Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Arkitekt/landskabsarkitekt til Byplan og Landskab

Gladsaxe Kommune

Gladsaxe, Storkøbenhavn

Indrykket
01-03-2023
Kontakt
Gladsaxe Kommune
Rådhus Alle 1
2860
Søborg
Tlf
39575000
Praktisk information
Oprettet
01-03-2023
Udløber
05-03-2023
Kviknummer
331478797
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Design, arkitektur og grafisk arbejde
Stillingsbetegnelse
Arkitekt
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Bygge og anlæg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Byplan og Landskab er et team, hvor man hurtigt føler sig hjemme, og hvor snakken over bordet og mellem møderne betyder lige så meget som opgaverne. Det er et meget kompetent team, der hjælper hinanden, et team med høj faglig stolthed og et team, der bruger alle planlægningens værktøjer til at skabe en bedre by”. Sådan siger en højt værdsat, dygtig kollega, som har valgt at prøve noget helt andet end at arbejde i en kommune, om os.

Hvem søger vi?
Hvis du er en engageret arkitekt eller landskabsarkitekt, der brænder for at være med til at udvikle en bykommune, at omsætte strategier og politikker til lokalplaner for konkrete byggerier og byrum med høj arkitektonisk kvalitet, så skal du vælge at søge stillingen hos os.

Du skal have stærke kompetencer inden for rumlig og arkitektonisk forståelse og du vil arbejde med byomdannelse og blandet by i en kompleks kontekst. Du har en stærk strategisk forståelse og kan omsætte det til fysisk planlægning, og du ser muligheder i at samarbejde om at tilgodese flere dagsordener. I nogle tilfælde vil du også skulle følge planerne ind i byggesagen. Du får derfor en stor kontaktflade i og uden for organisationen - til borgere, virksomheder, foreninger og samarbejdspartnere. Alle projekter udformes i løbende dialog med kolleger, eksterne parter og det politiske niveau.

Ud over lokalplanlægning må du gerne have lyst til at indgå i arbejdet med miljøscreening og miljøvurdering. Vi vil gerne udvikle miljøscreening/vurdering til et konstruktivt redskab hvor vi fra start kan indtænke bedre løsninger i vores projekter og planlægning. Vi søger en profil som samtidig har evne til at formidle komplekse problemstillinger og fagligt stof på en let forståelig måde for hele teamets fagområde.

Du vil ud over ovenstående primært komme til at arbejde med

 • Implementering af arkitekturpolitikken i politiske dagsordener, arbejdsprocesser og konkrete lokalplanbestemmelser
 • Projektledelse inden for et bredt spektrum af lokalplansager
 • Dialog om og udvikling af projekter med bygherrer, konsulenter og kolleger i forhold til at fremme bæredygtige, kvalitative og æstetiske løsninger.

Vi forventer, at du
 • Sender en motiveret ansøgning, som ikke fylder mere end 1 A4 side
 • Præsenterer dine skriftlige formidlingskompetencer i hvordan du formulerer dig i ansøgningen
 • At du vedhæfter et CV, hvori du fremhæver, hvad du har lavet og hvilke resultater eller effekt din indsats har udmøntet sig i
 • I ansøgningen skal du gøre rede for følgende spørgsmål:
  • Hvordan viser du engagement og at du brænder for at skabe en by med kvalitet?
  • Hvilken type projektleder er du? Hvad er vigtigt for dig som projektleder? (hvis du aldrig har været projektleder før, så forestil dig at have ansvaret for udførelse af en hvilken som helst opgave og besvar spørgsmålet)
  • Hvilke erfaringer har du med at arbejde sammen med andre fagligheder? Og hvad betyder det for dig?
  • Hvad anser du for at være det vigtigste i vores arkitekturpolitik? Hvorfor og hvordan kan du bidrage til at implementere det?

Om Gladsaxe
Byrådet i Gladsaxe er optaget af strategisk byudvikling. Som planlæggere skal vi bidrage til at løfte Byrådets strategiske dagsordener i forhold til byens udvikling, klimatilpasning, social balance og de øvrige mål i vores Gladsaxestrategi, hvor vi tager udgangspunkt i FN’s verdensmål. Med vores arkitekturpolitik ”Gladsaxe for mennesker” ønsker vi at udvikle byen med fokus på den menneskelige skala, stedets identitet og den bæredygtige udvikling. Sammen med stadsarkitekten arbejder vi for at omsætte arkitekturpolitikken og de øvrige strategier til lokalplaner, der medvirker til en grøn og levende by, og som sikrer byrum og bygninger med høj arkitektonisk kvalitet.

Du vil blive en del af team Byplan og Landskab, et engageret team i By- og Miljøforvaltningen, hvor vi p.t. er 13 medarbejdere. Så hvis du ønsker dig en dynamisk arbejdsplads, med fokus på faglig udvikling og tværfagligt samarbejde med gode kolleger, så send os en ansøgning.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat i en fast stilling med 37 timer om ugen.

Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst med mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer. Tiltrædelse 1. maj 2023.

Yderligere oplysninger
Vil du høre mere om stillingen, så kan du kontakte byplanlægger Sofie Aagaard på telefon 39 57 58 53, teamleder for Byplan og Landskab Pernille Hummelmose på telefon 39 57 50 46 eller byudviklingschef Jana Eger Schrøder på telefon 20 41 13 61.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning med relevant dokumentation senest søndag 5. marts 2023 kl. 23.59.

Første samtalerunde vil blive afholdt torsdag 16. marts 2023, og anden samtalerunde vil blive afholdt fredag 24. marts 2023.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Gladsaxe Kommune
Rådhus Alle 1
2860
Søborg
Tlf
39575000
Praktisk information
Oprettet
01-03-2023
Udløber
05-03-2023
Kviknummer
331478797
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Design, arkitektur og grafisk arbejde
Stillingsbetegnelse
Arkitekt
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Bygge og anlæg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed