Vil du vide mere:
Du er velkommen til at kontakte psykolog og koordinator Laura Nyegaard på tlf. 7236 8815 eller leder Janne Næsborg på tlf. 7236 6157
Yderligere information om UPCN og vores arbejde kan også findes på www.upcn.dk
Løn og ansættelsesvilkår:
Stillingen er på enten 28 eller 35 timer ugentligt, men du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har ønsker til andet timetal. Lønnen er efter gældende overenskomst. Det er en forudsætning for jobbet, at du har kørekort og egen bil til rådighed. Opgaver i såvel Kalundborg, Odsherred og Holbæk kan forekomme.
Ansøgningsfrist:
Ansøgningsfrist er torsdag d. 12. oktober og der vil blive afholdt ansættelsessamtaler mandag d. 23. oktober
Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.
Holbæk Kommune er en kommune med en god balance med Holbæk By og de 17 lokalområder. Holbæk Kommune har ca. 73.700 indbyggere og 4.930 medarbejdere.
Holbæk Kommune har røgfri arbejdstid.
Holbæk Kommune er organiseret i seks kerneområder i stedet for traditionelle forvaltninger eller afdelinger som gør, at vi tilstræber at gøre op med strukturer og mønstre, som gør det bøvlet at yde en god og sammenhængende service. Kerneområderne kalder vi Aktiv Hele Livet, Arbejdsmarked, Uddannelse og Borgerservice, Læring og Trivsel, Social Indsats og Udvikling, Vækst og Bæredygtighed og Kultur, Fritid og Ungeliv. Kerneområderne understøttes af de tre stabsfunktioner Organisationsservice, Økonomi og Ledelsessekretariat og Kommunikation.