Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ansvarsfuld og proaktiv udviklingsingeniør til udvikling af fremtidens løsninger indenfor hydraulik

Asgaard Recruitment

Rebild, Nordjylland

Indrykket
16-05-2023
Kontakt
Asgaard Recruitment
Normansvej 1
8920
Randers NV
Tlf
+45 21 90 09 72
Praktisk information
Oprettet
16-05-2023
Udløber
07-07-2023
Kviknummer
331568915
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Maskiningeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Bygge og anlæg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

HYCON - en virksomhed med en lang tradition og stor viden

HYCON A/S ligger i Støvring syd for Aalborg. Virksomheden blev stiftet i 2002 og udvikler, producerer og sælger hydraulisk håndholdt værktøj bestående af en række af powerpacks som drivkilde til et bredt udvalg af værktøjer som hamre, kapsave, kernebor og pæledrivere. Med en eksportandel på 99% afsætter HYCON sine produkter til forhandlere og OEM-kunder over hele verden. Virksomheden bygger på en lang tradition og viden om hydraulik.

HYCON er på en vækstrejse med et ambitiøst mål om at fordoble sin omsætning i løbet af de kommende år. Til at understøtte denne vækst gennem kontinuerlig udvikling af nye produkter indenfor hydraulik søger vi en idérig og nysgerrig udviklingsingeniør med stort drive til at drive udviklingsprojekter fra start til slut.

Sæt dit præg på fremtidens løsninger

Med direkte reference til Head of Operations bliver du en del af et erfarent og ambitiøst team bestående af Head of Operations, Head of R&D, en R&D Engineer og to kommende Mechanical Engineers, som alle beskæftiger sig med udvikling af nye produkter, kvalitet og løsninger.

Som en del af en mindre organisation vil du få en bred kontaktflade, og du vil i høj grad selv få indflydelse på dine daglige opgaver og dermed din egen faglige udvikling. Du vil få mulighed for at påtage dig et stort ansvar og drive udviklingsprojekter selvstændigt fra den endelige kravspecifikation til projektet er afsluttet. Dette indebærer alt fra forhandling med leverandører, dokumentationsarbejde og konstruktion i 2D og 3D til udvikling af prototyper, test, udarbejdelse af styklister og samarbejde med salg og marketing om implementering af produkterne. HYCON har en velafprøvet projektmodel, som vil understøtte dig i de forskellige faser i projektet.

Ansvarsfuld og initiativrig ingeniør eller produktionsteknolog med stort drive

Du har et stærkt personligt drive samt en evne og vilje til at sikre fremdrift i dine projekter. Det gør du blandt andet ved at tage ansvar for dine projekter samt ved at træffe de nødvendige beslutninger for at drive projektet fremad.

Du er fleksibel i din arbejdsgang og motiveres af forskelligartede opgaver. Du trives med at løse mindre opgaver ad hoc sideløbende med, at du arbejder på et eller flere større udviklingsprojekter.

Du er initiativrig og nysgerrig i din måde at arbejde på, og nyder at spille videre med de bolde, der bliver kastet til dig. Du er som regel meget selvkørende, men nyder også godt af sparring og videndeling med kompetente kollegaer for på den måde at løfte kvaliteten af alles arbejde.

Af faglige kompetencer ser vi gerne, at:

  • Du har en relevant uddannelse som ingeniør, produktionsteknolog eller lignende med fokus på produktudvikling.

  • Du har en vis erfaring i produktudvikling og konstruktion i 3D – enten fra nogle gode praktikforløb under din uddannelse eller fra din karriere op til nu.

  • Du er vant til at arbejde i Inventor eller lignende fagrelevante programmer.

  • Du er vant til at arbejde med projekter og kender til forskellige projektmodeller.

Om HYCON A/S
Hycon A/S har solgt mere end 30.000 værktøjer i mere end 60 lande i hele verden, og især kendt for at produkterne har både høj effektivitet og høj kvalitet. Dette er to meget vigtige egenskaber for de professionelle brugere af håndværktøj. Blandt kunderne findes især bygge- og entreprenørvirksomheder, bore- og skærespecialister samt redningstjenester.

Hos HYCON bliver du mødt af en uformel omgangstone, humor og 22 kollegaer, der både er ambitiøse og lægger vægt på at hjælpe hinanden med at nå virksomhedens mål. Ledelsen er optaget af, at det skal være rart at gå på arbejde, og der gives stor frihed og indflydelse under ansvar. HYCON sætter pris på gode ideer, og er hurtige til at eksekvere på dem.

Som en del af lønpakken tilbyder HYCON sundhedsforsikring, fritvalgskonto og medlemskab af personaleforeningen.

Mere om HYCON

20 års jubilæums video

På tur i London

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Asgaard Recruitment
Normansvej 1
8920
Randers NV
Tlf
+45 21 90 09 72
Praktisk information
Oprettet
16-05-2023
Udløber
07-07-2023
Kviknummer
331568915
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Maskiningeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Bygge og anlæg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed