Gem annonce

Arbejds- og organisationskonsulent/psykolog til Arbejdsmiljø og Trivsel, Aalborg Universitetshospital.

Region Nordjylland

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
07-04-2021
Kontakt
Region Nordjylland
Hobrovej 42A
9000
Aalborg
Praktisk information
Oprettet
07-04-2021
Udløber
22-04-2021
Kviknummer
330592150
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Specialkonsulent, offentlig administration
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Brænder du for at styrke det psykiske arbejdsmiljø i en stærk fagprofessionel kultur? Har du gennemslagskraft og er god til at skabe resultater med målet at gøre en forskel på Aalborg Universitetshospital? Så er du den nye kollega, vi søger til en fuldtidsstilling med tiltrædelse 1. juni 2021.

Vi søger en ny kollega, der finder motivation i en bred opgaveportefølje, hvor hovedvægten er på psykisk arbejdsmiljø og trivsel. Det er afgørende, at du kan se dig selv løse både større strategiske projekter og konkrete driftsopgaver. Du formår at motivere og understøtte den enkelte ansatte, arbejdsmiljøorganisationen og ledelsessystemet til fortsat læring og udvikling.
En særlig nærtstående opgave vil være at medvirke til at sikre en god proces i den forestående udflytning og ibrugtagning af vores nye hospital – Nyt Aalborg Universitetshospital.

Arbejdsmiljø og Trivsel er Aalborg Universitetshospitals interne arbejdsmiljøenhed. Vi arbejder på alle hospitalets matrikler.
Vi er organisatorisk en del af hospitalets administration og kontoret Strategi og HR. Strategi og HR er en centralt forankret stab, som arbejder på strategisk niveau med at løse mange strategi-, udviklings- og driftsopgaver. Kontoret består af fem funktionsområder, hvoraf Arbejdsmiljø og Trivsel er et af dem.  

Arbejdsmiljø og Trivsel’s mission er at være de ansattes naturlige samarbejdspartner inden for arbejdsmiljø med målet at fremme de ansattes trivsel, så hospitalets kerneydelse styrkes.
Vi samarbejder med Region Nordjyllands fælles HR-afdeling/Mennesker og Organisation og de andre regionale hospitaler for at skabe det bedst mulige arbejdsmiljø for hospitalets ansatte.  

Dine opgaver er som udgangspunkt at:

 • Rådgive og understøtte ansatte, arbejdsmiljøgrupper og ledelser om psykiske arbejdsmiljøproblemstillinger.
 • Gennemføre temadage, undervisning og organisationsudvikling fx i forbindelse med forandringer, stress og konflikthåndtering.
 • Afholde individuelle samtaler med ansatte i udfordrende arbejdssituationer, fx ved arbejdsrelateret stress.
 • Yde sparring til ledere om alle aspekter af arbejdet.
 • Være faglig ressourceperson i arbejdsgrupper med interne og eksterne samarbejdspartner.
 • Udvikle og gennemføre trivselsfremmende aktiviteter for de ansatte.
 • Drive og deltage i udviklingsprojekter samt daglige administrative driftsopgaver inden for arbejdsmiljøområdet.
 • Udvikle værktøjer og koncepter, der kan gøre ledere og medarbejdere i organisationen i stand til – også imellem konsulentbistand – at tage vare på deres arbejdsmiljø og arbejdsmiljøarbejdet.
Hvem er du?
 • Du har en akademisk uddannelse indenfor psykologi og gerne inden for arbejds- og organisationspsykologi.
 • Du har en bred viden om og kompetencer indenfor psykisk arbejdsmiljø og organisationsudvikling og gerne flere års erfaring fra en lignende stilling.
 • Du evner at facilitere processer og projekter, følge dem til dørs og er mere optaget af klinikkens succes end egen personlig status.
 • Du har forståelse for og lyst til at arbejde i en politisk styret organisation, gerne med erfaring fra arbejde på og med hospitaler.
 • Du er troværdig og er god til at skabe relationer på alle niveauer i organisationen.
 • Du har gode formidlingsevner både skriftligt og mundtligt.
 • Du har evnen til at arbejde selvstændigt og prioritere dine opgaver.
 • Du har lyst til teamwork med kolleger og samarbejdspartnere med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde – både i teamet men også med resten af kollegerne i organisationen.
Til gengæld tilbyder vi:
 • Syv kolleger, der på forskellig vis arbejder med at udvikle det gode arbejdsmiljø for alle ansatte på Aalborg Universitetshospital. I teamet vil du udgøre én af to arbejdsmiljø- og organisationskonsulenter/psykologer. Du vil få ledelsesmæssig reference til hospitalets sikkerhedsleder.
 • Gode muligheder for at komme med nye ideer og præge udviklingen af arbejdsmiljøarbejdet på hospitalet.
 • En arbejdsdag præget af tværfagligt og tværorganisatorisk samarbejde med mange forskellige enheder på hospitalet.
 • Gode muligheder for selv at præge opgaverne.
 • Flekstid og stor indflydelse på egen arbejdstilrettelæggelse – herunder mulighed for at arbejde hjemmefra, når det er til fordel for opgaveløsningen.
 • Et uhøjtideligt kollegialt miljø, hvor der lægges vægt på, at smil og grin hører med til arbejdsdagen.
Lyder dette som et job for dig, så send en motiveret ansøgning, hvor du fortæller om dig selv, dine kompetencer og din tilgang til arbejdsmiljøarbejdet.

Ansøgning, vedlagt cv og relevant dokumentation sendes via SØG JOB i annoncen.

Løn- og ansættelsesvilkår fastlægges efter forhandling med den relevante faglige organisation.

Kontakt sikkerhedsleder Oliver T.K. Harringer (20 11 14 46) eller psykolog Astrid H. Richter-Mikkelsen (21 78 25 77) for yderligere information om stillingen. Du er også velkommen til at skrive til os på otkh@rn.dk (Oliver Harringer) eller a.richtermikkelsen@rn.dk (Astrid H. Richter-Mikkelsen).

Vi skal have din ansøgning senest d. 22. april 2021.
Vi forventer at holde samtaler d. 26. april 2021. Indkaldelse til samtale er planlagt d. 23. april sent på eftermiddagen.

Samtalen vil indeholde dine refleksioner over konkrete cases, som du vil få udleveret på dagen. Derudover bedes du medbringe kontaktoplysninger på to referencer.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på www.rn.dk.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Region Nordjylland
Hobrovej 42A
9000
Aalborg
Praktisk information
Oprettet
07-04-2021
Udløber
22-04-2021
Kviknummer
330592150
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Specialkonsulent, offentlig administration
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce