Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Area Sales Manager til HMJ Design A/S

MatchMind A/S

Rebild, Nordjylland

Indrykket
26-06-2019
Kontakt
MatchMind A/S
Chr. X's Vej 56-58
8882
Fårvang
Praktisk information
Oprettet
26-06-2019
Udløber
19-07-2019
Kviknummer
330030757
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing
Stillingsbetegnelse
Salgskonsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi), Ikke angivet (Konsulent og rådgivning)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du lyst til at arbejde med B2B eksportsalg til Zoo-branchen i Europa?

På vegne af HMJ Design A/S søger vi en Area Sales Manager, der skal varetage salget af virksomhedens produkter og nøglefærdige projektløsninger til zoologiske haver i hele Europa (primært Tyskland).

Du får kontor i Gl. Skørping og vil derfra planlægge dine salgsbesøg i Tyskland, og dit fokus vil være på at udbygge kontakten og relationen til eksisterende kunder samt salg til nye potentielle kunder.

Arbejdsopgaverne og dine kompetencer

Du bliver del af et mindre og solidt firma, som med mange år i branchen er kendt for at levere kvalitetsløsninger til zoologiske haver worldwide. Du får ansvar for dine egne projekter, og vil i den forbindelse være involveret i hele salgsprocessen, fra første forespørgsel, til afdækning af behovet, indkøb hos leverandører, logistik, kvalitetssikring ude hos kunden, løbende opfølgning og afslutning af opgaverne.

Der vil være cirka 50 rejsedage om året i Tyskland fordelt på kundebesøg og messer. Du planlægger selv alt omkring hvornår dagene ligger, og hvor salgsindsatsen er mest effektiv.

Din arbejdstid vil være ligeligt fordelt på flg.;

  • Langsigtede salgsmæssige indsatser (kanvassalg, opfølgning på leads og tidligere besøg)
  • Daglige kontoropgaver, såsom ordrehåndtering, fakturering m.m.
  • Udvikling af salgsprocessen, sparring med kollegaer og vidensdeling (i starten med stor fokus på oplæring)

Vi søger en person, som med entusiasme og gå-på-mod kan udbygge det tyske marked, og med tålmodighed arbejde med kunder, som har tidshorisonter på mellem 12-24 måneder på deres projekter. Salget af produkter har en kortere tidshorisont, så variationen gør, at du vil opleve succes både på den korte og lange bane.

Der lægges stor vægt på følgende;

  • Flydende tysk og engelsk i skrift og tale
  • Fleksibel i forhold til rejseaktivitet
  • Udadvendt, proaktiv, lærenem og nysgerrig
  • Selvstændig og god til at skabe tillid

Du har sikkert arbejdet med salg i tidligere jobs, eller også har du lysten til det og brænder for salgsfasen. HMJ Design giver dig en grundig oplæring og løbende mulighed for sparring med kolleger. Det vigtigste er, at du brænder for opgaven og har viljen til at ville lykkes. HMJ Designs unikke og konkurrencedygtige kvalitetsløsninger hjælper dig godt på vej - så muligheden for succes er stor!

Virksomheden tilbyder dig

Job i en spændende og mindre virksomhed, hvor du får direkte indflydelse på din arbejdsdag, opgaver og egen succes. God fast løn og flekstid samt gode erfarne kollegaer, der gerne vidensdeler og sparrer.

Klik på "Søg stillingen" til højre, hvis du ønsker at komme i betragtning til dette job. Når du klikker på linket føres du automatisk over i MatchMinds system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades. Vi får automatisk besked, når materialet er uploadet. Det er vigtigt, at du følger denne fremgangsmåde, idet vi på denne måde kan tilbyde en langt bedre sikkerhed og dermed højere beskyttelse af dine personoplysninger, end hvis du eksempelvis sender dokumenterne i en usikret e-mail. Vi har ligeledes brug for dit samtykke til bl.a. at dele dine oplysninger med den virksomhed, vi rekrutterer på vegne af, og dette kan vi sikre ved, at du benytter ovennævnte fremgangsmåde.

Læs mere på www.hmj-design.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
MatchMind A/S
Chr. X's Vej 56-58
8882
Fårvang
Praktisk information
Oprettet
26-06-2019
Udløber
19-07-2019
Kviknummer
330030757
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing
Stillingsbetegnelse
Salgskonsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi), Ikke angivet (Konsulent og rådgivning)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed